Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Karšto šokolado puodukas, po apsilankymo Jašiūnų dvare ir Merkinės dvaro griuvėsiuose, yra gėris. Jei lietui prasidėjus nenukris per savaitę lapai, kitą savaitgalį turėtų būti gražu Panemune pravažiuoti. Priedas  4C61D5AA-2471-4B38-8932-E0A21F344B68.jpeg   114,31KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  5FCD87A7-C5EA-49ED-BA92-9A8B1DD22498.jpeg   155,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 27 rugsėjo 2020 - 18:12

Nesuprantu, kaip galima bibliotekoj nesilankyti :). Ir nebūtinai užsisakyti ką nors, tiesiog nueinu ir ką išsirenku.

Svarainių yra ir be spyglių, tai jokių problemų skinti. 

Faina, kad vien mintis apie siūlinę džiugina

Vakar sode prie tiko numezgiau kojinės auliuką ir kulną ir... nutirpo kairės rankos vidutinio piršto galiukas. Ir iki šiol toks. Dar to nėra buvę.... 

Atsakyti

Restar- na kad ir mano atveju galima bibliotekoj nesilankyt :D 

nors man irgi labiau priimtinas apsilankymas.

Bet pvz patogu, kai gali rezervuoti iš anksto kokią tai knygą internete.

Kokių čia  tokių hibridinių bespyglių svarainių yr :hmm:  bet rimtai ta Restar botanikė profė :D

dėl tirpimo :4u:  aš jau nebesistebiu kokiais tai naujais fizinio kūno pojūčiais. Labiau nustebau, kai po talkos ąžuoliukų girioj nugaros praktiškai neskaudėjo. Įtariu dėl to, kad dirbau ne pasilenkus, o atsitūpus. T.y. stengiausi stuburą laikyti tiesiai.

Atsakyti

Katuk, tai ir aš tradiciškai sirupą ir cukatus. Nu ir dar trauktinės :B 

Dar liko 2 kibirai, bandysiu kam nors prastumt :B​ 

Atsakyti

Liniuka, svarainių trauktinę vartoji medicininiais ar rekreaciniais tikslais?

Atsakyti

Laba diena,

O aš jau VIP ložėj namo grįžau :D

Priedas  F7FDD51F-2B53-46A8-9F42-DF524BC9ED98.jpeg   567,72KB   0 Parsiųsta kartų

Dabar karantinuojuosi su ledų puodu :D

Universiteto priėmimo tvarka sužavėjo. Tiek viskas sustyguota, na, kad niekur nepasiklysi, niekur neužtruksi, jokių nesklandumų. Pilna savanorių. Pabendrauja, pakalbina, padrąsina. 
Kambarioką tik vieną mačiau. Rytietiško gymio. Neatskirsi, kinas ar japonas. Vietinis iš UK, matyt. 
Tai va, palikau, dar ne visai suprantu, kas vyksta  :D  :rolleyes: 

Restar, koks savimasažas nepadeda? Nervas koks užsispaudė :hmm: 

Atsakyti

Limit, kiek, apskritai, žmonių lėktuvu skrido? :)

Atsakyti

Liniuka, svarainių trauktinę vartoji medicininiais ar rekreaciniais tikslais?

Tai aišku rekreaciniais :D​ 

Atsakyti

Kokius svarainius užpili? Pastovėjusius su cukrum, ar šviežiai supjaustytus?

Atsakyti

Liniuka, turi kam prastumt svarainius? Nu pirkčiau, nežinau ar kibirą, ar mažiau. Nes mūsų šiemet mažai. Mažoji nuskynė sau lengvai bespyglius.

Nuskynė chebra vieną obelį, sutvarkėm šiltnamį, vyras išplovė jį, aš pora lysvelių sukasiau, pasėjau sideratų. Dar liko daug darbų. Kaip norėtųsi, kad patys pasidarytų :). Ryte pro mišką prasilėkiau. Nieko gero. Ką radau - sėklai palikau.

Limit, niekas nepadeda. O tu nuo namiškių irgi izoliuojiesi, ar nelabai? Sėkmės tavo studentui. 

Atsakyti

Restar, as kol mieste gyvenau nesilankiau bibliotekoj. Ka noredavau nusipirkdavau. Nes kiek nueidavau, o ten siauros tarybines durys, pati biblioteka antram aukste. Su vezimais neprisitampysi.... kaime jau kai atradau, tai ir knygu nauju rasdavau ir nebepirkau. O dabar kasdien bibliotekoj😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 27 rugsėjo 2020 - 19:33

Limit, ir džiugu ir kažkaip širdį spaudžia..... bet gi viskas bus gerai, gal net ir puikiai :D​ 

Atsakyti