Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Net ir tarp keto  receptų esu mačius moliūginės late receptą. Tik nebandžiau.

Tai swapas, kaip suprantu šiemet nieko nedomina. Restar paklausė, bet taip ir nuskendo klausimas diskusijoj apie džinsus ir užpakalius juose...

Atsakyti

Svarsčiau apie swapą, tik nežinau ar laiko užtektų.

Pasirašiau dalyvaut projekte nuo vakar- megztinis per mėnesį. o Siūlą pasiėmiau plonybinį kašmyrą. Tai net nežinau ar spėsiu per tą mėnesį įveikt, bet bent jau šiais metais tikiuosi :) Nors atrodo jau virbalą atsitaikiau. Suktas iš daug siūliukų, tai kabina, bando atsiskyrinėti. Pasiėmiau bukesnį virbalą. Atrodo geriau.

Gerai Waidaw parašė dėl komisinių iš rusaites perkant. Ir schema nepigi, ir dar 2 eur nuskaitė. Tai toks prabangus megztinis visom prasmėm gausis. Jeigu ir kai pasigaminsiu. 

Atsakyti

Na o aš manau, kad man pavojinga dalyvaut. Negaliu prognozuot, ar laiku pavyktų grįžti.todėl ir tyliu. Bet nuolat pagaunu save galvojant, kai vaizdelius tyrinėju, kas tiktų swapui gaminti :D​ 

Atsakyti

Iš principo tai visai norėčiau swapo, gaila būtų, jei numirtų šita graži tradicija. Bet vis mažiau dalyvaujančių, o jei dar kartais išlenda kokios ne visai gražios emocijos, tai gal ir neverta betęsti :rolleyes:​ Ne-ži-nau.

Atsakyti

Aš tiesiog kad ir kaip norėčiau, bet .....

Ne iš kokio kaprizo, o dėl meistriškumo menko,,dabar dar ir šalis kita....

Bet tikrai graži idėja

Mes galim temą sugalvoti.

Tarkim Šarangės atminimui ar panašiai

Atsakyti

Na o aš manau, kad man pavojinga dalyvaut. Negaliu prognozuot, ar laiku pavyktų grįžti.todėl ir tyliu. Bet nuolat pagaunu save galvojant, kai vaizdelius tyrinėju, kas tiktų swapui gaminti :D​ 

Ir kur aš šitą giesmelę jau girdėjau  :hmm: . Man atrodo, kad kiekvienais metais vis tas pats :D. ir niekada dar nebuvo blogai.

Apie menką meistriškumą irgi girdėjau :D.

O ką aš giedu kasmet? Nepamenu tiksliai, bet man stresas atrinkti tobulus siūlus ir tobulą idėją tarp daugybės galimybių... Ir kasmet vis toli nuo tobulumo, ale vis tiek yra noras to adrenalino. O gal tieisog noras pirkti naujus siūlus kam nors, kai sau neleidžiu :). Vakar bežiūrinėjant vienų taip užsimaniau, kad ir pagalvojau apie swapą :D.

Ar pačios būsim patenkintos tokią progą praleidę? Ar nesmagus tas gruodžio pradžios laukimas, sujudimas, teigiamos emocijos? Standartą kaip ir atidirbom pernai - 100 g ir 1-2 priedukai. 

Niumai tai  :beee:  - kažkur kitur ji mat po megztinį megs, o su sava chebra tai  laiko neras....

Pabandžiau pažadinti norą, ale žinau, kad reikalai ima vykti, kai atsiranda tikra zavadyla, o swapo tema iniciatyvos imdavosi Šarangė, lyg Olaiva, bet nesu 100 proc tikra ir Gadget. Ateina, pradeda sąrašą ir viskas ima judėti. Nežinau, ar mūsuose dar bėra kuri nors tokia. Aš nepradedu, nes bijau, kad nepavyks, o tada tik nusivilsiu savim eilinį kartą :). Tad tik užsiimu "politine" agitacija.

Atsakyti

Restar- ne po mezginį, o vieną mezginį per spalio mėn. Tokį, kokį senai sau svajojai turėt. Na, suknelės neisėmiau, bet kažkada Kacumotai pasakoju: perku viskokius kalnus siūlų, kurie taip ir guli... Va geriau nusipirkčiau vieną kašmyrą ir turėčiau megztinį... paklausė, paklausė, sako - nusipirktum kašmyrą ir turėtum dar vieną siūlų babiną... :D Nuleido ant žemės. Taip, aišku, ir gavosi. Tai va, kad spirčiau sau į subinę, pasiėmiau kašmyrą ir noriu pasidovanot megztinuką iš jo. Bet metrų berods 500/100 g  ar dar daugiau. 

Atsakyti

Nu Restar-koronos nebuvo dar nei vienais metais. Jei įves griežtus ribojimus bent viena šalis, o tam tikimybė yr nemaža, tai iš teigiamų swapo emocijų pas mane liks tik stresas, kokiu būdu įteikt dovaną. Pasiimt kažkaip nestresuoju, bet su įteikimu jau rimčiau.

Anksčiau buvo tik asmeniniai logistiniai planai, o šįkart jau ne nuo manęs priklauso.

Siūlų pirkimui noras mane užvaldo, kai negaliu to padaryt :D  o va dabar, jau savaitė sėdžiu, kai viskas pasiekiama, o nieko nereik :D 

bet gal į kokį MG užsukti :hmm:​ 

Atsakyti

Niuma, bet aš taip ir parašiau :). Aš dabar su megztiniu, kuriame yra kažkoks procentas kašmyro (kiek atknisau interente, tai gal tik kokie 8, kitkas merinas). Labai labai aš juo patenkinta. Biškį netobulas, nes pečiai didoki, bet šiaip pats modelis man labai patinka (savo paprastumu :) ), o ir siūlas kokio gerumo ant nuogo kūno nešioti ♥. Ant naujų džinsų :)

darbe turėjau susitikimą, tai pasilikau padirbėt ramiai, ne namų aplinkoj. Tikra atgaiva :). Ypač, kad viena čia.

Atsakyti

Pačtas dar neserga korona turbūt :D

Koks ten užrašas Lace paraše apie priežastis ir išeitis, a? ;)

Atsakyti

Pačtas dar neserga korona turbūt :D

Koks ten užrašas Lace paraše apie priežastis ir išeitis, a? ;)

Apie ką tu kalbi??? Siuntiniai iš Karaliaučiaus keliauja per Maskvą. Lauksi kaip iš kokio Ali, mėnesį. Tada bus vėl nepatenkintų, kodėl.nelaiku, visos gavo , aš ne, bla bla bla...

Ir aš neieškau jokių pasiteisinimų.

Tiesiog paaiškinau, kodėl nedalyvausiu. Nes nedalyvausiu. Šįkart be abejonių.

Atsakyti

OK, ok, iš kur gi man žinot, kaip tas paštas veikia, atrodo, gi netoli. kaip iš Ali laukiu, taip mielai ant gimtadienio gaučiau dovanėlę :). Tai kam tu apie swapo mezginius galvoji tada? ;) Aš kibinu, nes pamenu, kaip kasmet keitei apsisprendimus. Bet jeigu nusprendei šiemet, nu tai šventa. Turbūt ir nebus to swapo, tai koks skirtumas.

Atsakyti