Laikom laikom tuos pirštukus!
Planavau kaip tik trečiadienį pūst atgal. Jei koks reikalas neatsiras
Laukiu vaizo Qqciuk
O aš prašysiu gal kur užmatysite. Šaukit. Panašius pirkčiau internetu, bet man meta tik Olandus arba nesąmones nes rodo tik UA. Sudėtis 2%elastano, bet galvojau visai jo ner. Tvirti,,patogus.
received_835542487252374.jpeg 79,23KB
0 Parsiųsta kartų
received_693194761580996.jpeg 72,74KB
0 Parsiųsta kartų
received_266653101192519.jpeg 103,07KB
0 Parsiųsta kartų
Gal kartais kuri turit šito aprašymą https://www.ravelry....loon-sweater-4?Aišku, galiu ir be jo
, ale tai būtų taip patogu nieko nemąstant ir neskaičiuojant pamezgėt. Dukra išsirinko šitą modelį (aišku ir pasiūliau tik 2
, bet man pasirodė, kad jai tiktų/patiktų).
Už 25 eur, tai ir aš kokius 5 džinsus turėčiau
. Ale tokiose pardėse nebūna mano ilgio.
Gražus tas megztelis labai jau vien dėl siūlo. Ir rankovės
Ingriduška nu nemoku žmoniškaj nufotkint, dar vietos kabinoj maža buvo. Elastano pasirido 1 % ten ir 4 viskozės. 95 medvilnė.
Aukštu liemeniu
Vintage skinny
A dar stradivarijuj liemenę nužiūrėjau, kaip tik ruošiaus gi megzt eisiu paveiksliuko paieškot. Sprindžiais išsimatavau. Raštas su daug pynių buvo
Waidaw - na, tu kažkoks stebuklas
. Iš kur tu tiek visko turi?
. Aš jau pagatava buvau pirkti, bet pagalvojau, kad ryto palauksiu, kuris protingesnis už vakarą, nes dar reikia siūlus pasivynioti
. O tu dirbi jau kažkur ar namie? Man labai smagu, kad dažniau užsuki
.
Uoj joks stebūklas
kai kur pataikau su sektos skoniu, o kitur pas ruses pasiieškot tenka.. Man gaila, kad iš rusų tik paypalu pirkt glaima. Labai daug nuskaito komisinių.. o kelias žaislų sxemas norėčiau įsigyt
Nedirbu dar... Irgi mašinos paieškose... Aną savaitę susisukau meriną trisngijas į.vieną kamuolį. Dar tokio pat reikia, o ūpas jau išgaravęs
Parsinešiau du moliūgus iš kaimynų. Oi moliūgienė ryt bus ![]()
Aš dar nedariau, tai pirmas kartas.
Bet pirma sutroškinam moliūgą, sutrinam, pertrinam kad pūtų aksominė,,be gumuliukų košė.
Tada pasiruošiam priekonius. Santykis maždaug toks
1 a.š cinamono
Pusė a.š.kvapnių pipirų
Imbiero puse a.š.
Ketvirtis a.š.malto muskato
Čiliuko pagal drąsą😂😂😂
Vanilės
Tada pakaitinam pieną, dedam porą šaukštų tyrės, prieskonių mišinio šaukščiuką mažiau ar daugiau.....saldiname pagal norus: cukrus, ar agavos, ar klevu sirupas, ar saldiklis.
Pasiruošiam kavą lungo, espreso ar užpilam paprastai nukošiam
Pieną karštą su tyre ir prieskoniukais išplakam kaip galim kaip turim, su tuo french press kavinuku ar plakikliu. Supilam kavą, pabarstom vanile ir vualia☕