Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labryt,

Abelo, rimtai? Tu buvai rašiusi savo modelį, bet man pasirodė gal brangokas ir perdaug funkcijų :D. O tada pasitariau su tuo vyruku, ir va - nusipirkau :D.

Dar ir savaitgalį gerus orus praneša ♥. Man norisi dar kur nors nuvažiuoti įdomiau, ale sode darbų pilna, o man jau mintyse nuo rugsėjo sodo sezonas užsidaro ir visai neberūpi, ypač darbus daryt :D. Norisi gyvent tinginio miestiečio rezimu, kepti pyragus, kuistis namie, kur nors pasibastyti,

Atsakyti

Labas rytas 🌷

ateinu prisiduoti, kad gyva.  :) kažkaip pastaruoju metu neturiu ūpo kalbėti, kažkoks truputį savigailinis laikotarpis pas mane, objektyviai kaip ir nėra del ko,  bet ai, leidžiu sau taip pabūti.  :unsure: Žinau, kad praeis.  :) Man matyt iš prigimties karts nuo karto kažkokių dramų gyvenime reikia, jei gyvenimas jokių nepasiūlo, susigalvoju pati.  :oh: 

Mačiau Katuko pilkių - tokio jis man gražumo susirodė  :wub:  modelis, raštai, spalva, tikimas  :wub:  Norėčiau tokio sau  :B Bet kol eilė ateis, gal jau nebenorėsiu, o dar ant manęs taip gražiai neatrodys, o dar, o dar... žodžiu, tik milijonas "atmazų"  :D 

Bemegzdama Aušros liemenę taip susivariau ranką, nepatiko jai tamprus mezgimas antrukais.  :oh: skauda dabar. Reiktų nemegzti kurį laiką, leisti pailsėti, bet gi negaliu, vis paimu bent po eilutę, aišku eilute viskas nesibaigia ir skauda toliau...  :oh: 

Atsakyti

Kažkurią čia dieną nuo mezgimo gelbėjausi kitokiais rankdarbiais - prisigaminau man tobulų žymeklių 💙💙💙 aš kažkaip tų visokių kabančių neprisijaukinu, man kliūna, rankose laikyti nepatogu, o tokie minimalistiniai žiedeliai pats tas  :) 

Priedas  93AF2C1D-5183-49FC-B58B-7DBF4F67CE2F.jpeg   107,93KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  CFFFC676-E64C-4000-8C98-B2826F933039.jpeg   129,49KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  445C0ADA-7E09-49D7-802A-6E29E8F6319B.jpeg   117,61KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  0F881DE0-11B5-42AC-BDAA-C01C5579A398.jpeg   118,13KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mezgimo fronte - pasisotinau mažybiniais mezginukais, tai pradejau megztinį iš woolio medvilnės su žvyneliais sau brangiausiai. :wub: Buvau aš jį dar vasarą pradėjusi, bet kažkas man ten nepatiko, išardžiau.  :unsure:

Priedas  94B6DE10-1461-4D44-9107-282377679E67.jpeg   305,79KB   0 Parsiųsta kartų

taip su kabliu mezgiau, ir čia prisistatė Rūta su "užsakymu".  :oh: nori megztuko lygiu raštu kimono rankovėmis. Ir kad siūlas būtų labai švelnus. O spalvos užsimanė tokios baklažaniškai avietinės.  :oh: Perknisau visur - radau pas Siūlo galą tinkamos spalvos meriną su kašmyru. Užsakiau, bet širdį skauda truputį - woolyje kainuotų perpus pigiau ir grynas kašmyras.  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 24 rugsėjo 2020 - 09:10

Lace, o kurią rankos vietą tau skauda nuo mezgimo? 

