Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o tuos kleckus iš kokios tešlos verda?

labas rytas :)

Atsakyti

Kerpenos sriuba ir pas mus verdama buvo :wub:​ 

Atsakyti

Pas mus iš kvietinių miltų, kiaušinių ir virtų bulvių arba bulvių košės likučių :D bulvių apie 1/3, tada tešla minkštesnė nei iš vien miltų, bet jei padaugint bulvių sunku kleckus nulipdyt.

Atsakyti

Tie cepelinų tešlos tai durniukai :D  nes be mėsos. Su tarkiais ir spirgiukais :wub: 

Bet taip skaniai kaip vaikystėj man nesigauna...

Liniuka-to padažo jau nebepamenu tiksliai, nėr pas ką paklaust. Bet mano atminty tai ištrindavo varškę su cukrum, kiaušinio tryniu ( aha-nevirtu) ir sumaišydavo su tais skryliais. Anais laikais ir ta varškė tokia skysta būdavo. Tai aš pirma su spirgiukais, o desertui su šita varške. 

Kažikoks letargas apėmęs. Nors šiandien nelyja, reik eit pasivaikščiot

Mezgimo fronte nuobodybė-geros akys ratuku :wacko: 

Sumąsčiau naktį,  kad noriu kažko minkšto sudribusiu kaklu. O sapnavau, kad nusimezgiau paltą net su pašiltinimu. Ir taip karšta su juo.....

Atsakyti

Tos kukulaičių sriubos nemėgau

Cepų tešlos it

Rgi durniukai būdavo

Kadangi spirgų nemėgau man visada darydavo sviesto grietinės padažą.

Nors šeimoj spirgų grietinės patiekdavo

Labas rytas🤗

Atsakyti

Katuk, gal labai storai apsiklojus miegojai, kad paltai sapnavosi? :lol:

Atsakyti

Katuk, gal labai storai apsiklojus miegojai, kad paltai sapnavosi? :lol:

Nei storai nei ką, ta pati antklodė, kaip visad. Ir visada apsikloju su plyšiuku tik nosiai :D 

Bet mano hormonai visai išsibalansavę, tai gal kokia karščio banga buvo :D 

Atsakyti

Labas rytas

Skaniai pusryčiaujat  :D 

Atsakyti

Labas rytas, tai vis valgot :). Aš vakar vakare pašteto iš kalakuto kepenėlių pasidariau labai skanaus, ryte pakapojau su skrudintais svogūnais iš Ikea. Išsimiegojau puikiai, nes gana anksti nuėjau, tai 6 jau miegas nebeėmė. Nusiteikusi puikiai :). Šiandien tik 1 renginys, tikiuosi siuprizų nebus ir dar turėsiu laiko darbams atlikti, kurių vakar nebespėjau.

Atsakyti

pas mus tai miltinė tešla būdavo...

Ir taip, galima su varške juos...

Bet peletrūno tai pas mus mėgėjų nėra :)

O beprotukai man skaniau už cepelinus. 

Aš iš viso cepelinų nemėgstu, tai tie beprotukai  apkepti, tai dar valgomi :)

Atsakyti

man už cepelinus daug skaniau kugelis, o virto tarkio kaip ir virtų miltų nemėgstu :)

mes vis namus tvarkom-vakar lentyną su stalčiais montavo MB visą vakarą, dabar telpa visi procesai, siulai ir dar vietos lieka :)

šiandien ryt naują skalbyklę turėtų atvežt, kaip laukiu

Atsakyti

Qqte, kokią skalbyklę pirkot? Džiovyklę turit?

Šiai įdomu :D  nes kai patys susitaisėm senąją, tai bent kol kas negalvojam keisti. Bet pasvajoju apie skalbyklę su džiovykle....

Atsakyti