O tai mes šitąą pirties nedarom?
Rizikingas laikas pirčiai sakyčiau... ![]()
Karantinais grasina vėl...
Vis dar vaikštau į sportus. Sunku būna save įkalbit 19 val iš namų eit, kai tamsu, bet 5 min iki salės, tai dar stengiuosi nesimuliuot. Nugarai gerai.
labas rytas
surinkau liemenes akis apie kakla lyg graziai susirinko ir be ketliavimo
bet apsivilkus tokia trumpa siaura, nors puse 170 akių turi, labai gerai siūlas pynes ir stulpelius laiko, žiūrėsim kai išskalbsiu kas bus, turėtų pasileist truputį
Sveikos. Merginos, ieškau pagalbos. Niekur nerandu knygos V.Žilinskaitės "Kelionė į Tandadriką". Gal kuri turite? Tinka ir PDF ir audio formatai. Pirkti knygyne nesinori...
Jei nerasi galiu darbe paziuret. Gal bus. Per dėžę atsiūst galėčiau
ramintas ar epub tinka?radau ibibliotekoj
leido ir pdf atsisiųsti, kambariukan įkėliau
Apgaulingas rytas mūsų kaime.
Taip jau yra, kai nesižvalgai atgal. Išplaukėm rytinės kavos
received_456442968663185.jpeg 47,62KB
0 Parsiųsta kartų
Ir tik nuplaukus gerą galą pamačiau kas mus vejasi
received_880169415849957.jpeg 14,44KB
0 Parsiųsta kartų
Grįžom suliję. Va tau ir paskutinė atostogų diena.
Kapseika, na, jeigu nelabai šaltas tas lietus, tai visai vertas prisiminimo nuotykis
. Romantiškai jūs ten gyvenat, vieta su daug privalumų ♥.
Vakar jau pradėjo šildyt. Katinas pakeitė savo mylimiausią vietą nuo fotelio prie radiatoriaus
. Aš vis gyriausi, kad pas mus nešalta, bet tai bendram kambary, kuris nuo lauko dar atskirtas didžiausiu balkonu. O mano vyrukai, kurie dirba ir mokosi kituose kambariuose, tai išlįsdavo susitirę, pasirodo
. Mokinukas net pora vilnonių kojinių susimovęs, atrado mano liemenę megztą ir baisiai džiaugėsi, kad su ja daug šilčiau. tai dabar jau ir jiems bus šilčiau
.
Tai visada taip, jeigu judi, kažką veiki, tai ir to šalčio nejauti. O jei sėdi ramiai, tai ypač kojos šala
Labas rytas
Žinokit ga ir aš susirgau.... noriu ko nors šviesaus, pastelinio
neišeina iš galvos tas vakar rodytas...
Pas mus namie irgi vakar įjungė šildymą, bet kažkaip dar nepasijautė.
Darbe žiauriai šalta, nors jau ir elektrinį šildytuvą įsijungiu. Sėdžiu su dviem megztiniais, bet vis tiek visa sustingus. Šalta, noriu valgyt, negera pačiai nuo savęs. Mano lieknėjimo istorija nenori būt sėkminga. Taip džiaugiuosi, kad Ingriduska atrado savo būdą ir išsilaisvino iš tų pančių. Man nepavyksta. Užstrigau pusiaukelėje. Paskutiniu metu ydinga programa mano viduje visais būdais terorizuoja mane ir pradedu pasiduoti. Nors protui atrodo viskas gana paprasta ir aišku, bet viduje pjaunasi visokie velniai.
Kerpena
man taip viskas artima ką rašai, tie velniai besipjaunantys....
Patarimų neturiu.
Nebent kokį vit D pagerti, pasikelti lygį.
Ir pasitikrint skydliaukę.