Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos :4u:

Restar, aš ne stilistė :D  bet kad COS drabužių dydžiai didinti tai tikrai. Priklauso nuo modelio, bet kad būtų kada koks pasitaikęs į mažesnę pusę tai bėr buvę, mes su dukra abi per tarpinį dydį, t.y. nei tikras 36 nei tikras 38 tai gal taip ir atodo kad didinti. Blogiausiu atveju grąžint gali, arba pas jus Vilniuj jei yr laiko ir noro ten gali pasimatuot kokią tokio dydžio, gal gelbės :mirksiukas: .

Aš tai gal anam amžiuj kokia ruselka :lol: buvau, nes megztom kelnėm noriu susakyt tik didžiausius pliusus ir ditirambas. Turiu Unlabel megztą plono kašmyro kelnių ir megztelio kostiumą, ir man kaip tooookiai varlei šalčmirei tai nepamainomas dalykas, aš neįsivaizduoju kur anksčiau buvau. Sedėdama namuos vis apie Restar ir Ingirduką pagalvoju kai jos vis sakydavo kad tokios pačios šaltmirės :D, oooo jei turėtumėt galimybę pabandyt kas tas yr :D , mane suprastumėt :D . Taip, keliai išdumba, taip po nešiojimo palaisvėja, bet ir su megztiniu tas pats jei jo rankoves į viršų kas kart traukai, ar per siauras nešioji ir alkūnės išsimuša, nu bet praskalbiu rankom, išsuku skalbimo mašinoj i fsio :D , aš į nieką jų nekeiščiau. 

Atsakyti

Įdomiai pečiai nulaidyti  :)

Priedas  120318434_118436706502297_2302294332793168434_n.jpg   144,04KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  120258361_263168108206285_1418293051372369544_n.jpg   105,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jo, mano vyriškis Laisvės TV prisižiūrėjęs HP su Voldemortu mini :). Bet pasistengsim, matyt, balsuoti vistik proaktyviai, ne už ufonautus... 

Man, kaip HP neskaičiusiai ir nežiūrėjusiai :mirksiukas:, tai reiktų turbūt už Raudonkepuraitę balsuot :D ji arčiau nei ufonautai :lol:

Bet ir aš kažkaip kažką pasirinksiu iš duoto sąrašo, nes niekaip nesuprantu kaip biuletenių gadinimas gali pagelbėt valstybei  :hmm: 

Atsakyti

Kokie rinkėjai, tokia ir valdžia :hihihi: 

Waidaw, reglaninias kulnas :D kas turi stačius pečius gal visai naudinga

Atsakyti

Restar, pirma parodyta suknutė daili. Ir visai ant tavęs ją matau (antros nerodo).

Ingriduska, tai tikrai pigiai- as uz apžiūrą, echoskopą ir tepinėlį šlapioj terpėj - 96 sumokėjau vieną apsilankymą.

Man dvi savaites buvo miego ir slankiojimo būsena, bet manau, ir dėl rudens, ir dėl spiralės įdėtos- vis tiek hormonų kitokių organizmas gavo, bandė suprast, kas vyksta. Nuo lovos prie šaldytuvo ir atgal  slankiojau. Bet jau šia savaitę sportus vėl lankau (2 savaites dėl jos negalėjau eit).

Mezginių dar nejudinu, bet kai šeštadienį susitvarkiau siūlus, pagalvojau- nafig man jų tiek reikia??? Gal kaip qqtė- pradėt dalint į kairę ir į dešinę..

Atsakyti

Niuma aš ir galvojau kur dingai

Nu siūlų nedalinau į dešinę ir kairę, tik likučius su nedidelėm išimtim ir tik sektai kol kas :)

turiu dilemą-noriu šviesios ilgos suknios stulpeliu, aukštu kaklu, reglanu

turiu merino su kašmyru tokios smėlinės spalvos, ir noriu kostiumėlio irgi šviesaus-sijonas stulpeliu ir laisva liemenė

turiu dar rogutinio kašmyro bet jis kandžių-grindų skuduro spalvos, apie 700 gr

ir blaškausi ką iš kurio megzt, lyg suknelė iš rogutinio geriau būt nes garantuotai nekanda o va tas smėlinis nors neaštrius bet vos vos dantukus turi...bet gi šviesesnės norėjau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 spalio 2020 - 08:58

Sveikos iš ryto, nebelyja, valioooooo.

Vakar per ta lietų nenusipirkau savo riešutų makadamijos.

Lomkės dabar.

Soliuk aš viską perskaičiau,,suprantu, palaikau. Net užsisakiau iš Aleksiuko pabandyti, bet negavau ir jau matyt negausiu.

Bet būtent dėl šilumos,,švelnumo norējau.

Pasiilgus tavęz Soliuk😍

Atsakyti

Man šiaip irgi ta miego būsena užėjo.

Vakar ne tik verkt, bet ir miego žiauriai norėjau. Ir atsiguliau pakankamai anksti, dar 10 nebuvo. Bet šįryt išjungiau žadintuvą ir nesugebėjau galvos pakelt, pramiegojau. Dar nebaisiai, spėjau laiku į darbą, bet pat faktas, o atsikėlus ilgą laiką teturėjau vieną` mintį - noriu tik gulti atgal ir užmigti.

Atsakyti

qqte, na taip taip, nedalini. Bet atplėšti iš drakiaus guolio kažką- jau žygdarbis :D

Nors va, kolegę savo (tą pačią, į kurios vestuves eisim) ir užkrėčiau mezgimu. Ir dalis mano grobio pas ją nukeliavo. 

Atsakyti

O tai gal jums kokio vitD trūkumas-lomkės negavus :D 

Ingriduska-nu aš vistiek bandyčiau prisibelst to siuntinio. Jeigu sakai ieško pagal tel.nr, tai kokią tai registrų sistemą turi? Tai ten negali užsieninių skaičiukų išgūglint? Nu netikiu, kad šitoj srity UA vis dar akmens amžius. Arba gal kokie eiliniai ukrainiečiai tau galėtų papasakot apie pašto ypatumus, kokia sistema, gal kur galima pačiam paieškot? O adresą kokį nurodei? Kur gyveni? O neneša popierinių pranešimų?

Pasakojau kažkada, mano vienas siuntinys iš ali atsirado po metų, t.y. 12 mėn :D panašu, kad pašto skyriuje pas mus gulėjo visą tą laiką :D 

Atsakyti

Katukai, kad per tas dvi savaites buvo tikrai fainų dienų. Bet šiaip, net nuotaika ne ta, kad džiaugtis. O savaitgalis - iš viso trumpo rankovėm vaikščiojo dauguma. 

Paskutinėm dienom pramušė dėl maisto gamybos :) Vakar vištienos-bulvių-morkų-pupelių(dviejų rūšių, konservuotų) troškinys orkaitėj. Silkė pataluose. Šiandien - trinta cukinijų sriuba. Pirmą kartą gaminu. Bus matyt, ar valgoma. Pamačiau FB gaminimo procesą per kelias min. SUpratau, kad visko turiu. Ir atradu, kad trintuvę namie turiu :D 

Atsakyti

daznai kinai  duoda  ta pati registracijos numeriuka  keliems  ...  tuos kur registruoti gali sekt https://t.17track.ne...12147134EE&fc=0... bet tu ilguju   skaiciuku tai  niekur nepaseksi, ten neregistruoti skaitosi

Atsakyti