Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o šitą tai kada pietaujam?ryt, poryt ir penktadienį galiu, ketvirtadienį ne

Ryt negaliu, geriausia trečiadienis :bigsmile:

Atsakyti

Jūs planuokit, o aš prisijungsiu, jeigu galėsiu. Biškį yra reikalų, kurių laiką sunku prognozuoti, ar laisvai perpiet galėsiu ganytis.

Atsakyti

kaip kitos?Liniuka, Kerpena, Lace, Šilinge?

Atsakyti

Man trečiadienis lyg ir tinka kol kas.  :unsure: 

Atsakyti

Aš galvojau jūs jau seniai papietavot :D 

Nu ką-jaučiuos kaip naujai gimus :wub:  aprturėjau Kleopatros žavesio procedūrą-pieno/medaus vonia, viso kūno šveitimas ir viso kūno masažas. Oda kaip naujagimio.

Atsakyti

Paskaudo galvą... Jau pagaliau baigiu darbą, šiandien daug dirbau ir dar visą dieną atseit klausiau online konferenciją. Tai naudos tiek, kad sužinojau, ką norėsiu astkirai perklausyti, kai nieko daugiau nedarysiu arba megsiu.

Kažin sutapimas ar "klausėmės" tos pačios konferencijos...  :mastau: Aš tai nelabai turėjau vilčių ir ką nors atsirinkti, rimčiau prisėdau visai į pabaigą, kai jau ne tik klausytojai, bet ir pranešėjai buvo su paskaudusiom galvom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 05 spalio 2020 - 17:15

Smalsute - turi ką nors bendro su HR'u? Tada gal tos pačios. Jeigu ne, tai gal ne.

Atsakyti

Aš pietauti nesijungsiu. Labai jau ant smūgio gaunasi, o ypač jei dar paėjėt reikia.

Atsakyti

Smalsute - turi ką nors bendro su HR'u? Tada gal tos pačios. Jeigu ne, tai gal ne.

Nė truputėlio. :D

Atsakyti

O čia pietų metu, ne vakare, rinktumėmės? nes aš kažkokia akla, tik iš Liniukos parašymo supratau, kad ne vakare rinktis planuojat.  O jau norėjau rašyt kada galiu. Per pietus tai net neįsivaizduoju - greičiausiai man gautųsi tik nueiti ir grįžti laiko atžvilgiu, nes nemanau, kad kur senamiestyje rinksitės. Teoriškai tai tik ketvirtadienį negaliu, sportas.

Atsakyti

Jei jau kilo klausimas, tai aš kol kas tik ketvirtadienį negaliu, nes einu pas antakių fėją. O pietūs centre gi man patiktų!

Atsakyti

Nė truputėlio. :D

Reiškia, kita konferencija buvo tavo. Jeigu ne paslaptis - kokios tu srities specė? 

Nu tai tegu Qqutė ir Lace susitinka kada perpiet +kam dar tinka, o kitos pasiplanuojam kada pavakare? Nes man tokie trumpi sulakstymai daugiau streso nei malonumo sukelia. Noriu maloniai pakikenti, o ne kaip ant adatų :).

Katukai, kiek tu LT dar būni, gal irgi atalėktum?

Teoriškai šią savaitę turėtų kažkada mašina atvažiuoti iš Vokietijos, bet kol kas nieko nežinau ir kažkokio džaugsmo nejaučiu, tai dar visko gali būti. Bet - fingers crossed  :B .

Atsakyti