Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kiek esu mezgus, tai dažniausia kas antrą eilę, kiek prisimenu. Bet nuo viršaus, tai platinau ir visada gali pasimatuoti, pažiūrėti, kaip eina ta apykaklė

Atsakyti

Aš šitam pilkam asfaltiniam kas antrą.

Bet biškiuką viršuj (megzta nuo apačios) jau pamezgiau tiesiai, nes būtų per daug pabliauta).

Turbūt ateity taip ir daryčiau, t.y. prie kaklo kelis cm megzčiau tiesiai.

Bet iš tikro ir teta Olia siūlo skaičiuoti pagal savo tankumą, t.y. mėginuką. T.y. kokio gilumo reikia, kokio platumo kaklo iškirptė ir suvedi konstantas.

Atsakyti

aš katuk apie atnarą kalbu, jau pas mane viskas gatava, susiūta reik tik apmegzt stulpeliu, jokių konstantų jokių skaičiavimų :)

pradėjau kas antrą irg, žiūrėsim

Atsakyti

Labas.

Kai jau išsitraukiau sunkiąją / šiltąją artileriją megztinio pavidalu šiandien, tai, pasirodo, ir šildymas darbe įjungtas   :B  Tai tikrau nešąlu šiandien... Tai va, sėdžiu apsikrovusi darbais, kavos puodeliais ir pasilepinusi cinamoninėmis bandelėmis  :lol: Neplautų puodelių skaičius tiesiogiai proporcingas atliktų darbų skaičiui  :bigsmile:

Atsakyti

aš katuk apie atnarą kalbu, jau pas mane viskas gatava, susiūta reik tik apmegzt stulpeliu, jokių konstantų jokių skaičiavimų :)

Ups kažką ne taip paskaičiau :D 

Kas antrą taip pat. 

Atsakyti

Restar, riešutų vėjas nedepučia, nebent voveraitės būna prineša ir prislapsto keisčiausiose vietose😁

Bet, kaimynas nenuskriaudžia, vis po maišiuką jau iš džiovintų dovanoja.

Lace, respect už techninių dalykų įvaldimą👌gal pagal Youtube mokeisi?

Kažkada Ristina buvo minėjusi, kad yra filmukų, bet taip dar ir nedaėjau. Beje spalvynas labai gražus. 

Atsakyti

O Šilinge atsimenu kažkada kalbėjom apie lyginimą ir sakei turi garintuvą su stovu. Koks pas tave? Patenkinta?kokie pliusai minusai?

Atsakyti

Kaip keista, kad kažkas Lace nepavyko. Atrodo mezga tobulai, žino visokias paslaptis... man kojinės buvo tas daiktas kur greit išmokau. Aišku dabar sėdus kažin ar be numegzčiau....

Atsakyti

Liniuka sakai taikot kiekvieną kartą megzdamos?

aš tai tikėjausi kad jau kažkas patirtim pasidalins :D

Pitagoro teorema gal labiau pečių nuolydžiui tinka :hmm:

Pitagoro teorema universali :D o kaklą išiminėju be jokių skaičiavimų :rolleyes: iš pradžių kas antroj eilėj, o toliau į viršų mezgu tiesiai. Man tokia forma tinka ir patinka. Jei kam atrodo kad susidaro kažkokia kampuota iškirptės linija - gal ir susidaro, bet po apdailos viskas gerai atrodo :D

Atsakyti

aš kaklą išėminėju pradžioj kas 2, paskui kas 4, o paskui tiesiai, bet visai ne šito klausiau :) aš apie apdailą :)

o forma tokia aha man gražesnė nei tolygiai sumezginėjant

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 spalio 2020 - 13:59

Qqute, bet pati paskaityk, kaip paklausei - nieko nebuvau supratus, tiksliau, supratus, kaip visos, bet aš tiek mezgu, kad...

Atsakyti

aš ne kas antrą, o taip : du kartus kiekvienoj, vieną praleidžiu, vėl du kartus kiekvienoj :rolleyes: taip  paskutinį kartą dariau  :rolleyes: 

Atsakyti