Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kokius svarainius užpili? Pastovėjusius su cukrum, ar šviežiai supjaustytus?

Supjaustau, užpilu cukrumi ir kai ištirpsta pilu degtinę. 

Restar, neturiu dar pirkėjo. Taip rankas susibraižiau, kad dovanai nesiūlau :B​ 

Atsakyti

Pirmyn lėktuve gal 20 žmonių buvo, atgal apie 10. 

Karantinuojuos atskirai kambary. Didžiojo kaip tik laisvas liko. 
Pagal taisykles nuo namiškių per 2m, jei kitos išeities nėr. Turiu QR kodą, pagal kurį mane sekt gali :D Be jo neįleidžia grįžt iš lėktuvo. 

Atsakyti

Pavežėjo mus vyro sesers vyras. Išleidom vaiką, atsisuko pasitikrint, ar raudot nepradėjau :D

Atsakyti

Limit, net aš jaučiu tą jausmą, ech.....viskas gerai, puiki mokykla vyrukui.

Manau mano Ugnius tos patirties nekeistų,,dabar va, žino kaip tvarkytis, kaip planuotis biudžetus ir pan.

Liniuk, o ko ne su kokiom pirštinikėm skynei? Mes atsikėlėm šį rytą su lietumi. Pirmas kartas nuo 28 rugpjūčio kai Kijeve lyja. Tad ir suvaikščiojau mažai, neramu buvo, todėl ėjau dar laiptais palaipioti. Nulipau iš savo 7 į apačią, tada užlipau į 13, nulipau vėl ir tada vėl į savo 7. Ramiau dabar😂.

Buvom PC tipo Ozas. Pirkausi batukus tokius paprastus, alia vyriškus, suvarstomus. Atvėso,,jei lis tai neturėjau tinkamų.

O vakar pirkom džinsus nevykusius, nes vyras sakė geri geri, dabar jau sako nelabai jie ant taves. Nu......ir viskas per tai kad netyčia užmačiau džinsų kioską, galvoju greit, dar va patarėjas taip užtikrintai liuksus rodė, nusipirkau ne savu tempu ir ne savu papratimu 9 kart apžiūrėti....

Maistas -  antis vakarienei, kimšta obuoliais, rukolos agurkų, morkų salotos vyrui, skrudinta chabata.

Sau dariau salotas i darba iš makaronų, daržovių, grill alyvuogių.

Dariausi ir tirštą pomidorinę sriubą, iš savo padažo.

Pyragą sluoksniuotą.

Duoniukus iškepiau nes pasiilgau jau  jų, savų. Viriau skanų padažą, greitam naudojimui. Kepu orkaitėje apšlakstytas alyvuogių aliejumi daržoves: svogūno galvas kelias, ćesnako galvą, pomidorus, paprikas, čiliuką, baklažaną, cukiniją. Tada sutrinu blenderiu,,druskinu ir užverdu. Taškosi verdant zaraza. Bet tobulas kaip troškinio padažas, kaip sriubos pagrindas, kaip makaronų, ryžių pagardas. Žodžiu tiesiog,tikrai vertas gaminimo. Rekomenduoju, mėgstu, žuviene iš vis su juo nereali.

Dar morališkai ruošiuosi nuo spalio 1 atsisakyti stevijos tos Alvo, turiu jos 3 pokelius dar, bet ko gero taip ir liks tam kartui budeti spintutej. Kitos, tikros, grynos be priemaišų, kur pirkt neradau, suksiuos kažkaip kitaip.

Sojos irgi gal dabar pauze bus.

Reik tuos motetu reikalus susiremontuoti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 27 rugsėjo 2020 - 20:40

gerai, kad mums svarainių nereik:)

Išrovėm , kai pradėjom name gyvent, pasodinom 2, išbujojo, tai, kai reikėjo išraut, tai o vaikyti......šaknynas vos ne kaip obels.. Ton vieton šilauoges pasodinom...

Limit,   :4u: , viskas bus gerai...Smagu, kad vaikas žino ir siekia ,ko nori..

Ingriduk, tu ne maiste kabliukų ieškok, nes kokios tos tavo porcijos....tu eik pas tą, kur piršto nesiuvo  :D​ 

Atsakyti

Vilmak, čia tai net nėr diskusijos, aš eisiu, tik va reik sulaukti nors kol baigsis daugiadienės.

Atsakyti

Aha rimtai, pirma atmesk rimtus reikalus, o paskui jau maiste ieškok bėdų. Nu nes rimtai jeigu viską išmesi, tai jomajo, kuo gi gyva būsi

Aš taip smarkiai nešokau kadrilių kaip Ingriduska, bet skaniai pavalgėm. Sriubytė žirnių, seniai virta, bet man jj tokia niam :wub:  gaila mėtų neturėjau, išvis būt jėga. Ir kepiau daržoves orkaitėj, bulvė morka baklažanas paprika svogūnas mėlynas, padariau pesto naminį, pomidoriukai, na ir kad riebiau būt, skumbrės užmetėm rūkytos :D jau lėkštėj. Apsivalgymas. Desertui šokoladiniai sausainiai su šokolado gabaliukais. Irgi niam.

O džinsus Ingriduska, namie sutąsysi. Arba kokiam darbeliui, patvarkyt ką ir pan. Labai praverčia, kai reik darbinių bet tvarkingų rūbų.

Atsakyti

Vilmak, čia tai net nėr diskusijos, aš eisiu, tik va reik sulaukti nors kol baigsis daugiadienės.

Jeigu taip normaliai, aš eičiau, kol daugiadienės. jeigu ir neapžiūrės, tai bent kitus tyrimus padarys, kurių tu gali ir nesugalvot.  

Ir šiaip, nenualps tas daktariuks, kraują pamatęs :D 

Aišku, tai reiškia, kad reiks dar bent poros apsilankymų. Ar tam nusiteikusi morališkai ir finansiškai, va kur klausimas.

Atsakyti

Finansiškai nusiteikus, nes nugi kam pinigai jei esi negyvas.

O man norisi būt gyvai ir sveikai.

Sakot eit dabar.

Nu ok.

Užsirašysiu ryt.

Kažkaip nesu dažna viešnia tuose kabinetuose, lyg užsifiksavę, kad eini po mėmių. Tai va laukiu kada jau jos čia teiksis baigtis.

Atsakyti

Tai jeigu jos normaliai ateina ir praeina, tai lauki. Bet jeigu ateina ir nesiteikia išeit, tai eini kartu su jom pas daktariuką, kad išvarytų. 

Nueini ir klausi, turiu va tokią bėdą, žiūrėsit daba, ar ateit vėliau?

Atsakyti

Ok ryt susitarsiu su daktariuku😉

Atsakyti

Sveikos. Ingriduska, aš ir vietoj tavęs eiciau. Dickei kai tempiau pas gydytoja, tai tik iš antro karto vaistus pritaikė, 5 mėn džiaugėsi mergina....

Liniuka, o koks kriaušių su imbieru receptukas? Visai įdomu. Intike gan įvairūs plaukioja.

Limit kaip įdomiai pakelia į, tik ta saviizoliacija skirtinguose kambariuose kažkiek juokinga.... Nugi vis tiek keliauji į bendras patalpas... Bet tvarka yr tvarka....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 27 rugsėjo 2020 - 22:19