Kvyy aha dvi nemokšos Nitė ir Katukas
Kvyy aha dvi nemokšos Nitė ir Katukas
nugi kiekvienas pagal save sprendžia
Ai aš tai bent megzt moku, o ko nemoku žinau kur susirast
Nu arba pagalbos paprašyt moku Vat apykaklę ketliuot tinginio būdu tikrai moku, alia kaaaip tingiuu, o panašu kad reiks
Tie, kurie daugiausiai moka, tai ir daugiausiai žino, ko dar nemoka. O kam biškį kažkas sekasi, tuo ir džiaugiasi, ir net nežino, kiek dar neartų dirvonų prieš akis. Aš renkuosi džiaugtis (beveik Laisvės partijso šūkis
), nors užėjus ūpui pasimokau ir naujų dalykų. Bet prie savęs nepriekabiauju, gyvenimas ir taip sudėtingas
.
Šiandien vyras vakarienę gamina, galėsiu tuoj ir mezgti. Atidirbau, kiek prieš tai atplepėjau
.
Aš tai nemoku trumpintų eilių iš medvilnės megzt
Kai nėr pūko, tai visi apsisukimai matosi
Pavargau kažkaip, nors beveik ir nedirbau. Bet grįžau, tada dar į pardę važiavom, dabar vakarienę gaminu. Savijauta nekokia, jau kelios dienos kaip vakarais pakyla temperatūra. Būna man kartais taip kokių 10 dienų nei iš šio, nei iš to laikosi kokie 37,6. Matyt vis tiek kažkur koks uždegimas. Bet neskauda, tai ir nesureikšminu
Liniuka bet galima išmokt nekreipt dėmesio į tuos apsisukimus matomus ![]()
Dėl temperatūros tai skauda ar neskauda vistiek reiktų pasitikrint kas per velnias. Gi jei gerai jaustumeisi tai nesugalvotum šiaip sau temperatūros matuotis
Vat aš kaip Restar renkuosi džiaugtis tuo ką moku ir kartais ko naujo pasimokyt.
Bet tai mezgimas ne aukštoji matematika - svarbu nebijot ardyt ir tada viskas išmokstama
Beje man 2 ciklo pusėj būna pakyla iki kokių 37,3 temperatūra, gal čia iš tos serijos?
Aš prie savęs nepriekabiauju, tik prie savo mezginių
O aukštoji matematika irgi išmokstamas dalykas, jei tik jos reikia
O man matyt megztinių nuo kaklo ne taip labai reikia
Tai nugi kiba kas sako, kad reikia. Tu Lacei megzk ![]()
Aukštoji, o ir ne aukštoji matematika tikrai ne visiems perkandama.
Iki šiol atsimenu juokingą grupiokės klausimą per paprastą pradinių klasių matematiką kai reikėjo sužinot kokiu greičiu plaukia sieliai upe
ji buvo bais pasipiktinus nes sąlygoj neparašyta plaukia pasroviui ar prieš srovę ![]()
Nu va, aš matyt būtent ardyt ir nemoku
bo nes mezgu net ir matydama kad nekažką-a vdrug pranesiot
Nu vat ir dabar -žopoj čiuju, kad rankovėms per daug akių palikau, bet tipo nesimato kol kas tikrojo pločio, tai apsimetu kad viskas gerai.
Liniuka, nu tu rimtai?? Pakyla tempa ir apsimeti, kad viskas gerai? Gal.bent kokį kraujo tyrimą padaryt?
Nors man vat ir buvo prieš pora dienų ties 37, bet tik vieną vakarą, laukiu, ar dar pasirodys.
Neaiški tempa nei iš šio, nei iš to man nuo vaikystės pasitaiko. Dar į mokyklą nėjau, kai tampė mane po ligonines dėl neaiškios tempos. Gal ir Qqtės variantas. Ai praeis
Rytoj varau su darbu į sodybą tūsintis, tai ką čia sirgsi