Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, va čia tai suprantu stresą :4u:  Svarbiausia baigėsi. O pamoka kitam kartui - nemultitaskint per renginius :) 

Sėdžiu kirpykloje po lempa, miegas ima :)  Nesugalvoju, ką megzt :B​ 

Atsakyti

as vakar megztinuka baigiau . neko neturiu ka megzt :)  ir net nzn ko noret :)  SIULU TURIU :D

Atsakyti

Restar  :4u:  daug kas galvoja, kad koks jums skirtumas kiek žiūres ar 10, ar 100 taigi internetu ne salėje.

Atsakyti

Lace, vakar išgirdau, kad dabar žarnos rijimą su narkoze daro.

Šimtaprocentinai buvo dingęs rūgtingumas, kai buvau kvietinius miltus iš racijono išmetus.

Ištversiu ir taip 🙂 esu tą žarną rijusi per kažkurį nėštumą ir dar pirmam trimestre, kai net dantų valymasis būdavo iššūkis, ir nieko, ištvėriau kažkaip.  😄 o kad maistas vienaip ar kitaip įtakoja, manęs įtikinėt nereikia. ☺ Ant omeprazolio negaliu nuolatos sėdėti, kol geriu, viskas ok, vis nustoju, po poros savaičių tas pats. 🙄o dar dermatologė sakė, kad veido bėrimai yra tiesioginė pasekmė virškinimo bėdų... žodžiu, kad jau prisiruošiau, tegul pasikapsto. 😁

Atsakyti

10 ar 100 tai nėra skirtumo, bet 250 ar 350 tai tikrai yra, nes platforma turi ribas :D.

Tai nuo to multitaskinimo ir parėjo smegeninė... Kai organizacijoje 2 žmonės, tai kaip kitaip įmanoma? Be to, aš pirma buvau susitarus susitikimą tuo laiku ir ta diena, kolegė įkalė vėliau ir sakė, kad susitvarkys, bet kontaktas tai mano visur... O aš jai sakiau - nesiparink, bus mažiau, kaip visada  :B .

Atsakyti

Restar, man tai sunku įsivaizduoti kaip tu su tokia labilia nervų sistema išgyveni visus tuos stresus.  😕  Mane pačią tokie stresai veikia labai energizuojančiai, susimobilizuoju, gaunu dozę adrenalino ir net kažkokį pasitenkinimą 😎 

Atsakyti

Žinok, mane kažkada taip veikdavo. Bet, matyt, baigėsi mano nervų sistemos resursai... Dabar įvyksta užtemimas dažnai ir negebėjimas susikoncentruoti. Dar būtų gerai, jeigu viena sritis užgriūtų vienu metu. Dabar ištinka keli degantys reikalai iš skirtingų sričių, o dar asmeninio gyvenimo niuansai, kuriais šiuo metu nesidalinu, tai išties nelengva. Bet žmogaus ribos, matyt, labai plačios...

Atsakyti

Man kaip ir Lace tam tikros įtemptos situacijos visai patinka. Pvz. visokie auditai. Iš vienos pusės niekada nežinai, kuom baigsis, gali ir visai blogai, tada bus problemų. Bet iš kitos pusės man tai kaip egzaminas, kurį turiu išlaikyt, kai valdau situaciją ir visus mobilizuoju. Kai baigiasi gerai, jaučiuosi labai nusipelnius :D Už 2 savaičių kaip tik turėsiu progą pasireikšt :B​ Ir projektus mėgstu, ypač intensyvius darbuose ir laike. 

Atsakyti

Sveikos, Neskaičiau kuom gyvos.

Man šiandien nedarbo diena, UA raudona diena Gynėjų, bet nubudau nuo vadovo skambučio 8.30. Labai nors nesunervino, tai ir ok..

Tada ėjom i turgų. Pirkom slyvų, rieśutų,,obuoliukių, pomidorų, paprikų,,visokių,šio to. Tada paskaičiau knygą Tada pedikiuras apturėtas

Tada išėjom į miestą, 18 laipsniu, saule, grožis, apėjone senamiestį ir parėjom namo.

virtuvėj pasisukiojau mažumėlę.

Pyragas trupiniuotis darbui. Pirmas kartas darbui, nes buvo namie likusios grietines reikejo sunaudoti.

Tada trupiniuotis man, be cukris, be kiaušinis, besviestinis, bekvietininis, be...🤣🤣🤣🤣Abejuose kriaušių, obuolių,,slyvų, šokolado sluoksnis.

Tada užtepele pusryciams su neva ikrais😎🤣 Vyrui 2 seebasai iškepti ir jau jis juos abu sudorojo.

Sau du kugelius dar kepu moliūginius. Nu ir arbata metų jau ant stalo,,filmas surastas. Vakariuko nedaug  Noriu megzti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 14 spalio 2020 - 20:04

Ingriduska-a turi iš ko?

Atsakyti

Ingriduk - kas yra seebasai? Ir ar turi siūlų čia ir idėjų, ką megsi?

Atsakyti

Nu aš kaip mezgėja tai šiaip sau, bet viskuom kitkuom taigi sektiškai, turiu to iš ko nenoriu, bet neturiu iš ko noriu.

Reiks pirkti.

Dzinsai vyriški išsimatuoti.

Nu medžiaga super,,standumas super, elastano kiekis super,,spalvos irgi liuks, vaizdas iš priekio irgi tinka, patinka nu užtat iš užpakalio jau visai ne kas. Kišenės per žemai.

Beje laimės po ginekologo tyrimu buvo 2 sav.

Dabar dar blogiau, nes situacija kartojasi, o kur ieškot kas negerai neaišku.

Atsakyti