Nebelabai susigaudau, kas čia daba madinga iš tų mezginių....
Čia tipo ir triusikai megzti?
Screenshot_20201015-094230_Pinterest.jpg 172,33KB
0 Parsiųsta kartų
Nebelabai susigaudau, kas čia daba madinga iš tų mezginių....
Čia tipo ir triusikai megzti?
Screenshot_20201015-094230_Pinterest.jpg 172,33KB
0 Parsiųsta kartų
Šiandien man va toks gražu.
гугл111.jpg 18,95KB
0 Parsiųsta kartų
Panašų neseniai matavausi. 20 proc jako vilnos buvo. Nu zaraza kaip kaaaando
Katuk džiovyklę turim atskirą tai ieškojau kad būt be jos ![]()
va tokią ėmėm
Laba diena 🌷
pasirodo Aušrai izoliuotis nereikia, tik visa mokykla į nuotolį išėjo iki rudens atostogų. Nes šią savaitę tai iš namų mokėsi, o susirgusią mokytoją pamokoj matė praeitos savaitės vidury. Įdomu, ar bus mokykloje daugiau tų atvejų. 🤔
Kažkaip suvokiau, kad kuo toliau, tuo abejingiau aš į tą virusą reaguoju. Niekada nebuvau tryznė, bet kai buvo brolis susirgęs ir Rūta su juo kontaktą turėjo, nervavausi visai. 😒 o dabar tas virusas gerokai priartėjęs, ir pas Rūtą, ir Aušrą, o aš visiškai rami. ☺
nuo pirmadienio vykdau žūtbūtinę kovą su bruoliu. 😎 užsispyriau išmokti kojines mašina numegzti. 😉 jau turbūt kokį dvidešimtą kartą nuo pradžių pradedu ir turbūt dar ne pabaiga. 😒 bet kaip sako, kartojimas - mokslo motina. 🙂Jau kaip pramuš, varysiu užsimerkusi. 😃
Dar turiu porą niekingų pabaigtukų, kažkaip tokiais paprastais mezginiai jau gal net neonoras girtis. 😏
E5C83412-6367-4694-9339-892639ADC10E.jpeg 608,41KB
0 Parsiųsta kartų
Bus kalėdinių kojinių partija
Aha, aš apie tą virusą irgi kažkaip ramiai...
Prieš pora dienų tokia lieva savijauta buvo, galvojau, jau kažkas kabinasi. Bet kažkaip net MB nesiguodžiau
laukiau kol kas nors išlys, bet taip ir nepasirodė
bet atkakaliai žmonių susibūrimo vietose užsimaukšlinu kaukę. Nos rusams tai giliai dzin.
Aš šiandien dirbt negaliu. Sėdžiu ir žiūriu pro langą. Nu kokio gražumo gamta rudenį
Ir medžiai nusispalvinę, ir saulė dar savo atspindžių prideda
Gavau batus ilgaaulius, nu ir aišku aulas vienoj vietoj per siauras
O tokie gražūs
Man užsisegančius ilgaaulius rast tai kaip loterijoje laimėt
Oj Liniuka su batais kaip suprantu
man anksčiau nebuvo problemos su tais aulais bet kažko pastaruoju metu iš vis bėda jei noriu tokių kokių sugalvoju tai arba per keltį netinka arba aulas siauras
arba kokie baisiabačiai
nu paskutinis variantas suvarstomi, tai jais ir gelbėjuosi