Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba,

Aš tai visiems gaminu vienodai, kas nevalgo, to problemos :D

Buvau pasivaikščiot aplink darbą. O jau grožis lauke :wub: Tikiuosi ir savaitgalį bus saulėti orai, nors šiandien girdėjau, kad jau šalnas žada.

kapseika, koks fainas jūsų pajūris ir aitvarai :wub:  Kažkada ir mes su vyru esam pajūry aitvarus leidę dar pažinties pradžioj. Kaip tik nuotraukos praeitą savaitgalį po akim papuolė, tai perverčiau.

Ieškojau namie vienos knygos. Senos tokios, mano mama pirmoj klasėj dovanų ją gavo būdama pirmūne :D Ir niekur neradau... Visas lentynas, dėžes iškuičiau. ATrodo, prieš akis stovi. Taip gaila ir niekaip iš galvos neišeina, kur ji nukišta.

Atsakyti

Laba diena. Kažkaip nėra nuotaikos darbui... Ale kolegės mokymuose, aš laikau frontą kabinete  :rolleyes: nes turiu daug reikalų nuveikt darbinių, o mielai dabar eičiau namo, pasnausčiau valadą ir paskui megzčiau.

Čia vis apie maistą, apie maistą, o aš taip be ryšio pavalgiau vietinėj valgykloj pietus  :unsure: Įdarytas baklažanas buvo neprastai įdarytas, bet pats pusžalis  :blink:

Atsakyti

Aš tai soti ir laiminga :D 

Vakar tokių skanių žuvies kotletų pasidariau. Pagql Nidą

https://www.nidosrec...uvies-kotletai/

Tik biškį krapštalynės daug.

O dar tokį gražų moliūgą gavau :wub:  tai dalis cukatams, dalis į kamerą ir kaip tik į bulvių košę pamaišiau prie kotletų. Du burokėliais.  Skanu.

Kapseikia :wub:  nu labai už tave džiaugiuos

Atsakyti

Nite, nežagsėjai šiandien? 😉Aš tave geru žodžiu minėjau. 🥰 pranešiojau tavo mėlyną megztinį - super, tikrai patinka, tikrai nešiosiu 💙💙💙 kaip gerai, kai yra draugių, kurios tau numezga megztinį. 😁 o dar - šitas megztinis mane įtikino, kad nuleistos rankovės visai tinka ir man. ☺

Priedas  79BAF7E4-4941-4D11-8A76-D371D6C47A88.jpeg   822,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 15 spalio 2020 - 15:09

Kapseika, kaip tik apie tave šiandien pagalvojau :). Tai kokia šalis - ar neišvažiavot visai už sienos? O vaikai per nuotolį mokėsi ar tik savaitgalį?

Jeigu ne vaikų klasės išvykos abi dienas šį savaitgalį, tai ir mes varytume gal prie jūros dar. Paskui tai jau nežinau, ar orai leis. Bet tas jausmas, kad gali be problemų imti ir važiuoti  :wub: . Verta paneturėt mašinos, kad galėtum džiaugtis tokiu elementariu dalyku :D.

Lace pribuvo pas mane su siūlų papildymu  :wub:  ir dar knygą norėtą atvežė (ji tai nežinojo, kad aš ją noriu perskaityt :) ). Reiks, matyt, pamegzt važiuojant mašinoje iki Čepkeių raisto ir atgal  :hmm: .

Vis dar neprarandu vilties pasigaminti skanius žuvies kotletus, tai šitą receptą irgi išsisaugojus. Močiutė taip skaniai apdarydavo, o man neišeina.

Atsakyti

Nu taigi tinka rimtai :wub:

žiūriu modelis kaip mano sarafano kažkas panašaus :bigsmile:

Atsakyti

tai ir mes varytume gal prie jūros dar. Paskui tai jau nežinau, ar orai leis. 

pro mano langą žiūrint, tai niekur važiuot nesinori..Pečius pakurtas, kojos po adijalu...Nors nešalta lauke, tik tamsu ir dulksnoja..

Atsakyti

Lace  :didis: 

Pasivaikščiojau, oras  :wub: 

Tikėjausi parduotuvėje pupuoliu rasti  :oh: teks užsisakinėti

Atsakyti

Nite, nežagsėjai šiandien? 😉Aš tave geru žodžiu minėjau.

Neee, nežagsėjau :D šiandien buvau darbe ir labai labai dirbau  :B 

Ačiū už gerus žodžius :wub:

Atsakyti

Nu taigi tinka rimtai :wub:

žiūriu modelis kaip mano sarafano kažkas panašaus :bigsmile:

Tai tikrai taip :D avantiūra gi :ax: bet šitas ir paskui dar sekantis (tipo pagonas  :oh: ) galutinai įtikino kad tie nereglaniniai megztiniai nuo viršaus kažkokia nesąmonė niekaip nesuderinama su mano figūra ir supratimu apie patogumą, arba tiesiog aš nemoku megzt nuo viršaus :oh: kas man iš esmės visiškai netrukdo :lol:

Atsakyti

Tai tikrai taip :D avantiūra gi :ax: bet šitas ir paskui dar sekantis (tipo pagonas  :oh: ) galutinai įtikino kad tie nereglaniniai megztiniai nuo viršaus kažkokia nesąmonė niekaip nesuderinama su mano figūra ir supratimu apie patogumą, arba tiesiog aš nemoku megzt nuo viršaus :oh: kas man iš esmės visiškai netrukdo :lol:

Gali ir dar kartą pabandyti 😜 tai labai gerai gaunasi man megztinį numegzti 🥰

Atsakyti

Nite gal tau tiesiog per anksti pečių pridėjimai baigės dėl to tau nepatogu :)

O gal tiesiog rankom mosikuojiesi daug :)

iš kitos pusės tai su siūlėm numegzt sudėtingiau gi nei taip besiūliškai

Pvz kokias statytas rankoves su siūlėm dar pataikyt tai čia tau ne pogonas nuo viršaus kur pamezgi pasimieruoji, jei negerai pasinagrinėji kas paardai

o su siūlėm tai numezgi gabalą susiuvi ir jei negerai tai visą mezginį ardyt

Atsakyti