Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tokio tipo, kaip Lace žymeklių kelis pasidarius buvau riešinėms, kai mezgiau ilgas. Platinau poroje vietų trumpintomis eilėmis, tai kadangi ploni virbalai, tai įprasti žymekliai praskirdavo ir toje vietoje laisviau gaudavosi. Tai pasidariau tokius mažučius, su mažu karoliuku, kad matytųsi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 rugsėjo 2020 - 16:42

Sveikos,  Vis paskaitau kuo gyvenat  :wub: o parašyt taip ir neparašau  :hmm:  Ruduo, bandau jaukintis mezgimą atgal. Sunkiai kažkaip gaunas..

Lace, žymekliai  :wub:  :wub:  aš tavo krepšiuką kiekvienon kelionėn imu, nors ne visada paimu rankdarbį į rankas, bet vežtis gi visada reik  :wub:​ 

Qqte, ačiū už saulėtus siūlus  :wub: bandysiu kažką nešiojamo numegzt :)

Liniuka, milžine tik demo versija tos knygos..  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 25 rugsėjo 2020 - 17:32

Ir ašš žymeklių noo  :blush-anim-cl: 

gražūs labai o pati nemoku...

Demo versija knygų tai tik pradžioj gal o su prenumerata turi būt normaliai.

Atsakyti

Aš turiu metinę prenumeratą - vistiek demo rodo. Nežinau, kaip padaryt ne demo  :angel_sadangel:​ 

Atsakyti

Šilingė berods turėjo prenumeratą reiktų jos klaust nes nu..kokia tada prasmė tos prenumeratos?man pačiai susidurt neteko nes patogiau skaityt skaitykkėj o ten vistiek epubo reik

Atsakyti

Liniuka, ką su svarainiais darysi? Sirupą ir džiovintus cukatus, ar ką mandriau?

Galų gale darbo savaitė baigėsi. Neišpasakytai sunki buvo. Šiandien jau iš to nupušimo 2019 metų meilus atsakinėt pradėjau, kol kolegė nepaklausė kas čia dabar. :)

Dabar visas vakaras mezgimui.

Atsakyti

Jurgitak man tai mintis jei jau į 2019 laiškus atsakinėji tai gal veikt nebeturi ką :)

Kaklą tėčio megztinio apmezgiau. Neblogai. Dabar kažkaip išburt antpečio ilgį reik. Ant mb vėl matavsu. Burba, sako sš ne tavo tėtis aš kitoks. Nu ūgis tai toks pats, sudėjimas gal MB smulkesnis kiek tai reik tokį oversaizą daryt. Arb važiuot kaiman ir vogt kokį megztinį nešiojamą. Sunku kai norisi siurprizą padaryt.

Ai einu sarafaną parakaliosiu.

Teta Olia su faantastiškai gražiu megztuku pasakoja. Susagstomas užvalkaliukas v iškirpte

Atsakyti

Ir ašš žymeklių noo  :blush-anim-cl:

gražūs labai o pati nemoku...

Demo versija knygų tai tik pradžioj gal o su prenumerata turi būt normaliai.

parašyk, kokių nori 🌷

Atsakyti

Aš gal pati bandysiu tų žymeklių pasidaryt. Įrankių turiu, priedų irgi rasiu, laisvo laiko marios.

Šaindien labai savęs gailėjaus kažkaip.... ne dėl vakarykščio fizinio krūvio, tiesiog matyt hormonai kažkur nušovė ne ten.... buvau ant savęs supykus, kad nieko nedarau, ką darau, nieks neišeina, mintys kažkokiam rūke, pati sau nepatikau, galų gale vakarienė gavos kažkoks š.... nors MB visai patiko :D  gal dėl to biškį apsiraminau, nors vistiek niekuo vertingu neužsiimu. Apkaltinau dėl visko moterišką ciklą ir laukiu rytdienos gražesnės :B 

Megztukas sakote :bigsmile:  einu apžiūrėt. Kol kas išbandyti tetos Olios variantai man labai patinka

Atsakyti

parašyk, kokių nori 🌷

Tie pirmieji tavo rodyti patys pačiausi  :wub: 

Arba tie su bordiniais akmenukais :wub:​ 

Atsakyti

Jurgitak man tai mintis jei jau į 2019 laiškus atsakinėji tai gal veikt nebeturi ką :)

Oi ne, iš to viso metų pabaigos sąmišio, nepastebėjau, kad laiškus išsirūšiavau nuo seniausio, o ne nuo naujausio. :D

Atsakyti

Katukai, nesijausk vieniša. Aš antra savaitė tokiom nuotaikom. Rudeninėm. Nemezgu. Nieko nenoriu. Tik valgyt ir miegot. Ką ir darau. Dar laikinai į sportus negaliu eit. O dėl 'karūnų'- iš viso nerekomenduoja grupines treniruotes. Svarstau, gal nuo spalio nebeit laikinai. Nes per brangu - susimokėt, o negalėt lankyt. 

Atsakyti