Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena  :4u: 

Katuk sveikinu su tokia liga. Mano akim tokios spalvos tau tinka  :wub:​ 

Atsakyti

Laba,

Kerpena, laikykis!!!

Aš va vietoj tūpčioju jau kuris laikas nuo karantino pabaigos. O taip norėtųsi tuos likusius 4-6 kg pamest.

Pastaruoju metu labai man šalta. Toks net šiupas eina per kūną. O bendradarbės mano karštuolės, langas pastoviai atidarytas. nenueina į galūnes šiluma niekaip. Ir pasivaikščiot einu ir viską, bet grįžtu rankom kojom nosim šaltom. nenusimupuoja kraujas link ten niekaip.

Tai vakare namie nuo židinio neatsitraukiu, bet vis tiek šaltom kojom miegot nuėjau.

katuk, na tikrai liga nebloga, graži tokia :D

Atsakyti

Aš tai guldama paskutiniu metu nešuosi karšto vandens butelį prisipylus ir pasidedu prie kojų.

Atsakyti

Aš tai laukiu kol vyras pirmas nueis miegot ir man lovą pašildys :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 16 spalio 2020 - 10:55

Kapseika, na, jeigu nelabai šaltas tas lietus

Tikrai ne šaltas, toks tonizuojnčiai purškiantis, pralinksmino kaip reikiant, grižom net sukaitę nuo tokio paturbinto mynimo😃 per durnas galvas papuolėm, prisireikė mat žaisti vasarą.

Eisim dabar sodą apsitvarkyti, kaimynų milžiniškas graikinių riešutų medis pribarsto pas mus lapų, kad nors vežimu vešk, o ir šiltnamis dar neišvalytas... O ir patyliukais lauksiu paštininko, jau savaitę keliauja siūlai, būtų laikas jau ir atkeliauti. 

Atsakyti

Tai visada taip, jeigu judi, kažką veiki, tai ir to šalčio nejauti. O jei sėdi ramiai, tai ypač kojos šala :D

Čia, tipo, aš judu? Aš lygiai taip pat sėdžiu visą dieną prie kompo, kaip ir jie, dirbu, bes nesušalu. Čia kažkoks pokytis manyje. Gal dėl to, kad jau netrumpai kasdien geriu žuvų taukų po kapsulę nemažos koncentracijos :hmm: ? Ir žvali jaučiuosi, išsimiegojusi.

Neatsimenu, ką ten Katukas rodė, bet pastelė ir man žavi pastaruoju metu labai. Įsimylėjus savo šitą https://www.ravelry....ts/Restar/niamh, baigiu kasdien sunešiot, reikia naujo, siūlų dar daug :).

Kapseika - o riešutų neprikrinta kaip kompensacijos už tuos lapus? :).

Atsakyti

Laba diena 🌷

ateinu visa išdidi 😎 pagaliau penktą dieną laimėjau kovą prieš bruolį. 💪💪💪 numezgiau aš tą prakeiktą kojinę gal iš kokio 15 karto 😊 gerai, kad siūlas kojininis mano mokslus gerai atlaikė. 🙂 reiktų imtis ir iš karto antrą numegzti, bet kol kas net žiūrėt į tą pusę nenoriu. 🤨

Priedas  D4964B89-981E-4C72-BFF7-12A8C3F1E716.jpeg   218,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Girdėjau neseniai, kad jeigu galūnės labai šąla ir bąla :D tai trūksta magnio ir kalio.

Žuvies taukai labai gali būt kad padeda.

Nu ir aišku, kad kambariuose šiluma nevienoda.

Vakar MB atsidarė balkoną miegamajam, tai labai pasigedau savo dvimetrinės antklodės :D  

Parodyt dar kartą? :D Mane jame labiau gal pynės ir pati forma žavi. O spalvos tai norėčiau kokios nors mėtos, rausvos ( čia išvis sviets to nematė :blink: ) ar gal net rusvos.  

Priedas  гугл111.jpg   18,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 16 spalio 2020 - 11:29

Lace -  sveikinimai! Ypač, kai dar ir žodžiu girdėjau apie sunkumus. Nu super, kad pavyko, dabar galėsi atidaryti Kalėdų senelio fabrikėlį. Gražus man šio siūlo spalvynas labai, bet mano vaikas tai sugeba jas nuburbuliuoti neblogai, gerai, kad paskui pats tuos rutuliukus ir nusirenka su aparatu :).

Atsakyti

mezgiminis klausimas-kai mezgat V iškirptę kas kelintoj eilėj sumezginėjat?

Atsakyti

Qqte, teks Pitagoro teoremą pritaikyt :D​ 

Atsakyti

Liniuka sakai taikot kiekvieną kartą megzdamos?

aš tai tikėjausi kad jau kažkas patirtim pasidalins :D

Pitagoro teorema gal labiau pečių nuolydžiui tinka :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 spalio 2020 - 11:42