Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dėl stora ar kūda tai nu reik tikėtis žmogus turi veidrodį...žino. 

Veidrodžiai kartais nepadeda. Iš šono geriau matosi. 

Va, iš naujo ieškausi suknelės vestuvėm. Iš trijų planuotų iš vyro žvilgsnio supratau, kad jei noriu- galiu rengtis, bet geriau eit su jomis. laiko likę mažai. 

Atsakyti

Niuma-eit su jomis :D  matyt ne tą norėjai parašyt

Nebijot Raseinių likimo? Ten man rodos nuo šeimos šventės viskas prasidėjo...

Atsakyti

Veidrodžiai kartais nepadeda. Iš šono geriau matosi. 

Tai jei storam žmogui pasakysi kad žinai tu storas tai jis nuo to pasijus labiau informuotas ir pradės kažką daryti kad toks nebūtų?

o jei jam veidrody vaizdas patinka tai ar būtina jau labai tokiam informuotam būti?

man tai atrodo sakyt žmogui tokius dalykus tai kažkaip...nu nebent gydytojas gali

tas pats ir su kūdumu :D

ar pasakymu žinai atrodai išblyškusi gal pasidažyk :)

vieninteliu atveju pateisinama toks rūpestis kai mama tokius dalykus sako paauglei dukrai tuo pačiu užrašydama ją pas gydytoją

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 spalio 2020 - 10:03

vyriški džinsai ant manekenių...

Tai visiškai suprantama ir logiška-jos kūdutės, nei išreikštos talijos , nei moteriškų klubų- berniokiškos figurėlės gi..

O vyriški baltiniai- jokia naujiena, pati esu vyro languotus ir džinsinius prie džinsų nešiojusi :) Seniau.. :D​ 

Atsakyti

Pritariu qqtei :4u: 

Nors šiandien labai tingiu diskutuot :D 

Atsakyti

Niuma-eit su jomis :D  matyt ne tą norėjai parašyt

Nebijot Raseinių likimo? Ten man rodos nuo šeimos šventės viskas prasidėjo...

turejo buti - neit su jom. Raide pameciau.

Jeigu esu apsisprendusi eiti, vadinai isivertinus rizikas. Prekybos centruose, manau, daugiau virusu.

Tie, kas grize- ilgesni laika pries ir karantinuojasi, plius testai. Kiti- neatskrenda.

Tai jei storam žmogui pasakysi kad žinai tu storas tai jis nuo to pasijus labiau informuotas ir pradės kažką daryti kad toks nebūtų?

Pasijaus. Ir prades. Gali buti.

pvz mano veidrodis namu rodo mane geriau, nei parduotuviu. Supratau, per paskutine savaite. vadinais ir vaizdas naturoj yra blogesnis, nei galvojau. Ieskau kitokiu modeliu, nei galvojau anksciau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 09 spalio 2020 - 10:45

Niuma tai čia ne tave kažkaip ne taip rodo čia suknelės blogos ar netinkamos ar gal..tiesiog jūsų su vyru skoniai skiriasi irgi gali būt :)

ai parduotuvių veidrodžiai visi blogai rodo, bet aš įtariu kad nebūtinai tokia realybė yra ką ten rodo, ten apšvietimas nei šioks nei toks būna

ai aš kažkokia papiktinta paskutinėm dienom, teisybės ieškau vis :D ar čia pilnatis ar greičiau moteriški hormonai bujoja, aš jiem ėst neduodu tai jie čia visaip kaip reiškiasi :B

šiaip visom tokiom temom iš vis esu linkus patylėt

Vilmak šitą apie formas ir vyriškus džinsus tai ta teta Olga kur Kondratjeva sako kad jos dukrai labai tinka vyriški, o jinai su stipriai išreikšta talija, nu tokia kur 30 cm skirtumas nuo klubų

bet tai gal ten kokioj specialioj parduotuvėj jos perkasi-Uniqlo ar kažkaip taip, aš nesu pas mus tokios mačius :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 spalio 2020 - 10:55

Paskaičiau... Ir Niumai noriu pasakyti vienos knygos antrašte: "Tik nepamiršk būti laiminga" :). Gali ir parduotuvių veidrodžiai kreivai rodyt. ir nebūtinai visuose juose atrodyt turi tobulai. Ir kitų akyse atrodyti tobulai neprivalai. ir skoniai skiriasi :). Ir apskritai ne atrodymas yra svarbiausia, o pasitikėjimas savim ir gera nuotaika  :4u:  :4u:  :4u: . Visiškai nematau ir neatsimenu, kaip žmogus atrodė, jeigu man su juo buvo smagu ir gera. O tu gi faina :). Aišku, pirk dar vieną suknelę, jeigu nuo to jausiesi geriau, nėr kalbos. Tik norėjau padrąsinti :4u:​ .

Atsakyti

Prekybcentry aš su niekuo nebendrauju ilgiau nei 5 minutes. Būnu su kauke. Neplepu arčiau nei 1.5 m. Testuojasi tie, kam privaloma. Tu gi nedarysi testo. Bet negali žinot, ar neturi to viruso :D 

Bet iš dalies tu teisi. Tikiuosi atsipalaiduosite.

Veidrodžiai veidrodžiai.... Jie gi 2D, o žmogus tai 3D, ar gal net koks 5D :D man kartais dar fotkės suvokt padeda, kur problema. dažnai pasifotkinu pati save ir tada tyrinėju fotkę, kuri vieta man nepatinka ar atrodo lievai...

Atsakyti

Vienas pavyzdys. Moteris graži, bet putlutė. Apsirengia suknelę čiut virš kelių. Veidrodyje sau patinka. Bet iš nugaros savęs nemato. O ten pobaisiai pakinkliai švytuoja. O va jei suknelė būt 10 cm ilgesnė, vaizdas būtų tobulas iš visų pusių. Pasakytumėt ar pratylėtumėt? Gal įsižeis, o gal padėkos?

Atsakyti

bet fotkė irgi 2D

nors dabar yra gi ta judesio funkcija tai visai neblogai parodo ir daugiau to D

Atsakyti

Nutylėčiau Liniuka nes ne faktas kad ji tikrai savęs iš nugaros nematė ir ne faktas kad su 10 cm ilgesne suknele iš priekio atrodys taip pat gerai

jei paklaustų tiesiai šviesiai gal pasakyčiau kad man regis ilgesnę reiktų bandyt pasimatuot

Bet čia ir nuo žmogaus priklauso-vienas norėtų gal kad pasakytume, o kitas ne

aš iš tų kur ne :)

Atsakyti