Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite gal tau tiesiog per anksti pečių pridėjimai baigės dėl to tau nepatogu :)

O gal tiesiog rankom mosikuojiesi daug :)

iš kitos pusės tai su siūlėm numegzt sudėtingiau gi nei taip besiūliškai

Pvz kokias statytas rankoves su siūlėm dar pataikyt tai čia tau ne pogonas nuo viršaus kur pamezgi pasimieruoji, jei negerai pasinagrinėji kas paardai

o su siūlėm tai numezgi gabalą susiuvi ir jei negerai tai visą mezginį ardyt

kur gi ne :oh: aš buvau numezgus su daugiau pečių pridėjimų - buvo dar blogiau  :oh: išvis jokių šansų ką nors ant viršaus apsivilkt. O paskui nešiot nebent sportiniais tikslais -  sveria toną  :lol: Ir šiaip nemažai neaiškumų kyla dėl to, kad mezgu iš medvilnės  :rolleyes:  Kol rankovių nenumezgei - nežinai kokio dydžio kaklo iškirptė gavosi  :lol:  Nu ir rankom pamosikuot mėgstu  :lol: 

O ko jau nuo viršaus mezgant mažiau ardyt :oh: tiek pat ir dar daugiau - kai reikia ardyt priekį, nugarą ir dar abi rankoves vienu metu :mad2: geriau jau vieną dalį ardyt kelis skartus, kol gaunasi kaip turi būt, o paskui antrą numegzt pagal pirmą :bigsmile:

Atsakyti

Pagalvojau, kad turbūt nebemokėčiau statytų rankovių  :unsure: 

Atsakyti

Limit, pajūris ir aitvarai mums beveik neatskiriami du dalykai.

Tas juodas drakonas turi net vardą - Joshas, jis bet kokiom salygom pakyla, dičkis jį kaip šuniuką vedžiojasi. O tie beformiai valdomi aitvarai tai geriausiai kyla šiaurinės jūros pakrantėje, kiek bandem Baltijos pajūrį ar savo laukuose, tai vis šnipštas arba tiesiog sutapimas😁

Restar, kirtom sieną, važiavom į Daniją ten fantastiniai paplūdimiai, namukai tiesiog kopose išbarstyti, sėdi terasoje ir klausaisi jūros, su mašina gali į paplūdimį įvažiuoti, tai ryte gėrėm kavą susėdę bagažinėje ir žvelgdami į jūrą... kainos lyginant su DE daug geresnės. Važiuot tik trys ar truputį daugiau valandos. 

O tavo džiaugsmas mašina, man toks pažįstamas, aš taip pat įsimylėjau automatą, o ir šiaip smagu, kai ratai smagiai rieda💙tad linkiu, kad sklandžiai ir smagiai jie jus vežtų! 

Aš dabar kepu obuolių pyragą paga Nidą.

O ir spalvotų burokėlių pamarinavau šausiu orkaitėn.

Lace, net pavydu, tokios draugystės ir jos vaisių 😁tikrai, kad liuks žiūrisi. 

Atsakyti

Man džiugu dėl Kapseikos pajūrio,,sukėlė ilgesį,savajam paliktam.

Džiaugiuos už Restar,mašiniuką ir judviejų draugystės pradžią.

Už visü pasivaijščiojinus ir už pečių Vilmak su adejalu.

Pyragai abu vakar kelpti gavosi tobuliausi.

Vaikystes.

Tie trupininiai,,vanilės kvapu,,svuestinio sausainio viršum,,o viduj pilni caisių,ir šokolado.

Net manuškis be to ir be ano tobulas skiniu 

Nubliovuau truputį,dėl darbo.

Rik truputį,,nes nepadeda ašaros ryt vėl stosiu į rikiuotę su statybininkais

Atsakyti

Ingiduska   :4u:​ 

Atsakyti

Ingriduk, tik jau neduokis visokių statybininkų ir ne tik jų virkdoma, čia tik darbas! 

Atsakyti

pro mano langą žiūrint, tai niekur važiuot nesinori..Pečius pakurtas, kojos po adijalu...Nors nešalta lauke, tik tamsu ir dulksnoja..

Hm, saulėta graži diena buvo  :wub: . Mano  2 vaikai iš namų, kas į mokyklą vadovėlio pasiimti, kas į muzikos mokyklą išlėkė tik su džemperiais, kol aš su Lace plepėjau, tik prašvilpė pro šalį  :D . Na, man su striuke tikrai nebuvo per karšta.

Atsakyti

Ai tiesa, Restar, pas mus rudens atostogos vaikams, tai legaliai atostogavom.

Atsakyti

Nite nu man paprastai paaiškėja kad negerai dar neatskyrus rankovių o paskui jau viskas ten ardyt neprisireikia dėl to ir sakau kad man taip lengviau Nu dėl medvilnės joo su ja sudėtingiau-sveria, ne tokia plastiška ir t.t. o dėl vienos dalies tai aš kol visų nenumezgu ir nesusiuvu vistiek nežinau ar tinka Parėkavau biškį ant vyrų savo :) dabar ramu :) galima megzt Skalbyklės šiandien neatvežė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 spalio 2020 - 17:37

Nite nu man paprastai paaiškėja kad negerai dar neatskyrus rankovių o paskui jau viskas ten ardyt neprisireikia dėl to ir sakau kad man taip lengviau

Nu dėl medvilnės joo su ja sudėtingiau-sveria, ne tokia plastiška ir t.t.

Tai ir sakau, kad megzt nemoku :rolleyes: arba nematau, nes man aiškiai pasimato tik kai jau atsikriu rankoves ir pamezgu kūną žemiau įsiuvų ir bent po kelis cm rankovių :hmm:

Aš, aišku, matau, jei iš pat pradžių kas nors negerai, bet dažniausiai negerumai pasimato numezgus pusę ar dar daugiau :oh: tada jau ardymoo jomajokiek :lol: Galimas daiktas, kad aš ir priekabiauju per daug :frusty:

Atsakyti

Mano kaime oras nuostabus. Nei vėjo, nei lietaus, gal saulės kiek mažoka. Ta proga net tris valandas basčiausi. Ne vien lauke aišku :D kuičiausi tokioj iš Vokietijos išparduotuvių atvežtų prekių pardėj. Visokių ššš-kų prisirinkau :D  tada turgelin, žuvies, vynuogių ir namo per aplinkui. Nei šalta nei karšta, jėga. Beje, aš vis dar su vasarine striukyte. Po ja merinukas, tai super. O žmogai jau vaikšto net ir su storom kepurėm :blink:​ 

Nitė tikrai gerai moka kitiems numegzti :ploja2: aš gal tik Lace trupuuuuutį ilgio nuimčiau :rolleyes: 

Aš vienodai blogai mezgu tiek nuo viršaus tiek nuo apačios. :D Vat kai tetos Olios klausyt pradėjau,  tai kiek geriau gaunas. Visai aiškiai ji man nuaiškina, kokiems dydžiams į kurias vietas reiktų atkreipt dėmesį. Bet tai nereiškia, kad visada man pavyksta :D  gal mano dydis blūdija :hmm:  :D 

Atsakyti

Nitė tikrai gerai moka kitiems numegzti :ploja2: aš gal tik Lace trupuuuuutį ilgio nuimčiau :rolleyes:

Norės ir nusiims :D ardyt gi moka :D

Atsakyti