Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laikom laikom tuos pirštukus!

Planavau kaip tik trečiadienį pūst atgal. Jei koks reikalas neatsiras

Atsakyti

Zizo janny

Mano džinsai apue 70-80 eur

Man meta kad jie tik Olandijoje🤔😤

Atsakyti

Nusipirkau džinsus  :) visai sau nebūdingus nes ir su elastanu ir dar slim fit  :D 

Ale taip gražiai gulė nu neatlaikiau

Iš zaros už 25  :D​ 

Atsakyti

Laukiu vaizo Qqciuk

O aš prašysiu gal kur užmatysite. Šaukit. Panašius pirkčiau internetu, bet man meta tik Olandus arba nesąmones nes rodo tik UA. Sudėtis 2%elastano, bet galvojau visai jo ner. Tvirti,,patogus.

Pridėta:

Atsakyti

Gal kartais kuri turit šito aprašymą https://www.ravelry....loon-sweater-4?Aišku, galiu ir be jo :D, ale tai būtų taip patogu nieko nemąstant ir neskaičiuojant pamezgėt.  Dukra išsirinko šitą modelį (aišku ir pasiūliau tik 2 :D, bet man pasirodė, kad jai tiktų/patiktų).

Už 25 eur, tai ir aš kokius 5 džinsus turėčiau :). Ale tokiose pardėse nebūna mano ilgio.

Atsakyti

Gražus tas megztelis labai jau vien dėl siūlo. Ir rankovės  :wub: 

Ingriduška nu nemoku žmoniškaj nufotkint, dar vietos kabinoj maža buvo. Elastano pasirido 1 % ten ir 4 viskozės. 95 medvilnė.

Aukštu liemeniu 

Vintage skinny

A dar stradivarijuj liemenę nužiūrėjau, kaip tik ruošiaus gi megzt eisiu paveiksliuko paieškot. Sprindžiais išsimatavau. Raštas su daug pynių buvo

Atsakyti

Sveikos,

Restar, įmečiau kambarėlin  :4u: 

Oho kiek mokytojų sektoj turim  :wub: net nežinojau. Sveikinimai  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Džinsų jau nežinau kiek metų nesu pirkus. Kaip ir kelnių.. Sijonai, suknelės, tympos gal jau 6m. Turiu pora kombinezonų vasarai-pavasariui ir fsio. Nepatogu kelnės visiškai. 

Atsakyti

Waidaw - na, tu kažkoks stebuklas  :4u: . Iš kur tu tiek visko turi? :). Aš jau pagatava buvau pirkti, bet pagalvojau, kad ryto palauksiu, kuris protingesnis už vakarą, nes dar reikia siūlus pasivynioti :).  O tu dirbi jau kažkur ar namie? Man labai smagu, kad dažniau užsuki  :4u: .

Atsakyti

Uoj joks stebūklas :D kai kur pataikau su sektos skoniu, o kitur pas ruses pasiieškot tenka.. Man gaila, kad iš rusų tik paypalu pirkt glaima. Labai daug nuskaito komisinių.. o kelias žaislų sxemas norėčiau įsigyt  :)  Nedirbu dar... Irgi mašinos paieškose... Aną savaitę susisukau meriną trisngijas į.vieną kamuolį. Dar tokio pat reikia, o ūpas jau išgaravęs  :D​ 

Parsinešiau du moliūgus iš kaimynų. Oi moliūgienė ryt bus  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 05 spalio 2020 - 20:35

Aš pirkau moliūgä, nes noriu pumkin lattes😍

Jau padariau piure

Sumaišiau prieskinius, ryt pagaminsiu

Atsakyti

O galima plačiau kažką? Latte mėgstu o pumpkin lattes nesu ragavus

Atsakyti

Aš dar nedariau, tai pirmas kartas.

Bet pirma sutroškinam moliūgą, sutrinam, pertrinam kad pūtų aksominė,,be gumuliukų košė.

Tada pasiruošiam priekonius. Santykis maždaug toks

1 a.š cinamono

Pusė a.š.kvapnių pipirų

Imbiero puse a.š.

Ketvirtis a.š.malto muskato

Čiliuko pagal drąsą😂😂😂

Vanilės

Tada pakaitinam pieną, dedam porą šaukštų tyrės, prieskonių mišinio šaukščiuką mažiau ar daugiau.....saldiname pagal norus: cukrus, ar agavos, ar klevu sirupas, ar saldiklis.

Pasiruošiam kavą lungo, espreso ar užpilam paprastai nukošiam

Pieną karštą su tyre ir prieskoniukais išplakam kaip galim kaip turim, su tuo french press kavinuku ar  plakikliu. Supilam kavą, pabarstom vanile ir vualia☕

Atsakyti