Vakaras visiškai vasariškas. Su mėnuliu.
IMG_20200922_193038.jpg 233,3KB
0 Parsiųsta kartų
Vakaras visiškai vasariškas. Su mėnuliu.
IMG_20200922_193038.jpg 233,3KB
0 Parsiųsta kartų
Mes irgi prasiėjom 3 Metro stoteles, perėjom Ševčenkos parką, grojo gitara vaikinaj, tobulas vakaras, Kerpena mėnulis panašus ir čia.
Irgi prisėdome kavinėj aš vandens, vyras vyno taurę su sūriu, vynuogėm ir medum padegustavo.
Grįžus triušio pašildžiau, padariau salotų iškopūsto, agurko, paprikos.
Ryt į darbą sau salotų atidėjau, kynvos išviriau ir pasidariau šv.pomidorų padažiuką.
Sutryniau pomudorus su čiliuku, česnakiuku, šlakiuks sojos, tahinio, garstyčių ir aliejaus lašiuks.
Va vaikštynės
received_733562587221927.jpeg 20,34KB
0 Parsiųsta kartų
Mano šiek tiek nusileidžia.
IMG_20200922_221049.jpg 53,58KB
0 Parsiųsta kartų
Labas gražų rytą.
Atnešu pozityvių minčių, visada praverčia.
Labas rytas,
Biškį strioko šįryt turėjau, bet nupušimas kartais į gerą išeina ![]()
Sporto klube visada prisirišu spynelės raktelį su batraiščiu. Turėjau kažkada kodinę spynelę, nebuvo vargo su rakčiuku, bet pamečiau, paskui vyras tokią nupirko. Ir iki šiol jokios bėdos nebuvo.
Bet šnd ant bėgimo takelio raštelis atsirišo ir kai šovė mano raktelis po kitu bėgimo takeliu
Į tą tarpą po judančiu pavišium. Nu niekaip ten neiškrapštyt be takelio ardymo
Papildomas prakaitas išpylė
Tuoj prabėgo scenarijus
Visi daiktai užrakinti, telefonas užrakintas, mašinos raktai užrakinti, piniginė/dokumentai užrakinti, vyras Estijoj tupi. Vienžo, likau su sportine apranga ir vandens buteliu
Ai, dar rankšluostis ![]()
Nu ką, galvoju, reiks kokį spynos laužiką kviest
Ateinu prie spintelės ir... pirmą kartą per visą savo sporto klubo lankymo istoriją, randu, kad spynelę į dureles įdėjau, bet užspausti pamiršau
Tai va tokia laiminga pabaiga ![]()
Paprastą dieną aš tiek žingsnių nepraeinu. Jei jau 10000 surenku, tai džiaugiuosi. Bet retokai pasitaiko.
Labas rytas,
nu Limit su istorijom neeilinėm
. O tai kokio virbalo špaginio neitų ten pakišt ir iškrapštyt, be ardymo? O pabaiga tikrai stebuklinga. Bet, kaip suprantu, reikės vėl naujos spynelės? Ar dar ji turi rakčiukų, namie, pvz?
Teoriškai laisvai į darbą galėčiau vaikščioti. Bet praktiškai einu ten dabar tik, kai labai visokie svarbūs/skubūs reikalai. Tai ne iki ramaus vaikščiojimo. Ir visada su kompu kuprinėj, su rankinuku pilnu reikalų
. Man tikrai nutemptų pečius ir rankas. Užtekdavo nuo autobuso stotelės ~10-12 minučių paeiti iki darbo. Jeigu taip beveik tuščiom ir atsipūtus, tai tik malonumas būtų. Bet kažkaip negaliu sau tos prabangos išsirašyti. Žinau, atsikalbinėjimas. Gal kada išbandysiu. Bet yra planas paspirtuką pirkti už senos mašinos utilizavimą
.
Šiandien dirbu iš namų.
sveikos
mane pastarosiomis dienomis tinginys suėmęs tiek vaikščiojimui tiek sportui
nu jei darban einu tai surenku ir 15 000, tiesiog i autobusa nuo autobuso ir t.t. Pėstute jau nebeinu nes nuo 7 grafiką pasidariau, o ėjimo valanda tai 6 tektų išeit
nu jau neee
o kai iš namų, per pietus pasivaikštom o vakare jau tingiu
maža to dar treniruoklį pardaviau, vietoj jo fotelį nusipirkau
ai...praeis, toks rudeninis sąstingis visad rugsėjo spalio mėnesiais užeina man
kas žinot suks dar laiką šiemet ar jau viskas, liksim ant vasarinio?
restar, mes tris dviracius pirkom uz senos masinos utilizavima. jau ir kompensacija parejo
as koronos bijodama i miesto centra pesciomis pradejau vaiksciot, anksciau vaziuodavau autobusu ... bet gal as rankomis nemojuoju , jei su laikrodziu, o tas ant kaires rankos, o ranka laiko rankine ant kairio peties kad nenukristu, o rankneje du telefonai po pazastimis paspausti... tai kelione pirmyn atgal , man daugiausia 7000 zingsniu parodo, nors vis trys prietaisai skirtingai rodo
Miske irgi malames, o zingsniu kokie 4000 - 5000 miske
tai jau 10 000 surinkt, man kaip stebuklas su mano prietaisais
gal ten telefonus ijungt kazkaip reikia pries einant
zodziu, einu einu kasdien, bet kai matau ingridziuko ir kerpenos atstumus, ta man sleptis po lapais rei
nu bet neseniai buvo dekada, ka ik kontenerio nenueidavau ant suoliuko neatsisedus pailset ... tai dziaugiuosi ir savo kukliais 4000
Lusasita, gal viskas netoli ten pas tave. O ir mūsų žingsnius, jeigu suvedus savo ūgį, kaip ilgesnius, matyt, skaičiuoja. Nes Qqutės prietaisai daug daugiau žingsnių Barselonoj prirodydavo, nors visiškai kartu eidavom. Ir nepasakyčiau, kad aš tikrai didesniais žingsniais vaikščiojau
. Bet man irgi nueiti iki Senamiesčio ir pareiti atgal, tai ne daugiau 8000 žingsnių susidaro. Nors lyg ir visą Užupį pereit. Šiandien telefonas rodo 24 žingsnius
. Jeigu kokią apyrankę turėčiau, tai bent naminius žingsnius suskaičiuotų
.
Dviračius ir mes dar +2 pirkti ketinam už tą pačią kompensaciją. Dukra savo baigia išaugti ir dičkis kartais mano savinasi. Tai gal jam bus, gal kitam broliui, kuris irgi išauginėja turimą.