Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar paantrinsiu Restar.

Pavyzdžiu.

Rodausi dukrom naują suknelę. Atskurai. Viena-mama! ne! Kodlė.tu renkiesi tokius atspalvius, atrodai kaip močiutė

Kita-o! Kokia miela, kaip tau tinka, su va tais batais ir tua striukyte labai rudeniška ir smagi.

Tai va.kurioos tiesa? :D 

Aš su ja gerai jaučiuosi, tai ir valio. Man atrodo ir atrodau neblogai, visai ne močiutė :D​ 

Atsakyti

Plęęęę kaip tamsu! Nebegaliu, tokioj tamsoj nieko nematau ir nieko daryt nenoriu...

O dar ruošiuosi eit prabalsuot :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos, man atrido kad svarbiausia kad sako ir kokiu tonu  :ax: 

Va kai darbe pradeda aiškinti kada plaukus laikas dažyti, ar antakius, ar drabužio ilgį, ar dar ką nors tai norisi siusti toooli  :oh: bet negali, valdžia  :oh: 

Atsakyti

Ai išsitraukiau vakar virbalus, po beveik metų pertraukos :B   taip keistai mezgasi  :unsure: 

Atsakyti

Ai išsitraukiau vakar virbalus, po beveik metų pertraukos :B   taip keistai mezgasi  :unsure:

Tai maloniai ar nelabai

Aš su siaubu laukiu, kas man greitu laiku pasakys, jog laikas dažyt plaukus :D 

Bet aplinkybės verčia, ne pati :D​ 

Atsakyti

Laikyt nemoku :lol:  Katuk

Atsakyti

Man tai labai juokinga buvo, kai kineziterapeutas paprašė parodyti, kaip mezgu, kad isivaizduotų kaip juda ranka. Nu ir taip sunku be virbalų parodyt, kaip ten kas juda :D Jaučiu visai netaip parodžiau :D​ 

Atsakyti

vyriški džinsai ant manekenių...

Tai visiškai suprantama ir logiška-jos kūdutės, nei išreikštos talijos , nei moteriškų klubų- berniokiškos figurėlės gi..

O vyriški baltiniai- jokia naujiena, pati esu vyro languotus ir džinsinius prie džinsų nešiojusi :) Seniau.. :D​ 

Tiksliai atvirkščiai  :D vyriškus džinsus galiu nešioti ir nešioju be jokių problemų, o vat marškiniai  :oh: net jei ir sueina ant fafų, vis tiek kažkaip lievai priekis pasikelia  :mad2: O dar tos pakietintos apykaklės mano veideliui grožio neprideda  :flirt2:​ 

Atsakyti

Ingriga, bet siūlus čiupinai tai ne taip seniai :). Rimtai metus nemezgei??? 

Katuk, nu va, mes šiandien visai gerai sutariam :). Kiek žmonių, tiek nuomonių, ir kuri teisi? Visada kažką reikia rinktis pagal save. Iš dveijų dukrų bent viena palaiko :).

Mano panos į mokyklą šiandien išėjo abi naujais parėdais. Nelabai kur ir turi juos panešioti, tai penktadienį į mokyklą, kai galima be uniformų, tik ten praktiškai ir reikia. Kai pirkom ir pilna tokios stiliaus matėm, tai man visai gražu buvo. Dabar tas didelis oversize džemperis ir juodos maišinės kelnės iš mano dailios dukrytės pavertė tokią gatvės šokių paaugliukę... Na, svarbu ji gerai jaučiasi, džiaugiasi, praeis tas stilius, kai paūgės.  Kita irgi panašiu maišiniu stilium, tik su juodu sarafanu sarafanu. Aš labai demokratiška mama  :B​ .

Atsakyti

Restar-man iš papasakojimo atrodo visai gražiai :bigsmile: 

Maišinis stiliu :D 

vAkar Kaune užšokau į Takko, galvoju rasiu ko namuose tampymui. Tai papirkau du megztinius tokius maišinius. Abu gavos su visokiom atrakcijom 10 eurų :D  namuose labai liuks, ir tas akrilas netrukdo. Nepasakyčiau kad girgžda, gal kai praskalbsiu :hmm: 

Ir galvoju, kad visai reiktų tą formą pakartot iš geresnio materiolo

Atsakyti

Gliūčina SM....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 09 spalio 2020 - 13:06

Oj jūs mergos

Liniuk,,nežinau, ar pasakyt ar ne priklauso nuo jūsų santykių.

Tarkim aš norėčiau kad man pasakytu.

Dažnai pykstu ant vyro už nepasakymą.

Va šeštadienį apsirengiau išėjon, einam visa graži,,sakau nufotkink mane. Nufotkina ir blyn.

Nu kaio negražiai atrodo šitos kelnės,,tada visa nuotaika išgaruoja,,jau lieka tampymasis.

Vilniuj grisciau persirengti, Kijeve atstumai ne tie.

Arba dar Vilniuj,,išejim vaikstom, suzitikom pazistamus pakalbejom,,einam toliau,,dar vienus. Tada uzeinam i kavine, as kaip visada nueinu sysiot, žvilgt i veidrodi,,dantys raudoni nuo lupdazio.

Griztu klausiu ar jis mate,,sako jo maciau. Klausiu ko nesake, sako galvojau nenusivalo.

Blyn....kaip dura sypsojausi zmonems raudonais dančiais.

Restar kodel vyro savo dzinsus matuotis fuuu?

As,su savu buciuojuosi,,miegu,,tai ko cia dzinsai jau fu🤣🤣🤣

Matavausi švarius,nuo dziovykles,,dideli jie buvo per liemeni.

Taip tame straipsnyje buvo dar vienas akcentas.

Miteru rubai brangesni. Rozinis mokestis vadinasi.

Atsakyti