Kaip man pažįstamas tas "normaliai" ir vsio...
Nors man irgi viskas smalsu. Bet kuo toliau tuo mažiau iš bet kurio išpešu. Gal laikas pradėt vėl gyvent savo gyvenimą
.
Tai maniškis, kaip supratau, su draugais žaidžia, su senai, ir su naujais. Ne kokiame nors sporto klube. Kažkurią dieną sakė su chemikais žaidė, gal ten pirmakursiams organizuoja kažką, net nežinau, nespėju pasikalbėt, nes dažnai grįžta vėliau, nei aš gult nueinu.
Ingriduška:
Krauja pridaviau. Bendras, Vitaminad D ir Romas kažkoks.
Romas
neteko su tokiu susipažint...
Bet džiugu, kad viskas gerai
Koks oras
Ingriduška:
Romas
neteko su tokiu susipažint...
Bet džiugu, kad viskas gerai
Koks oras
Vilmak, o su ROMA teko?
. Nes man tai taip, tai kiaušidžių vėžio žymenys, tai spėju, kad čia anys ir yra, nes ko daugiau iš ginekologo tikėtis.
Dviejų kiaušidžių vėžio žymenų He4 ir Ca-125 apskaičiavimas leidžia įvertinti epitelinio kiaušidžių vėžio riziką - ROMA (Risk of Ovarian Malignancy Algorithm)
kažkaip nepagalvojau, nes tiesiog tyrimus taip ir įvardindavom-He4 arba Ca-125
, jei abu-tiesiog kiaušidžių markeriai ....
bet, dar paantrinsiu, jei su apžiūra, echoskopija, kolposkopija, citologiniu , kraujo tyr, vit.D ir dar tais markeriais viso 100 eurų, tai labai pigu..
eik ,Ingriduk, dar dantukų tvarkytis, irgi porą vyro algų sutaupysi, lyginant su Lietuvos kainom ![]()
Kaip man pažįstamas tas "normaliai" ir vsio...
Nors man irgi viskas smalsu. Bet kuo toliau tuo mažiau iš bet kurio išpešu. Gal laikas pradėt vėl gyvent savo gyvenimą
![]()
.
Kaip tik visai ant dienų pagalvojau, kad turbūt jau paleidau savo vaikus. Jau nebe taip įdomu kiekviena smulkmena. Bet pradžioj tai buvo sunkoka, kai nenori visko pasakot, kai negali ne tai kad kontroliuot, bet tiesiog nežinai
ir paskutiniu metu kalbesnės pasidarė, papasakoja daug visko, ką veikia kodėl veikia, ką galvoja veikti. Gal būtent dėl.to, kad nustojau kontroliuot. O vat su tėvu sekasi sunkiau, nes tėčiui vis dar dukrytės mažytės. Na bet čia kraujyje matyt, nes ir mane mėgsta iki smulkmenų kontroliuot ir vadovaut
užknisa biškį
Šiandien su viena dukra šopinomės. Smagu, kad nori kartu, net jei ir įtariu jog labiau piniginės. Nors atrodė gan laiminga
ir be piniginės
Ypač pigu. Nes vien tie markeriai abu virš 40 eur LT.
Kontroliuoti vaikų aš niekada nenorėjau, man tiesiog įdomu.
Katuk - kur šopinotės?
Paskaudo galvą... Jau pagaliau baigiu darbą, šiandien daug dirbau ir dar visą dieną atseit klausiau online konferenciją. Tai naudos tiek, kad sužinojau, ką norėsiu astkirai perklausyti, kai nieko daugiau nedarysiu arba megsiu.
Oze. Nes norėjo ilgų batų
tai ten lyg daugiausia batų parduotuvių. Bet nusipirko tai eiliniam Stradivarijuj
Tada aš dar užsukau į Akropolį, jau viena, nusipirkau plaukų tiesintuvą (šiaip multifunkcinį, su trim keičiamais antgaliais ) ir maisto papirkau.
Kontrolę aš tik taip pavadinau. Nes tas nuolatinis "įdomu" tai ir yr kontrolė vaikų akyse
Nu, matyt, ko čia tėvai kišą nosį kur nereikia, nors nuoširdžiai tik domiesi, kuo tas vaikas gyvena...
Su vaiku šnd pakalbėjau. Pats paskambino, nes vaikinas šalia kambary susirgo. Tai biškį stresiukas suėmė. Ryt bus testo atsakymas.
Visi dabar sėdi kambariuose, bijo į bendrą virtuvę eit
Viena iš merginų, matyt, nebloga šeimininkė. Jau ir pyragą visiems iškepė ir šiaip bernam padeda su maisto gamyba. O mūsiškis girias, kad toks jau pažengusių lygio su kitais lyginant ![]()
Biškį neramu, aišku ir man.
Limituk, nu maza kuom serga o jei ir tuom nebutinai gi sunkiai.
Nurimk.
Tikrai pritariu jums, kad UA kainos tinkamos, prieinamos.
Laukiu treciadienio su paaiskinimu tu tyrimu.
Dantis irgi ruosiuos susitvarkyt cia
O aš turbūt niekur dantų nesusitvarkysiu
per tas korones. Nes reikia ilgo darbo, bijau pradėt, o paskui uždarys, liksiu ant ledo su atvertais kanalais...
Ingriduska, tokia mintis šovė-B12 gal irgi tyrimuose bus? tau reikėtų. Geležis irgi parodys reikalus, bet ten yr niuansų