Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk nu ir man ner labai svarbu tas konkretus skaičius. Aš žinau kad judu, nepraleidžiu progos lyšną sykį pakelti šiknos ir eiti.

Atstumai žingsniai plius minus aiškūs vien todel kad aš žinau kilometrais tuos atstumus. Juk maršrutai vakarais tie patys arba panašūs. Išeinam porai valandų vakare ir einam valandą ten ir atgal.

Tašės irgi mano draugės dabar. Jos užknisa. Vien vandens kiek reik pronešti geriamo.

Limituk tikrai kad istorij mistinė, laiminga tokia.

O aš apturėjau dar savo pajūry traumą, trenkiausi kojos nykščiu į spintę, taip smarkiai, skaudžiai. Bet praėjo ir praėjo.

Vakar ėmė ir atsilipo puse nykščio nago, būtent tas sutrenkimas ir po juo tokia oda nejautri kaip ir negyva.

Kažin ataugs normalus.

Nes esu pries 20m dušo galvą užmetus ant nykščio, tik kitos kojos, tai nagas toj vietoj visada atšokes, negyva vieta liko.

Ir reik nuolat prižiūrėt purkšt antiseptiku kad grybas neįsiveistų. Dabar ir antrą suvariau.

Atsakyti

Ir norėčiau be krepšių pasivaikščiot, ale bet sunkiai tas įmanoma. Vartotojiškumas ir ėdrumas neleidžia :D

Oi, žvengiu iš Katuko ėdrumo :D. Mano tai kaimynės pro užuolaidų plyšelius stebi, kaip aš išsikraudinėju iš bagažinės maišus, kviečiuosi vyrus parnešti maisto, nes pati niekaip neužsivilkčiau su viskuom :). Motina maitintoja :). Užtat vyras per karantiną pinigų mašinai pritaupė, kai iš namų beveik neišeina :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 rugsėjo 2020 - 11:36

Ingriduska-ne priekaištas buvo  dėl žingsnių pagyrų. Valio, ir kad vaikštai ir kad rodais. Aš į tai, kad komentavo jog netikslu ir pan. Nu koks skirtumas , tikslu ar ne. 

Man kažkad irgi tie atsumai atrodė ohoho, kokie neįveikiami, jau pėstute ne ne ne. O dabar net kartais abydna, kad tiek mažai to atstumo, specialiai eini ratais, kad daugiau būt :D 

Aš vieną nagą irgi nusidaužiau su dušu. Čia. Tai irgi nukrito ir atšokęs. Ir prašom manęs negąsdinti, kad toks liks. Tik maniškis antrasis po nykščio.

Apie geriamą vandenį Ingriduskai. Manau, kad ir ten turi būti berniukai su 20 litriniais sifonais. Atveža į namus ir užtempia į 5ą aukštą.  Dabar va kaip tik laukiu. Užsisakai tau tinkamu metu. Mums dviejų bambalių užtenka porai savaičių. Pompa yr, tai kai iiš kraniuko.

Apie ėdrumą ir krepšius. Nu taip ir yr. Atrodo įsimeti krepšiukan kelis obuolius, agurką, pomidorą, dar to dar ano ir jau velki 5 kg ant peties ar rankose :B​  

Atsakyti

Nu ką tie  5 kg :D. Aš iš kokio turgaus kaip kurpranugaris kartais einu... Dar siūlo prekybininkai ir mielai ką nusipirkčiau, bet atsisakau, kad nepanešiu. Ir tik nuo Kalvarijų turgaus iki LIdlo aikštelės rekia parsinešti. Tada LIdle, o kartais dar ir Maximoj, jeigu kokia gera akcija pasitaiko, apsiperku... Kartais vežuosi vyrą, bet man greičiau vienai apsipirkti, tai, jeigu tik turiu jėgų, tai ir išvarau viena, jį palikusi kitų darbų nudirbti.

