Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vat atrodo didelė panelė ir galva nemaža, bet vis tiek atstumas nuo burnos iki ausų mažesnis ir nuo akių iki burnos mažesnis tarpas :). Va tokias užsakinėjau: https://www.aliexpre....27424c4dW3GbUJ. Pamatavau, kad mažesnės už suaugusių, tai pagalvojau, kad tiks. Gal ta Smalsutės iškarpa ir tikt turėtų. Suaugėliška tokio modelio, kur siuvo dar pavasarį man siuvėja, tai nesilaiko ant veido, smunka labai mergičkai, o jau ir nudaigota kažkur.

Liniuka, kai moki - netrunki :). Aš svarainių vidurius išskobinėjau tuo savadarbiu skustuku. Tai kai praslydau, kai dėjau tokiu pobukiu galu į kairės rankos didįjį pirštą... Atrodė nieko labai rimto, bet kai išgraužė rūgštis, tai tokia skylė beveik 3 mm pločio ir gavosi, kurią dabar skauda. O pjaustomieji pirštai ne baisiai supjaustyti, bet toks jausmas, kad visur po truputį įpjauta, pagraužta, tai visumoj jaučiuosi pažalota :).

Aha, už ką balsuot, tai klausimas. Visiškai žinoma, už ką NE. O iš tų vertesnių dėmesio variantų visi turi trūkumų. Na, už asmenybę mūsų apygardoj, tai akivaizdu, už ką :). Nors kitų kandidatų net nežinau. O partija, vis pasitariam su vyru ir blaškomės. Mažu, kažkam reikės atleisti už kažką, nes nėra idealių niekur žmonių. O kas gi čia iš mūsų šventas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 rugsėjo 2020 - 21:07

Restar, labai teisingai, kad reikia rinktis mažiausią blogybę, kad neliktų didelių. Galų gale, ateikit sugadinti daugiamandatės biuliotenių.

Atsakyti

Katuk, o 71 kas tau akivaizdu? kad už vyro bosą balsuot reikia? :D Nes man pažiūrėjus visai neakivaizdu. Nes Dalia Asanavičiūtė, pasirodo, mano studijų laikų pažįstama netgi :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 rugsėjo 2020 - 21:26

Katuk, o 71 kas tau akivaizdu? kad už vyro bosą balsuto reikia? :D Nes man pažiūrėjus visai neakivaizdu. Nes Dalia Asanavičiūtė, pasirodo, mano studijų laikų pažįstama netgi :).

Nu tai taip :D man akivaizdu.

dabar klausau debatus, kaip tik Armonaitė plepa. Nėr blogai, bet partija nepatinka :D  kaip ir Miliūtės :D  vieną narį irgi atmetam. Tai iš likusių viskas aišku.

O ką reiškia sugadinti daugiamandačius? Atleiskit jeigu ką, šiandien kaip tik kvailo klausimo diena minima :D​ radijas sakė

Atsakyti

Užbraukti visas partijas, įrašyti savo partiją ir pan. Esmė ta, kad jei ateis daug pasiimti biuliotenių, kai kurioms partijoms bus uždarytos durys į seimą, nes 5 proc. kartelė skaičiuojama nuo balsavusių skaičiaus, o ne nuo galiojančių biuliotenių.

Atsakyti

Užbraukti visas partijas, įrašyti savo partiją ir pan. Esmė ta, kad jei ateis daug pasiimti biuliotenių, kai kurioms partijoms bus uždarytos durys į seimą, nes 5 proc. kartelė skaičiuojama nuo balsavusių skaičiaus, o ne nuo galiojančių biuliotenių.

Tipo jei nežinai už ką balsuot, tai galima už ufonautus?

Atsakyti

Daugiamandatės biuliotenis, kur reikės rinktis partiją, o vienmandatės - asmenį.

Atsakyti

Tipo jei nežinai už ką balsuot, tai galima už ufonautus?

Aha, už Harį Poterį :D

Atsakyti

Sugadinsi bet koki balsavimo biuleteni:

jei pazymesi du

Jei pazymesi visus

Jei parasysi linkejimus i kaima

Iskeiksi valdzia

Irasysi Harry Poter'i

Subraukysi

Pripaisysi

Perbrauksi.

Ir t.t. t.y. padarysi bet ka, bet ne tai ko praso. Nors kai kurie atvejai svarstomi buna. Pvz pazymeta salia o ne spec vietoje 

Atsakyti

Daugiamandateje gali irasyt hogwartsa🤣 nu i ta tema jei neturi jokios partijos uz kuria balsuotum

Atsakyti

Aha, už Harį Poterį :D

Ai va iš kur tas Voldemortas

Ir tegul įvyksta stebuklas....

Įdomu net, kiek šiemet bus sugadintų biuletenių....

Atsakyti

Jo, mano vyriškis Laisvės TV prisižiūrėjęs HP su Voldemortu mini :). Bet pasistengsim, matyt, balsuoti vistik proaktyviai, ne už ufonautus... 

Atsakyti