Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar taip atrodo kad ne mažesni žingsniai mano, bet pagal ūgį tai mažesni

be to prietaisas ne žingsnių ilgį o kiekį skaičiuoja :) tai ar ilgesniais ar trumpesniais tą patį atstumą eisi ir jau bus skirtingas kiekis

nu ir dar jei aš dieną naktį su apyranke o tu tik telefonu skaičiuoji va tau ir skirtingas kiekis :)

aš įprastom normaliom dienom vien viduj namie būdama apie 2-3 t. surenku, jei tvarkausi tai ir visus 5 :)

Atsakyti

jo,  kai namie  tai telefonai ir  laikrodis  ant spintutes  pas mane...

bet kai su vyru vaiksciojam miske, tai pas ji zymiai  daugiau zingsniu buna, o malames gal vienodai  :)

Atsakyti

Lusasita,,laikrodis supranta kad eini jei ir nemosuoji rankomis.

Pagal pulsą supranta, pag kitus parametrus tam jis ir išmanus.

Aš kai per karantiną eidavau tai telefonas kišenėj, o laikrodis irgi ant kaires, bet nustatymuose tu juk nurodai ant kurios rankos jis nešiojamas yra, rodydavo labai panašiai 600 zingsniu paklaida.

Bet va man kildavo klausimas kodel kelininkų km neatitikdavo su mano.

Eidavau nuo lentos iki lentos 5km rodydavo kelininkai,,o mano abu rodytojai vos 4km

Kijeve nueit,13000 yra juokas.

Atstumai ne Vilniaus.

3 metro stotelės ir va jau kokie 7000 zingsniu.

Be to i namus dažnai lipu vakarIs laiptais į 7 aukštą jei ką. 

Atsakyti

Kelmėj nueit 10000 reijdavo nueit iki artimiausio kaimuko atg, tada,iki kito kitam gale, o kas,jau atgal iš kito būdavo virs 10000.

Vilniuj nueit iki Žvėryno nuo Naujininkų yra atstumas 5km apie 6500 zingsniu, o ėjimo tikrai yra, net atrodydavo ochooo kiek eit kai važiuodavau. Tai nueiti pateiti visai ne tiek daug žingsnių, nors atstumas atrodytų padorus

Atsakyti

nu čia dar žiūrint koks ėjimas

maniškis neskaičiuoja žingsnių jeigu pvz dviratį stumiu nors ir einu :)

dar girdėjau kad vežimėlį stumdant irgi neskaičiuoja ar su vaiku ar parduotuvinį, tai gal ir rankinuką prispaudus neskaičiuoja kas ten žino

telefone tai irgi dar žiūrint koks matuoklis ir koks telefonas, man būdavo veikia kol telefonas įjungtas o tik užmiega ir žingsniuoklis nebeskaičiuoja

Atsakyti

pas mane jis gal ne ant tiek ismanus :D

dukra tikrai gera turi laikrodi, bet juokesi, kad tulike sededama likusius zingsnius  primosikavo :)  qqte irgi atsimenu  kad vonia sveisdama "privaiksciojo " zingsniu :)

as dziaugiuosi savais zngsnais, nepavydedama  jums, ale idomu, kiek tiksliai rodo, ir kur laikyt   reikia, kad zingsnus teisnga rodytu ..  nes pulsas tai ir sedint pas mane yra :)

Atsakyti

va qqte aiskiai supasakojo apie ka as galvoju :)

pratiskai zingsniamatis tiksliausiai rodytu ant kojos  pakabintas :)  je ranku nemojuoji, tai ir nerodo, o jei mojuoju diriguodamas, tai gali  ir guledamas ant sopkutes vaiksciot

Atsakyti

matyt  telefonas uzmiega ir vsio.... buna iseinu 12 val,  griztu 16  val, visa laika einu,  nestoviu, nesedziu... o rodo  40 aktyvumo minuciu :D

Atsakyti

Lusasita nee, aš siūlus vyniodama privaikščiojau, o vonią šveisdama tai žingsnių neprivaikščiojau bet bet sporto minučių priskaičiavo :D

nebent dar su senu kokiu privaikščiojau

o siūlus vyniodama nusiimu, nes koks tikslas tada to laikrodžio jei pati save apgaudinėsiu :D

O ką ten tavo dukra taip intensyviai mosikavo tulike? :D

apie mezgimą- vis dar žaidžiu su tuo kauliuku, nors biškį jau ir pačytinu-mezgu ką labiau noriu ir nebemetu

bet žiūriu man piktybiškai krenta tie patys skaičiukai, naujų pradėt neleidžia :D nu tai ir laikausi, pakaitom dukterėčios megztuką ir savo sarafaną megzdama. Šiandien sarafanadienis (nors vakar biškį irgi su juo pasibovyjau-labai reikėjo pataisyt), liko tik žemyn po tiesumai po krūtine :)

Atsakyti

Labas

O man kažkaip dzin, kaip ten kuris prietaisas skaičiuoja. Skaičiukai motyvuoja ir tiek. Aš vistiek dažnai šimtines suapvalinu, nu nes tie 50 žingsnių tai kaip ir nieko, iki tuliko tris kart nueit :D 

aŠ ne koks sportininkas, kuriam svarbu tie keli žingsniai, jeigu jie lemia pergalę.

O kas paklaidos gaunas, tai gps ir blutūfai gi visokie aišku, kad netiksliai rodo. Net ir svarstyklės netikslios.

O laikrodis man net kai siūlus suku, aptinka bėgimo treniruotę ir pagiria :D 

Ir norėčiau be krepšių pasivaikščiot, ale bet sunkiai tas įmanoma. Vartotojiškumas ir ėdrumas neleidžia :D 

Limit mistinės istorijos. Man tai dažniau mistinių nesėkmių pasitaiko :rolleyes:​ 

Atsakyti

truko 7 zingsnu iki 10 000 , ta rankom paskereciojo , ziuredama i  laikrodi. :)  juokesi, kad galim  "vaiksciot" sedint

Atsakyti

va turiu ir as   kazkoki rodmeni :D 117931148_331715627872618_26254181590864

Atsakyti