Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Raportuoju,

Tepinėlis skystoje terpeje paimtas.

Dar kažkokia mikroflora tirs.

Apžiūreta esu ir paprastai, ir echoskopu.

Ryt dar kraujas turi but priduotas.

Kaklelis gražus, be pakitimų.

Kažkaip ten su actu, su jodu su filtru žaliu žiūrėjo, nuotraukas darė ir man rodė.

Viskas susiveda kad nieko blogo nemato, na pirmadieni bus ir tepinėlių atsakymai. Echoskopija

Gimda normalaus dydžio, be pakitimų.

Kairė kiaušidė sveika, be pakitimų, normalaus dydžio.

Dešnėje yra cista 40mm ant 30, tūris 31, kas sakė yra maža, nes nuo 100 jau skaito dideles. Cistos skystis skaidrus, kraujo ar kokių kitų nesmagumų nematyt nei viduj nei išorėj cistos.

Kraujavimą, tepliojimą duoti gali stresas, nervai, įtampa, spiralė kuri jau tarnauja 6metus iš 7garantinių ir ta cista. Jos kilmę dar aiškinsimės.

Žodžiu dabar kraujo tyrimas, tepinėliai ir trečiadieni dar sykį susitinkam. Daktaras mielas, kalbus,,fainuolis.

Sukainuos viskas 3300 grivinu kas yra 100 eur musu babkem,  įskaičiuota i tai du vizitai, echoskopas, tepineliai 2, kraujo tyrimas bendras, vitaminas D, ir dar kazkoks kuris rodo cistos kazka ten. Sakyciau pigiau nei LT

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 30 rugsėjo 2020 - 19:55

su kažkuo poravai? 🤔 nugi gražiai atrodo ❤ Bet vienų turbūt neužteks

Vienas, 3mm virbalais. Ir storesnio nenoriu. Bijau ir aš, kad neužteks :hmm:​ vadinasi, reiks megzt reglaną nuo viršaus ir atnaras daryt juodas, jei ką. Bet aš taip krūtai mezgu nuo viršaus, kad tas daiktas atgal pas tave pareis  :lol: 

Atsakyti

O atėjau gi pasakyt, kad dublis baigtas  :D​ ryt skalbsiu. 

Atsakyti

Ingriduska, oho, kokia išsami ataskaita. :)

Man tai šiandien taip norisi paverkti. Didžiąja dalim tai net nežinau dėl ko.

Viena priežastis tai  ta, kad išėjo mūsų vedėja, šiandien buvo paskutinė diena. Buvo labai faina, o mes dar kartu kabinete sėdėjom. Tai jau šios trys dienos darbe tiek pilnos emocijų, atsisveikinimų graudumų. Matyt vis šita situacija išjudino visokius nusėdusius dalykus - ir nujaučiamus ir nelabai.Jau vakar vakarienę darydama posmelį nublioviau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 rugsėjo 2020 - 19:58

Kerpena, eikš apkabinsiu.

Kaip gera tavo vedėjai žinoti, kad kažkam ji buvo mielas žmogus, gerbiamas, vertinamas.

Leisk sau išliūdėti žmogaus kuris buvo tavo kambariokas,,gyvenot didžią dalį dienos kartu, normalu liūdėti ir nuverkti.

Atsakyti

Ingridushka  :4u: . Kaip už viską man atrodo pigu. kad tik viskas gerai ir būtų. 

Kerpena - aš ir siuvimas  :wacko: . Reik prašyt arba tavęs, arba Lace mainais už babinos vyniotuvą :) (kur vyro brolis padarė, pinigais jis niekaip neįkainavo, tiesiog man atidavė). 

Pašoviau kepti Ingriduskos grikių duoniukus (seniai bekepiau, o ryt jokios duonos man namie nėra...) ir kaip ir turiu laiko sau . Bet taip tingiu virbalus imti. Ir svarainių išgraužtas skyles pirštuose maudžia :). Gal labiausiai tai noriu miego... Reikia išsimiegoti, kad ryte alergijos nebūtų baisios (man tai labai susiję...), nes baigis ryt konferencija net neprasidėjus :).

Atsakyti

Kerpena jei jau ateinu guostis, tai atvirai dalinuosi ir faktais, nes nu ne mano būdas mykti ir nutylėti pakiekant tuščias dėmes pasakojime

Atsakyti

Restar, aš tai čia nelabai senai siuvau tas kaukes, galėčiau pasiūt, tik nežinau, koks tas vaikiškas dydis, kad net siunteisi specialiai.  Juk tavo mergina nemaža man atrodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 rugsėjo 2020 - 20:15

Ingriduska, tikrai pigiau nei LT. Gerai, kad nuėjai.

Restar, kaip tu taip rankas susižalojai :hmm: man tai tik vienoj vieno piršto vietoj prisitrynė nuo peilio. 

Man jau prasideda žiemos miegas :B Galėčiau 19 val. eit miegot :B  Taip ir trūniju ant sofos... Saulės ir šviesos aš žmogus.

Kaip nežinau už ką balsuoti... Nėra nenuvylusių, nėra lyderių. Liūdesys :B​ 

Atsakyti

Restar, aš tai čia nelabai senai siuvau tas kaukes, galėčiau pasiūt, tik nežinau, koks tas vaikiškas dydis, kad net siunteisi specialiai.  Juk tavo mergina nemaža man atrodo.

Mano dešimtmetei tai šis vaikiškas dydis puikiai tinka:

https://tianascloset...virus-epidemic/

Atsakyti

Ingriduska-super kad nuėjai. Žiūrėk nuramins tave ir susitvarkys reikalai savaime.

Man tai dar toks ne ruduo. O ir spalvos šįmet kažkokios nupilkę, nėra ryškumo

По секрету всему свету, teko pusę LT šiandien pravažiuot, tai net nebuvo kuo pasigėrėt.

Ir rūbų šiltų dar neištraukiau...

Vakar kaip tik tokį vieną darbą dariau, registravau degalų čekius PVM grąžinimui ir žiūriu į vieną čekį 09-05 ir galvoju, kad kažką pridirbo kasoj, nu nes tokios datos dar nebuvo, ta prasme rugsėjo 5 dar tik BUS kitą savaitę.... kokią minutę galvojau, kol suvokiau jog bus spalio 5 jau......

Atsakyti

ai apie balsavimus, tai 71 apygardoj taip viskas aišku :D​  varykit į užsienį balsuot

Atsakyti