Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Suknelę turiu. Pavargus. Ryt mergvakaris, reikia plaukus nusidažyt, bet linkstu link to, kad gal ir spalvotos kaukės užteks. 

Atsakyti

Nite nėr tokios spalvos pas mano siūlus

Net wooly nėr

Mados garaže su klaustuku yr

Dar mėginu plono kašmyro giją pridėt, gal sušvelnins o ir suplonins nes viena merino viena kašmyro

Atsakyti

Swapas Šarangės atminimui:

1. Abelo (nieko prieš gauti ir neprognozuojamu laiku "ant Velykų" iš užsienio) ;)

2. Restar

3. Kerpena

4. Šilingė

Šiemet swapas kamerinėj aplinkoj? :)

paskutinis apsigalvojimas visoms dvejojančioms iki ryt (šeštadienio) vakaro, sekmadienį ryte prašysim kažkieno pabūti makaluotoja ranka :)

Nes man jau verda idėjos, reikia vardo ir išsigryninimo 😁

Atsakyti

Šilingė, 07 Spa 2020 - 09:31, parašė:snapback.png

Swapas Šarangės atminimui:

1. Abelo (nieko prieš gauti ir neprognozuojamu laiku "ant Velykų" iš užsienio) ;)

2. Restar

3. Kerpena

4. Šilingė

5. žuviukas

Atsakyti

Sveikos!

paskaičiau :) pasiskutavau su jimis paskutinėm temom mintimis....

džinsiniai užpakaliai labai pralinksmino! 
susireikšminusių personų visur yra- bandau rasti su jomis kelią į bendravimą per savęs nesuireikšminimą, jų susireikšminumo priežasties atskleidimą ir diplomatiją :)

mezgimo mūza grįžo! Kišenėta įpusėta, kaklašildis irgi :) ir netyčia pradė jau serialą Emily in Paris. Nu tokio smagumo!!!!!

Atsakyti

Valio, swapas bus! Ar tariamės kokias taisykles? Man idėjos dar neverda :) Bet megztinį vakar pradėjau  :yahoo:. Man kablį mezgimui visada sužadina megztiniai :).

Serialo nežiūrėjus kažkada nuo rugsėjo, reiks atsirinkinėt, kur sustojau....Bet gal pamažu viskas susitvarkys. 

Atsakyti

Labas rytas :) 

Tai manau, kad tinka pernai metų: apie 100g, vienas daigtas/komplektas + daugiausia 2 priedai.

Ką manot? 

Dar dėl datų reikia susidėliot. Išsiuntimas gruodžio pirmą savaitę (1-4d.)??

Atsakyti

O Kijeve vėl šilta ir nelyja. Grožis akims. Atėjom plaukti laiveliu 12 val i uosta, 13 val.turejo plaukt laivelis, sako plauks 15val Tad pasileidom vaikštynių po senamiestį. Gerumas oro ir pačio buvimo.

Pridėta:

Atsakyti

Spalvingi Ingriduko pasivaikščiojimai. 

Kuom kitos užsiėmę? Mes tvarkėmės, apsipirkau maisto, toliau tvarkėmės, išsiunčiau 2 vyrus į sodą, panas į lauką, kepiau bananų duoną ir buvau viena  :wub:​. Mezgiau ir serialą žiūrėjau. Dabar kepa didelė menkė, žiūrėsiu šokius per LRT ir dar megsiu. Seniai apie tai svajojau. 

Atsakyti

Pailsėjau, plaukyosena paryškinau :) pamezgiau :)

o dabar nusprendziau kad reikia lapių suknelę pabandyti pabaigti siūti :)

savaitė buvo intensyvi- daug darbų, daug susirinkimų- tam kad susitartume kaip dirbame . Bet viskas pamažu įsivažiuoja. Bandysime išsikeltus tikslus iki kaledu pasiekti.

Atsakyti

Aš mergvakary sudalyvavau. (MB į bernvakarį nėjo, pabuvo su vaikais).  Pusę dienos Vilniuj. Išsinuomavom mikriuką visai dienai, tai gana saugiai. Pabėgimo kambariai- Lolitos ir Grėjaus. TV bokštas. Biškutį galva visom apsisuko nuo visos dienos šampanavimo ir judesio, bet smagi diena. Grįžinėjom net su dainom :D Susipažinau su dauguma vestuvių merginų. Turėtų būt linksma šventė. O dabar gal net ir virbalus dar pasiimsiu. Jei neužmigsiu po pirmos eilutės smulkybės. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 10 spalio 2020 - 20:39

Aš tai parduotuvę ir vaistinę šturmavau, pamezgiau, paskui paardžiau, pyragą kepiau, eisiu pasakų skaityt ir padirbėt su studentų užduotim. Ai, dar bandžiau nuspręst, kam ryt savo balsą atiduot.... sudėtinga užduotis... matysim, kaip čia bus...

Atsakyti