Aš irgi iš dviejų gijų.
Man irgi panašu kad iš dviejų
bet vistiek reik į kamuoliukus susisukt. O tyngiu
Labas rytas
Ir aš iš 2.
Dėl susitikimo tai aš galiu ketvirtadienį
Neturiu jokios bibliotekos kortelės.
Vakar bandžiau prisiregistruot internetu toj Vilniaus bibliotekoj, bet kažkas nepavyko, pamiršau kaip ten rašė.
Man atrodo, kad tai ko gero neveikia, t.y., pirmą kartą vis tiek reikia nueiti į biblioteką, užregistruoja, išduoda pažymėjimą (nemokamai), paskui jau su tuo suteiktu kodu gali visur jungtis. Be to, Vilniaus miesto centrinėje bibliotekoje kiekvienų metų pradžioje vėl turi apsilankyti, kad atnaujintų duomenis, kitaip pas juos nuo sausio pirmosios nebegali internetu užsakinėti, rezervuotis knygų.
O kortelės niekada ir neturėjai? Nes man tai buvo atradimas, kad maniškė, išduota visai kitoje bibliotekoje gal prieš penkiolika metų, vis dar kuo puikiausiai galiojanti.
Smalsute, tau gal jau buvo išduota ta žalia? nes aš nors ir buvau užsiregistravusi, bet dar tais laikais, kai kortelių nebuvo, tai teko gauti iš naujo. Ir nors ir turint kortelę, vis tiek nepavyko internete užsiregistruot, kažką vėl ten gyvai bibliotekoj padarė
O apie tuos duomenų atnaujinimus nieko nežinau
Smalsute, tau gal jau buvo išduota ta žalia? nes aš nors ir buvau užsiregistravusi, bet dar tais laikais, kai kortelių nebuvo, tai teko gauti iš naujo. Ir nors ir turint kortelę, vis tiek nepavyko internete užsiregistruot, kažką vėl ten gyvai bibliotekoj padarė
O apie tuos duomenų atnaujinimus nieko nežinau
Va būtent, kad mano kortelė ne žalia, o mėlyna
ir net kodas vienu skaitmeniu trumpesnis, todėl nė minties neturėjau, kad ji gali tikti, bet bibliotekininkė, norėdama mane užregistruoti, iškart ją rado sistemoje. Kita, dar senesnė, tai negalioja, ant jos dar ranka kažkoks numeris buvo įrašytas.
Dėl duomenų atnaujinimo nesu tikra – vaikams tikrai būtina, suaugusiems gal ir ne ![]()
Atnaujina tuos duomenis, kada benueitum, kad ir po kelių metų.
Atnaujina tuos duomenis, kada benueitum, kad ir po kelių metų.
Esmė ne tame, o kad neleidžia internetu užsakinėt kol neatnaujini.
Nesu turėjus, tik studentiškais laikais Mažvyde turėjau, bet tada dar nebuvo jokių kortelių, kažkoks skaitytojo bilietas buvo.
Man pavyko susikurt internetinį vartotoją, bet norint tą Milžiną užsiprenumeruot, vis tiek reikia biblioteką nurodyt, tai reiškia reikia nueit ir prisirašyt
Nekenčiu svarainių
2 kibirus sudorojau
O jau kaip ranka skauda
Liepė kineziterapeutas nejudint, kad greičiau uždegimas praeitų. Nu be šansų, visokių reikalų namuose. O dar vyrui nieko kilnoti negalima, tai kas belieka.
Tai ką darysi iš svarainių?
Dorojimas kankinantis, bet kokie skanūs jų cukatai
aš iš jų darau sirupą, o likučius sudžiovinu. Bet dažnai jie net nesulaukia džiūvimo, būna išvogiami dar neatvėsę normaliai
vIs planuoju pasisodinti, nes jie ir žydi labai gražiai. Aišku, juos nuskinti tai panašiai kaip ir doroti
-kančia.
O žinot ką aš veiksiu ryt
eisiu į siūlų parduotuvę! Netyčia atradau instagrame,kad netoliese yra itališki siūlai ritėmis
tokiam užkampėly, skersgatvėly. Ten praktiškai niekada neinu, dėl to ir nežinojau, kad yr. Googlas ir kitos priemonės nebuvo susekę jos. Įdomu, kodėl nėr reklamos, nes insta fotkės tai gražios tokios, ir siūlų turi visokių...