Nu jo, jeigu vanduo iš krano negeriamas (o prie to būtų sunku priprasti...), tai turi būti kažkokių geresnių prendimų, nei kasdien butelius rankinuke tampytis....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 rugsėjo 2020 - 11:48

Katuk aš supratau kad ne priekaištas,,teisingai perskaičiau su teisinga intonacija.

Taip yra cooleriai reik užsisakyti,,bet vis atrodo neapsimoka.

Vyrs geria gazuotą, o man 2 po 5l uztenk 3 ar 4 parom.

O aš dar išviso pamirštu pardėj kad ne su savo mašina.

Tai prisidedu irgi bulviu,,morku, agurku, pomidoru, cukiniju, kriausiu, obuoliu. Tada dar duonos, aliejaus ir tik prie kasų sumokėjus susivokiu kad blynnnnn nešti reikes.

Dabar pardej imu tik kašikuti ne vežima,,jau kai jauciu kad jis sunkus susistabdau1😂😂😂

Atsakyti

Restar-tai aišku kad tavo kiekiai nepalyginami :D  tame ir esmė, kad atrodo tik du asmenys ir vistiek tempi. Ir norisi be jų. Ale bet visko norisi, tik ne viską gauni :D 

Atsakyti

Ingriduska-o maistą ruoši su iš krano??? Chlorke? 

Nors gal sriubų neverdi, bulves kepi...

Mes arbatos geriam daug...

Atsakyti

as kaip ingridukas, pardej imu krepseli, kad suvokciau, kaip reiks namo  parvilkt :) nes gi irg esu seimos maitintoja "kupranugariu" veisles ... nelaukiu kol vyras su masina gris po darbo.  Velku  pati  namo tases. Bet  man toks tikslingas pasivaiksciojimas  patinka...

vat per karantina i   pardes nejau, vaiksciodavau VIENA po parka, nu tai kazkokia beprasmybe man  vaiksciot tik kad vaiksciot ... nu aisku  gamtovaizdis dziugina, bet smagiau   po miska grybu ieskant vaiksciot nei po parka be tikslo ...  jau buvau sumascius  viena is kaciu su pavadeliu vestis pasivaiksciot :D  kazi kaip ten  jai butu  sekesi :)

Atsakyti

Arbatas iš tu bambalių ir sriubą irgi.

Bet mudu du, tiksliau arbata man, sriuba jam. Tai 10l užtenka 3 parom.

Vistiek visą dieną abu ofise.

O dėl nago negąsdinu, nu bet va,taip man yra su tuo nudaužtu prieš daug metų, kampas taip ir atšokęs liko.

Manikiūriste bande iškirpti sako gal taip ataugs ir ne atauga atšokęs.

O kaip bus su tuo dabar šviežiai nudauštu išviso mistika. Dar savaitę su avalyne tokia siaura vaikščiojau, jaučiau kad kažkaip ten nepatogu, vakar galvoju apžiūrėsiu ir ką, pusė nago atsilupes.

Nu bus kaip bus.

Rankos pirštas pusiau toks..sugijo, bet nutirpes lyg lupa po stomotologo.

Atsakyti

Va šiandien dar 1000 ner nors tokiu metu apie 4000 turiu

O ner nes laukiu kom baigsis susirinkimas ir galesii su akcininku suderint pinigu srautus.

Sedziu va

Atsakyti

Ingriduska, tai panašiai kaip ir mes sunaudojat. 

Tegul vyro pareiga patampa pasirūpinti geriamu vandeniu. patampys tuos bambalius kokį mėnrsį ir užsakys tau coolerį :D  nežinau kaip jūsų krašte, bet pas mus tai gerokai pigiau gaunas. 20 l 2.5 euro su visais pristatymais

Atsakyti

Šiandien ir man nenusimato žingsniuoti. Laukiu vandens, tada varysiu su mašina į pardę, nes daug visko reik. O tada jau ir vakarienės metas.

Ryt užtat gal fizine veikla atsiimsiu :D  važiuosim Donelaičio parko tvarkyti.

Atsakyti