Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

as kolkas  lakstau nuo puodo prie puodo :)  gaila be apyrankes :)  o kazkada  taip 2000 prisukau   iki isejimo i kiema :)

dziovinu  pomidorus ( vakar baigiau dziovint  baravyku trilitri) , verdu katila pomidoru padazo , bus su papriku gabaliukais... vakar  marinavau paprikas  su medum...  zodz,   zaidziu su rudens gerybemis  kasdien :D

bet jau reik  eit graziu oru  i lauka  pasidzaugt ... gal koki  mamuta namo partempt :)

Atsakyti

Turiu tokį nagą. Kur susitraumavus- pati nežinau. Būna nuauga visas gražiai, o paskui netikėtai vėl horizontaliai ties viduriu įskylą. Maždaug ketvirtadalis nago. Manikiūristė sakė, kad gali būti nuo traumos, gali būti nuo avalynės. Žiūrėt, kad nebūtų nors kiek ilgesnis nagas- kai avalynė spaudžia žemyn ir jis tada vėl skyla per vidurį. Dabar ilgalaikiu paskutinius kartus lakavausi, tai bazė sutvirtina tą vietą. Bet kas kokius 4 mėn- įskildavo. 

Atsakyti

aš pastaruoju metu netampau nieko, grobį atvelka Barbora, į parduotuvę pasižmonėt tik einu kaip į ekskursiją, nu arba šmutkių kokių, ar avokadų kai prireikia, nes Barbora neišrenka gerų

o vaikštau po laukus ne be tikslo ir ne be prasmės-tiesiog mano tikslas ne mamutą parvilkt o investuot į sveikatą :) dar labai puikiai smegenys prasiventiliuoja per dienos vidurį išlindus nuo kompo :)

ir baisingai mėgstu vaikščiot po miestus, bet sveikaitai tai ne itin padeda tai čia šeip, pramogos dėlei tik :) o šiaip kai darbe tai 4-5 km paupiu

kai iš namų tai apie 4 km laukais miškais :) reikia kažkaip vakare išsikrapštyt bet virbalų dievas užvaldo

Atsakyti

Qqte-puikus tikslas! 

Mane be krepšių dar prakaitas erzina. Ir labiausiai ne pažastyse, o ant veido :D Todėl šiandienos oras ne itini patinka pavaikščiojimams.

Dar norėjau qqtės paklaust apie Drops Sky. Kaip tie siūlai tau? Žinau, kad patiko, bet įdomu kaip nešiojas. Vasarą aišku nebešiojai, bet vistiek įdomi nuomonė. Nes gal noriu to Bright :rolleyes:  taip berods vadinasi

Atsakyti

Bright tai čia tas kur aš mezgiau? tai jį iš kitų siūlų gi originale mezga nebūtinas sky

ale man tai labai patinka, aš tą megztinį tampiau visai nemenkai, pasivelia gal kažkiek aišku, nu bet tai alpaka, ko norėt, bet sakyčiau ta paprastoji alpaka dropsinė man daug labiau velias

tikrai dar pirksiu aš jų, da vienam megzteliui turiu, noriu ir kitų spalvų :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 rugsėjo 2020 - 13:00

troškinu jautieną pagal Lace, tikiuosi neprisvilinsiu vėl ko

Atsakyti

Aš tai tik šituo telefonu esu žingsnius skaičiavus, tai net neturiu su kuo palygint. Iki visokių iššūkių net nežinojau, kas ten skaičiuoja tuos žingsnius, nes ant ekrano atsirasdavo pėdutė su skaičiumi.

O dėl km skaičiavimo tai pastebėjau tokį įdomų dalyką. Kai per atostogas  buvau kaime, važinėdavau  dviračiu, o kartą su Luna tuo pačiu keliu ėjom pasivaikščiot. Tai pastebėjau,kad einant 3 km buvo arčiau, nei važiuojant dviračiu. :D Čia su ta pačia programėle ir tuo pačiu telefonu matuojant. 

Atsakyti

Galvoju, kad reikia šiandien pėsčiai iki Minsko IKi nueiti ir pareit. Nes tikslas - paštas ir biblioteka, biškį susivėlinau, jau grįžt gali būti kamštis nuo  žiedo iki žiedo, o oras puikus. Veidas lyg nerasoja, vėjas nudžiovina turbūt :). Vis kokius 4-5000 žingsnių savo sveikatos dėlei surinksiu. Nors tas ėjimas palei kelią nedžiugina visai. Tik va laiko gaila, nes gi darbo metas. Nors į paštą darbo reikalu eisiu....

Atsakyti

Skaitau skaitau galvoju nu jau visai sublūdo Restar iki Minsko eit :D nu aš apie tą tikrą Baltarusijos Minską :D

Atsakyti

:D, nu MInsko IKI vienas iš atskaitos taškų pas mumi :). Ten ir biblioteka šalia, ir vaikų biblioteka, ir bankomatas artimiausias :). Vis majačinuosi, galėčiau gi ir nuvažiuoti, juolab, kad reikia nešti 7 knygas (3 iš jų į paštą...), bet gal visgi šokisu į basutes ir varysiu į trasą. Girstis žingsniais nebus ko, o įkalnių mano telefonas nerodo, nors sunkiausia bus pareiti į kalnelį :).

Atsakyti

Tiek karšta, kad atgal važiuoju autiku.... Kilas su trupučiu katinui ėdalo, Kilas riešutų sviesto, slyvų, dar šio to, knyga, noriu greičiau išsirent namie, tai tik virš 4000 bus žingsnių. 

Atsakyti

Jo karštoka šiandien. Pažiūrėjau iki sekmadienio panašūs orai laikysis :)

Kažin jau čia bobų vasara?

Atsakyti