Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, man tai ne niekingi tie darbai ♥. Kartais - jie patys reikalingiausi ir labiausiai nešiojami. O tai tavo ranka jau leidžia megzti? Ir karietą stumdyti?

Noriu eiti pasivaikščioti, noriu megzti, noriu vairuoti (nu žiauriai patinka, negaliu dar atsidžiaugti :) ). O reikia - dirbti, kažką tuoj valgyti meistrauti, namus išsisiurbti (ale šitam ga kurį vyruką pasiųsiu).

Atsakyti

nu kąąą daryt kąą daryt norisi megzt vien tik sau :)

sesers mergaitei megztinis nebaigtas guli

tėčio megztinis iki lapkričio vidurio o aš dar rankovių neatskyrus

o aš kelinta diena tik savo liemenę  mezgu ir susagstomo megztelio noriu (apie suknelę nė nekalbu)

Atsakyti

O aš bandau užtaisyt Natsumio skylę :B  kad bent jau padoriai atrodytų.

Prasiardžiau galiuką, susirinkau akis, pamezgėsiu, o paskutinę eilę su adara sujungsiu. 

Tai nebent tie pseudo eilučių galiukai bus negražūs. 

Žodžiu -buriu

Atsakyti

Lace kad ir paprastučiai bet gražūs 

Katuk sekmės 

Atsakyti

:karsta: kažką pribūriau.

nelabai patinka. Bet ne mezgėja nesupras :D  o mezgėja panagrinės :D

Greičiausiai su adata ne visai pavyko. Man visada pirmosios akys nesusitampa, nesusigaudau kuri ten su kuria. 

neardysiu, bo nes sugaudyt tuos susiraičiusius galiukus jomajo.

Skylės nėr, tai ir gerai. O ant šono tai ir ne taip krenta į akis.

Atrodo, kaip būt kažkoks pridėjimas. Nu nes kaip ir minėjau, adata nepataiau pradžioj į teisingą vietą.

Atsakyti

Lace, be galo faini tie tavo mažybiniai darbukai, o megztukas tai iš vis - fantastinis, o ir Rūtai kaip tinka 💚💙💚

man ji tokio gražumo moteris... 

Atsakyti

Mes iš vis nieko iš miltų nevirdavom tik koldūnus. Ir tai retai :) o šiaip man kepti varškėčiai skanu o visi tie virtieniai skryliai ežiukai ne. Net koldūno skanu tik mėsa :)

Tėtis irgi nemėgsta tai dėl to ir negamindavo.

Didžiausias vaikystės siaubas zacirka vakarienei kai tėčio nebūdavo :)

ale kaip mes tuos vyrus mylim, vis prie jų taikomės, gerinamės :) o savo kokius mėgstamus patiekalus tai "kai tėtės nėr namie" :) pas mus irgi panašiai dabar 😁 kai tėtės nėra, mama kepa žuvį 😁

Atsakyti

Abelo tai didžiausias anekdotas žinok kad nevertina niekas tos meilės :)

jei mama pagamina tėčiui o sau ką atskirai (kokią pienišką sriubą verdasi) tai tėtis aiškina kad oj kaip mama save myli net sau atskirai gaminasi :D

sakau nu kad ne visai, aš aišku nieko prieš pagal tėtį valgyt būdavau, nes visokių ten pienišku sriubų ir košių nemėgau, bet manęs tai nieks neklausdavo :)

Atsakyti

mes su sese kaip ne tos mamos išaugintos darom lygiai atvirkčiai :) pagaminam kas mum tinka, kam netinka gaminasi sau (nu gerai gerai vaikui pagaminu kartais ir atskirai jei silkę valgau)

Atsakyti

Vis tik gavau aš tą savo išsvajotą pajūry, tik treitą dienelių, bet toooks gėris, prisisauninom, prisivaikščiojom, prisiterasinom, leidom aitvarus, vaikai atsivalgė ledų, tikriausiai daugiau nei per vasarą, bet ir pataikėm apsistoti per kokias 5 min. nuo ledainės... oras lyg užsakytas, debesys kažkur toliuose vis šiaušėsi, grasinosi užlyti, bet taip ir neištesėjo... Priedas  received_758041921441853.jpeg   121,25KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  received_367692351254516.jpeg   20,32KB   0 Parsiųsta kartų 

Priedas  received_347287086713215.jpeg   39,61KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_722642551658242.jpeg   33,08KB   0 Parsiųsta kartų

Mezginiui laiko taip ir neužteko, tik kelionėje pradejau išgalvinę bepirštę iš likučių, nes tie 5 smailūs kojininiai virbalai man per baisu mašinoje pasirodė. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 15 spalio 2020 - 12:20

aš tai stengiuosi visiem pataikyt. Bet kuo toliau, tuo labiau matau, kad mūsų šeimynėlėj moteriški ir vyriški skoniai pradeda vis labiau skirtis. Merginos mėgsta mažiau saldumo, vyrukai viską galėtų valgyt su cukrum, medum ar uogiene :) tai dažnai stengiuosi daryt kelias improvizacijas, jei tik pagrindinis ingridientas leidžia. Atrodo greit reiks imt pvz iš Ingriduskos ir gamint visai atskirai :)

Atsakyti

mes tai daugmaž panašiais skoniais, tai labai problemų nekyla

bet pvz MB kepenėlių pakęst negali, vaikas irgi, o man būna užsinori labai, nu tai ir pasigaminu sau...arba kokių troškintų kopūstų...

nemėgsta troškintos vištienos MB bet valgp nes aiškinu kad sveika gi baisiai :D tai klauso (o aš tai mėgstu ir gamint ir valgyt- sukišai į stiklinį puodą gabalais, svogūnų, morkų, prieskonių ir orkaitėn uždengtą..)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 spalio 2020 - 12:37