Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Turiu mezgiminį klausimą/pasitarimą

Priedas  received_3223858591060471.jpeg   70,48KB   0 Parsiųsta kartų

Mėginuke kraštelis nei skalbtas nei neskalbtas nesirietė. Mezginy riečiasi.

Neapsisprendžiu

1.ardyt ir nedaryt stulpelių

2.tikėtis jog išskalbus išsities, o jeigu ne, tada kaip nors apdirbt, pvz vėžliuku apnert. I cordu.

Patarkit ką nors protingo

Atsakyti

Katuk pradėčiau ant papildomo siūlo paskui žiūrėčiau kaip tą kaklą apdorot. dar, galima pvz megzt lygiai, paskui stulpeliu, gražus kraštukas būn

arba gali mėgin skalbt ir žiūrėt

aš vakar pradėjau tėčio megztinio rankovių platinimą ir nusprendžiau išskalbt prieš įsivažiuojant

rezultatas-išardžiau viską, nes kaklas per platus, vyriškam nesižiūri visai nu ir pečiai žemyn nuvažiuoja labai

Atsakyti

Katukai, man atrodo stulpeliai mezgami puse arba ketvirtadaliu mažesniais virbalais. 

Atsakyti

Megzt lygiai paskui stulpeliu ma  patinka :bigsmile: 

Ardyt nepatinka, ale dar nedaug :D​ 

Atsakyti

Megzt lygiai paskui stulpeliu ma  patinka :bigsmile:

Ardyt nepatinka, ale dar nedaug :D​ 

Nepatinka ardyt, tai paklausyk qqutės  - pradėk ant papildomo siūlo :D

Atsakyti

Man yra kažkoks mezginys taip  rietęsis. Nei garinimas, nei tampymas nepadėjo.. permezginėjau

Priviriau tinginio balandėlių košės. Chebra raukos vaipos. Patys kalti. Man daugiau liks  :D 

Reik ir man drakių pertvarkyt. Virbalus atrinkt nemezgamus  :hmm:​ 

Atsakyti

Nepatinka ardyt, tai paklausyk qqutės  - pradėk ant papildomo siūlo :D

Tai aš qqtės ir klausau :D  tik kito patarimo

Atsakyti

Katukai, man atrodo stulpeliai mezgami puse arba ketvirtadaliu mažesniais virbalais. 

Kai teta Olia sakė, kai kurios mezgėjos įsigudrina to pačio numerio virbalais megzti skirtingu tankumu :P​ 

Atsakyti

bet su tuo kitu vistiek geriau ta atbuline tvarka daryt, nes niekas negarantuoja kad tau su visu voleliu neatsilenks tas stulpelis atgal

Atsakyti

Oj, Waidaw- tinginio balandėliai - vienas iš nedaugelio patiekalų, kur mano visa šeimyna valgo. Bet aš iš faršo ir nevirtų ryžių darau tokius rutulius, kaip apvalūs troškinti kotletai :) Aišku, kopūstai dažniausiai lieka man :D Vyrai - mėsą su bulvėm išsigraibo, o aš džiuogiuosi sriubos gavus :D Viskas iš to paties puodo. 

Atsakyti

Kai teta Olia sakė, kai kurios mezgėjos įsigudrina to pačio numerio virbalais megzti skirtingu tankumu :P​ 

Fi :bebe: o kas čia sudėtingo :hihihi:  pasiimi antrukus ir tampai sau ilgas kilpas, kaip ketvirtu numeriu.

Atsakyti

Dabar turėtų ateit Lusasita ir pasakyt, kad moherines sukneles tankiai mezga su 5 numerio virbalais :D 

Prašo kolegė megztos suknelės. Kaip ir galėčiau, o bet tačiau gi noriu megzt tik sau sau. Nors realiai tai nieko man nereikia :B Gal visgi imtis :hmm:​ 

Atsakyti