Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Hi

Na ką, nemokamas sporto klubas "tvarkau!" aplankytas taip nekukliai. 5 valandos įvairių lankstomųjų tupimųjų tampomųjų pratimų ryt gali atliepti gulimąją nejudamąja padėtimi :D na, bet bent jau toks renginys, jei priėmimai nevyksta :D 

Lace-ačiū už megztuko pastebėjimą. Bet jo, tau tie nuleistų pečių maišiukai turbūt  ne itin tinka. Bet manau dalis gero vaizdo yr trikampėj apykaklėj. Na ir siūlas ne paskutinėj vietoj. Man rodos, Liniuka turėtų rinkti man siūlus :D 

Tavo žymekliai-superiniai! Ir man tokių reik :D dėl nuotaikų :4u: linkiu, kad viskas būt savu laiku ir savo vietoj.

Lusasitos mažiukui sveikijimai :4u: 

Atsakyti

Šiandien tiek darbinio streso apturėjau, tiek permaininga diena, kad uf, žandikauliai įsitempę buvo baisiai. Šiąnakt miegosiu su nauja kapa, atsiėmiau iš savo odontologės. O vakare nudžiugino laiškas iš seniai negirdėtos pažįstamos, kuri nutekėjo į Šveicariją ir jau 11 metų ten laimingai gyvena. Tai vos ne valandą paskui per Viberį prašnekėjom, prirodė man visko. Ir arbatinuką, kurį mes įkurtuvėms Vilniuje dovanojom, jie geria iš jo kasdien ir mus atsimena. O aš pati ničnieko neatsiminiau apie jį :D. Žodžiu, toks malonus reminescencijų vakarėlis. Kaip tik neseniai FB parodė nuotraukas iš jų vestuvių, vaikai dar maži, mažosios nei nebuvo... Ir žandikaulis atsileido. Pavalgėm keptos dorados - kol aš pliurpiau, tai vyras viską paruošė. Šiandien dar nemegsiu - dar reikia padirbėt prie kompo...

Atsakyti

Aš vėl su eiliniu prašymu :rolleyes:​ Gal kas turi paskolinti popierinę ar pasidalinti elektronine Michael Morpurgo Karo žirgas knyga? Visur išparduota, o uždavė perskaityt.

Atsakyti

Liniuka, man rodo lyg, kad Milžinas turi elektroninę

https://milzinas.lt/...mui/karo-zirgas
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Nelabai ką turiu pasakot. Dar vis keista, kad per išeigines važiuoti niekur nereikia ir dar vis nemezgu.

Mačiau qqte siūlus dalino, tai tikrai pavydu kad taip gali  :ploja2: pas mano drakiu arba tokie kur niekam nereikia, arba užspaudęs laiko iki pensijos  :lol: 

Atsakyti

Liniuka, man rodo lyg, kad Milžinas turi elektroninę

https://milzinas.lt/...mui/karo-zirgas

O ten nereikia kokios spec. programėlės skaitymui? Nu tundra aš biškį su tom el. knygom :B​ 

Atsakyti

Jei prenumerata tai tik interneto užtenka. Jei perki knygą tai programėlės epubams atsidaryti reikia

Atsakyti

labas rytas

Sugalvojau megztinį tėčiui gimtadieniui numegzt. Dabar pradėt pats tas. Norėjau pogonu ale jaučiu durna mintis nematuojant. 

Problema siūlai dabar. Turiu tokio merino su kupranugariu pusiau. Tamsiai tamsiai pilko. Kai pirkau rašė kad 100 gr/300 m. Bet kažko labai abejoju, dar grandinėlės tipo.trečiukai per stori ir toks kaip guminis.

Pradėjau vakar, tai šian rankas skauda ir dar toks jausmas kad kaklą per daauh išblioviau nors ant mb pamatavau nu ką aš žinau nuo pečių nekrenta. Apmegsiu atnarą ir žiūrėsiu ar megzt toliau. Bet jau antrą kartą iš tų siūlų nepradėsiu jei ardyt.

Tai va dairausi dabar po internetines ir mintyju ar geriau gryną meriną ar su šlakelii kašmyro imt :)

Atsakyti

Sveikos,

toks šiltas nuostabus rytas, vežiau 2 mokymų dalyves, tai tik į kelią žiūrėjau, o grįždama viena pamačiau, kad medžiai jau pasiauksavę ♥.

Liniuka - apie Milžiną nemokamai: https://www.vcb.lt/vilniaus-centrine-biblioteka-savo-skaitytojams-dovanoja-nemokama-milzino-prenumerata-daugiau-nei-2000-knygu/ 

Parsivežiau dar vieną užsisakytą knygą, o kada skaityt  :hmm: .  Gal sode hamake pavyks, kai toks savaitgalis gražus nusimato.

Atsakyti

Restar, ačiū. Užsiregistravau ir laukiu prisijungimo.

Išsiviriau dar 4 litrus imbierinės kriaušienės. Kažkoks kriaušinis ruduo :) O rytoj važiuoju parsivežt kelių kibirų svarainių :B​ 

Atsakyti

Laba diena 🌷

Lace-ačiū už megztuko pastebėjimą. Bet jo, tau tie nuleistų pečių maišiukai turbūt  ne itin tinka. 

Tavo žymekliai-superiniai! Ir man tokių reik :D 

žinok ir aš taip maniau, kol Nitės megztinių nepasimatavau - ir visai neblogai man tinka 😉 dabar mezgu sau tokį nuleistais pečiais, bus matyt, kas ten man gausis 😎

žymeklių gali drąsiai norėti 😉 galiu ir šitais dalintis ir naujus pagaminti 😊 toks visai meditacinis užsiėmimas. Dar nusipirkau didesnio skersmens žiedelių, pasidarysiu ir storesniems virbalams komplektą. 😊

Atsakyti

Liniuka, keli kibirai svarainių skamba nesuvokiamai  :blink: . Mes turėsim max puskibirį. kartais nusiperkam dar kokius 2-4 kg. ir tai basiai sunkus darbas juos paruošti, išimant tuos vidurius, supjaustyti smulkiai. Pastoviai kuris nors pirštus persipjaunam...

Aš tai dar tą Alfo grybų-vištos pyragą iškepiau  :B . Pati tai anytos keptą žuvį sudorojau pagaliau, vos ne trečia diena iš eilės, bet kai aš apie ją visą vasarą svajojau, tai bent atsivalgiau :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 rugsėjo 2020 - 16:59