Atsakyti

Lace, o kurią rankos vietą tau skauda nuo mezgimo? 

dešinės riešą, o kairės nykščio sąnarį.  :unsure: 

Atsakyti

labas rytas

Lace rankai :4u: ir savigailai kad greičiau išgaruotų

pas mane šiandien rudo kardigano pavasarį pradėto diena, bet abejoju ties juo, labai nepatinka man mėginuko vaizdas išplovus, neplovus daug gražesnis, bet ai gal kada neatgailėsiu originalaus tvido pagal aprašymą nusipirkt ir dar vieną nusimegsiu, o šitą namie nešiosiu-man iš vis tie kardiganai toks naminis rūbas vietoj chalato-žiemą kai šalta sėdėt megzt

iš pirkinių-spontaniškai vakar užsisakiau bambukinių kojinių virbalų rinkinuką..lyg megzčiau kojines dažnai :D

Atsakyti

Lace  :4u: . Vis tiek gerai, kad užeini ir dar su grožiais. Kiekvienas savęs gaili skirtingai, man dažnai pakyla noras viešai pasibėdavot :). O tu sau tyliai išgyveni.

Man tai širdis kad ėmė daužytis nuo kylančios įtampos, nes tiek visko spėti, nepamiršti, sureguliuoti... Naminius reikalus tai vis daugiau ir vyrui deleguoju, ir dukrą vedė kraujo priduot, ir sūnaus darbo biržos reikalus aiškinsis, nes tas pats kažkaip registravosi internetu pačioj rugsėjo pradžioj, bet bedarbio statuso tai vis tiek neturi, ir valgyt vakarienę gamino, ir tuo pačiu pietus šiandienai. 

Rankų nuo mezgimo neskauda. Nes nemegzu :D. Turiu 2 baisiai geras knygas, bet ne grožines, o psichologines ir jos tokios gilios, apie tai, kas man aktualu, kad labai mažai jas galiu skaityti, nes labai smegenis reikia įtempti, kad viską suvokčiau.  Ir abi tik bibliotekoje radau, negaliu net susipaišyti, kas man svarbu.... Šiandien dar viena knyga užakyta bibliotekoje atsilaisvino, bet nežinau, ar turėsiu laiko nupėdinti, nebent su mašina sulakstysiu.

Atsakyti

Restar, smagu kad skaitai . Noriu knygos kad ir mano stuburas stiprėtų ir baimių mažiau gyventų.

Kaip ir žinau neišvengsi jų, kaip ir kažkokių bėdelių, ligelių, kad visi jų turim, niekas nėra apsaugotas 100%.

Lacei , tylos ir išbuvimo tiek kiek reikia

Qqciuk neturiu Ravelio tai nieko nemačiau ir ramu.

Orkaites reikia, musu jau pensininke 15m. ilgai kaista kol įkaista. Bet ar pirkt dabar del vaiku nesu tikra ar reikia.

Man linkiu mažiau skaityt istorijų, beje kaip tyčia, dabar tik jos liūdnos ir įšoka, istorijos kurių man nereikia.

Pvz Apie 33 moterį, sveiką, aktyvią, smarkią, energingą. Sportavo, bėgiojo, perėjo į vegan mitybą. Paskui grįžo prie pieno produktų ir jai ėmė skaudėti skrandį, galvojo nuo pieno, tai įvyko rugpjūtį. Dabar ji poliaktyvios slaugos skyriui 4 stadija, nepakyla iš lovos net chemijos taikyt negali. Nu ir visi stebisi kaip taip greit tokia jauna stipri.....prisiskaitau imu sau klijuotis ir parintis. O kas jeigu.....

Va aš labiau Restar tipo, ateiti pasisakyti, tada jus papurtot, pastatot ir vel šviesu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 24 rugsėjo 2020 - 11:07

apie ta jauna energinga savanore su 4 m dukrele  ir as vakar su siaubu  skaiciau .... nepabaigiau skaityt, man perdaug baisu ...

Atsakyti

Aš irgi skaičiau apie tą pačią kažkur. Net kažkokius panašius simptomus - nepaaiškinamus silpnumus sau ėmiau prisipaišyt... Ale kas man gelbsti, tai prastoka atmintis pastaruoju metu - čia perskaičiau, čia pamiršau.

Man tai sektos purtymų nereik  :B . Nes man nei jie, nei patarimai nepadeda.  Tik tylaus supratimo ir palaikymo reik. Bet ne pageidavimų koncertas čia, žinau :D. Ir mano bėdos- jeigu noriu būti išklausyta, reikia būt nusiteikus ir kitą išklausyt :).  

Atsakyti

mano maziausiam vaikui  sekmadieni  jubiliejus :) uzsiprase meducio torto :) teks kept

Atsakyti