Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš trečiadienio turgiuką aplankiau

Apejau

Nupirkau slyvu, kriausiu,,obuoliu ir aviečių.

Vis dar laukiu audiencijos.

Trečiadieniais valytoja ateina, tai dar turiu vakare ateiti uzrakinti viska.

O penktadieni visiem siorganizavau darba is namu,,nes užsakiau kilimines dangos paklojima.

Visi laimingi😂😂😂😂

Pirmadieniui manikiurui uzsirasiau. Ziuresim

Pedikiuras nuplauke del to nago atluzusio.

Nenoriu tokiu atplestu nagu jokiu proceduru.

Atsakyti

Man atrodo, čia dar tikra vasara :) 

Per pietus pasivaikščiojau taip lyg ir netrumpai, bet tik 3700 žingsnių.

Restar, kokia pas tave orkaitė? Visaip kankinuosi tarp noriu ir sveiko proto :B​ 

Atsakyti

Aha, dar tikra vasara. Ledų iš šaldiklio pasiėmiau grįžus. Liniuka, jeigu nori tikslaus modelio, tai paieškosiu pašte. Electrolux kažkokia. Turi pirolizę, bėgelius, iš pribumbasų, na, ir ten visokie kaitinimai. Aš patenkinta, ypač, kad naudotis išmokau. Svarbiausia, atsidarai dureles ir nekiši galvos, nes kitaip akiniai apgaruoja ir juo labiau rankų iškart, nes nusidegini garais :). Kepa viską puikiai, tik pati nesugalvoja ką :). Kažkur virš 400 eur biškį mokėjau. Senukė Beko irgi puikiai kepė, tik nebuvo sandari, tai lėčiau viskas vyko, ilgiau, bet garais nebuvo pavojaus apsidegint :).

O kokie tavo nesveiki norai, Liniuka? :). Mačiau, kad yra ir virš 2000, gali nuotraukas įsikelt ir žiūrėt, kai kepi :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 rugsėjo 2020 - 15:43

Man virdulį siūlė  per telefono programėlę valdomą :lol: tai net balsu žvengiau, kai įsivaizdavau kaip aš jį valdau už dviejų žingsnių aėdėdama. Ypač kai vandens jame nėr.

Nus ką, apsipirkta. Užtysta į 5ą aukštą.+27 :blink: gerai kad nebuvo minčių vaikščiojimui. Tai liko jėgų virtuviniams kadriliams. Sušiai su varškiniu tinginiu. :rolleyes: 

o varškės tinginys tai skanus,.bet idėja jį gamint tai juokinga-klasikinė-norėjau sunaudot džiovintus vaisius. Tai sunaudojau gal kokį 5dalį, užtat visus kitus ingredientus pirkau :D 

Atsakyti

Va tokia mano:

Electrolux COE7P31X2  -  425 €
Tiek ir mokėjau, nusiderėjau kažkur. Man pasiūlė žmogus, kuris daug metų dirbo su buitine technika, kaip labai grą kainos ir kokybės santykį. Per jį esam pirkę visą buitinę techniką mažesnėm kainom. Dabar jau ir kažkur kitur dirba, tik kartais prisiduria ką parduodamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 rugsėjo 2020 - 16:12

Restar, ogi visai man tinkantis variantas :rolleyes:  Dar norėčiau garų funkcijos, bet išbrangina keliais šimtais, tai gal ne taip ir reikia :)​ 

Atsakyti

Gal dėl vyro garų vis tik reikia :D  :mirksiukas: 

Radau naują maisto maniją -kastinis :oh: Visą indelį per kartą galiu suvalgyt. Šeima žiūrėt negali :D 

Reiktų kada pačiai pabandyt pasigamint. Nes pirkt brangokas zaraza. 

Atsakyti

Kaži kiek ilgai vyrui garams kantrybės užteks  :D Jau apie lašinius svajoja :D​ 

Atsakyti

Kaid ten tų garų ir taip susidaro :). Aš ne sykį pagalvojau, kad gerai, jog be garų funcijos pirkau, nes jeigu dar vandens garai ten būtų, tai amžinai nusiplikinus vaikščiočiau :D. Bet ką aš žinau, jeigu nori, ir gali sau leisti, kodėl ne. Gal Lace su garais turi/turėjo? Nepamenu tiksliai.

Atsakyti

Aš tai karščio taip ir nepajutau. Tiesa, rytas gana šiltas buvo, ėjau su tokia ne visai plona suknele be rankovių ir užsimetus tik ploną trikotažinį užmestuką. Pats tas buvo. Bet darbe pasėdėjsu tai apsivilkau storiausią vilninį megztinė, tam tikslui laikomą, net kelius dar apsiklojau šaliu, irgi vilnoniu. Per pietus specialiai išėjau pasivaikščiot, tai buvo man šalčiau nei ryte, aišku ėjau be to megztinio. Ėjau specialiai ant saulės, tai nuėjau gal kokius 3 km, bet nesukaitau, tik jau nustojo būti šalta. O grįžus į darbą po kurio laiko vėl megztinį apsivilkau. Vakare vėlai grįžau, tai jau buvo nebekaršta, gal tik autobusas kiek prikaitęs buvo.

Bet užtat ryte ėjau saulei tekant, o vakare grįžau leidžiantis, visą dangaus grožį galėjau stebėt.

Šiandien žingsnių 17500.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 rugsėjo 2020 - 19:30

Mano orkaitė tokia pat kaip Restar - laaaabai patinka  :wub:  tik net ne visas funkcijas išnaudoju  :ax: 

Dar kaupiuos imt pavyzdį iš qqtės ir susitvarkyt, suinventorizuot drakiaus guolį... nu gal ryt-poryt..  :ax:​ 

Atsakyti

Pas mane dar liko tokių kur aš irgi optimistė kažkä sudryžint, dar ne visai realistė  :D​ 

Atsakyti