Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu aš dabar susimokėjus ir nelankau. Bet ko gero blogiau trenerėm nes gerietės jos už kartus lankytus skaičiuoja.  Bėda kad reikia, nes nugarą jaučiu...

Atsakyti

O tai ten taip ir nesupratau - į tą Vilniaus miesto biblioteką galima nenuėjus užsiregistruot, ar ne? Įdomu man apsidarė ta prenumerata.

Su tuo milžinu, tai man irgi  ne visada sekasi. Kažkada kai pirmą kartą bandžiau prisijungt, tai dar išmanaus neturėjau, tai bandžiau  kompe, tai matyt jis kompui nepritaikytas, kažkas ten nepavyko. Bet vieną knygą tikrai esu pirkus iš jų, ir skaičiau per epub, net ir kompe pavyko atsidaryt.

Atsakyti

O tai, Kerpena, nesi registruota kokioj bibliotekoj? Tokia žalia plastikinė kortelė. Aš seniai turiu ir imu knygas, kur patogu. Prasiėjom su vyru per Kultūros naktį. Beveik 14000 žingsnių. Niekaip negalėjau atsitokėti, kad toks šiltas vakaras, su megztiniu gerokai per karšta. Tiek žmonių, tiek visko, toks Vilnius naktį fainas. Tai vat taip ir neatsiranda laiko megzt.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 rugsėjo 2020 - 22:03

Aš esu užsiregistravus ibiblioteka berods taip. Tai čia visose bibliotekose galioja, gsli išsiimt kortelę jei neturi arba i ternetinėn prisiregistruot. Aš turiu tik elektroninę tai per ten jei suskaitmenizuota irgi skaityt galima. Esu kelias knygas ten skaičiusi

Atsakyti

Tie pirmieji tavo rodyti patys pačiausi  :wub:

Arba tie su bordiniais akmenukais :wub: 

reikia organizuotis pasimatymą 😉

Atsakyti

Neturiu jokios bibliotekos kortelės.

Vakar bandžiau prisiregistruot internetu toj Vilniaus bibliotekoj, bet kažkas nepavyko, pamiršau kaip ten rašė.

Labas rytas. Ką tik išsiritau iš lovos. :wacko:

Atsakyti

Aš irgi jokios kortelės neturėjau. Bandžiau užsiregistruoti, nurodžiau savo biblioteką, bet atrašė, kad neranda manęs ir liepė pirmiau užsiregistruoti ibibliotekoje.

Atsakyti

Tai ir bandžiau būtent bilitekoj registruotis internetu, ten paskaičius supratau, kad lyg to užtektų, paskui, jei nori gaut skaitytojo bilietą, reikia nueiti. Bet viską ten užpildžiau ir  man pranešė, kad klaidingas kažkoks kodas, nebepamenu koks

Atsakyti

reikia organizuotis pasimatymą 😉

Aga, gal kitą savaitę kokį vakarą pavyktų? Tik man reik išsiaiškint kaip ten MB su darbais nes kažkoks renginys popietėm bus. 

Nu arba BIGe tai  nepriklausoma būč

Atsakyti

Norėčiau prisijungti prie mezgėjų pasimatymo. Tik man reikėtų iš anksto dieną žinot, nes kai dalinamės viena mašina, tai reikia grafiką susistatyt :D 

Verdu aviečių uogienę, visi namai kvepia :wub:​ 

Atsakyti

Mmm :wub:  aviečių uogienė... aš ją vuen dėl to kvapo mėgstu. Ir dėl grūdelių :D 

O aš įkvėpta qqtės, susifotkinau su svarstyklėm ir susikėliau į telefą (tuo pačiu ir į saugyklą) visus čia turimus siūlus. Patiko :D  kažkaip viskas iškart po ranka, kiek ir ko yra. Aišku, nieko aš čia padoraus neturiu, visokios liekanos (nors ir nemažos) į R. nedrįstu dar kelt, nes ten tvarkos nėr pas mane, viskas chaotiškai.

Ir vis pagaunu save mintijant, kad reik mest man tą lusterį ir imti kašmyrą :D  kas pamena, iš kiek gijų patogiausia rogutinį kašmyrą megzti :hmm: 

dar turiu visai gerą kiekį merinų derančių spalvų, reiktų susikaupt paderinti dryžių. Na ir tvidinės medvilnės, kurią  būt gerai su kuo nors suženyt, nes viena ji tokia pliurza :D 

Va tokie reikalai, visur reik pastangų, dėl to ir mezgu lasterį :D 

Reik gal kažkai man parpūst į LT, į mezgėjų mytą :D​ noriu

Atsakyti

Aš rogutinį kašmyrą iš 2 gijų mezgiau.

Atsakyti