tai jau viskas jau paklausiau, paskui pagalvojau kai pamačiau kad katuks nesuprato ![]()
bet Kerpena tai suprato ![]()
Kaip keista, kad kažkas Lace nepavyko. Atrodo mezga tobulai, žino visokias paslaptis... man kojinės buvo tas daiktas kur greit išmokau. Aišku dabar sėdus kažin ar be numegzčiau....
Pradžioj nepavyko su riberiu susitarti - strigo, mėtė akis 🙄 tai pamylėjau bruoliuką, išvaliau, sutepiau, nustojo ožiuotis. Paskui vis sugebėdavau akis pamesti taip, kad pradėti iš pradžių atrodydavo paprasčiau, nei knistis su jų sugaudymu.
Qqte, mano toks: https://www.topocent...h-gc576-60.html
Patenkinta. Pradžioj truputį buvo reikalų, kol pagavau, kaip kada kokiu kampu patempti drabužį, bet visi įgūdžiai palaipsniui atsiranda - lygintuvu lyginant irgi ne iš karto optimalūs judesiai ir kampai atsirado
Maniškis garintuvas neturi tokios lentos / pagrindo / pakietinimo, kaip būna kituose modeliuose (šiaip visai gal nepakenktų), bet turi audinio prisiurbimo funkciją. Tiesą sakant, kai nebandžiusi to su lenta, negaliu palyginti, kaip efektyviau.
Minusas didžiausias - kiek užima vietos. Daug. Man tai nėra minusas, stovi sau kampe ir dar dirba kabykla (mano asmeninė problema yra spintų su kabinamomis erdvėmis, o ne lentynomis ar stalčiais, trūkumas namuose). Ta prasme, kas suplanuota pvz. savaitės eigoje kad bus rengiamasi, sulyginta ir sukabinta su pakabomis ant to stovo.
Dar vienas minusas - kad jei labai skubi, pagazuoji su garu ir nori iškart rengtis, tai rengiesi drėgną
Žo, su protu reikia.
Pliusai - kvarbatkas daug paprasčiau apdorot. Audinys neužblizga (aha, žinau, kad lygintuvu per skepetėlę reikėtų lygint...). Paltai visi atsišviežina, ir švarkai.
aha, aš irgi tą nusižiūrėjau, tai va galvoju ar čia gerai ar blogai, ypač dėl vietos, pas mus jos iš vis trūkumas
jei netilps spinton tada nieko gero ![]()
dar šitą žiūriu ir nė nežinau kurį pasirinkt...https://www.topocent...are-it8490.html
Ingriga, na, aš save tokia laikiau, bet toli gražu ne visada man taip. Būna periodų šilumos prasme visai normalių, kaip kad dabar. Dar nei karto karšto vandens butelio į lovą šiemet nesidėjau, nors einu miegti pirma ir klojamės tik plonu vilnoniu adijalu.
Qqutė aukso maišą turbūt rado, kad ne tik namus, bet ir techniką atnaujina
. Nors mes irgi - pernia gartraukį ir šaldytuvą, šeimet orkaitę keitėm. Baigiasi galiojimas pamažu. Dabar eilėj 3 kartu pirkti preitaisai prieš 13 metų, bet nenoriu prisikarksėt...
Gal kas turit automobilinį dulkių siurblį? Kol mašina dar visa graži ir švari, tai miela malonu ir nesinori apsileisti. Galvoju, kad patogu būtų kokį nedidelį turėti mašinoje ir iškart susitvarkyti prisiteršus, nes kitu aveju, tai iki pavasario pravažinėsiu nesiurbta... Ir kainuoja jie, kiek randu ne karvę, bet nežinau, į ką žiūrėti, kas svarbu, ar išvis jie verti dėmesio ir kokie?
Restar neee, tiesiog suėjo laikas kai jau techniką reikia naujint
o dėl aukso maišo-taupėm ilgai remontui, ne vienus metus, ir atostogoms taupėm, o kai jau šiemet tokie metai be atostogų kažkur kur norėjosi tai ir dedam viską į namus
nors realiai remontas pas mus turėjo būt prieš 3 metus, bet tada Simui prasidėjo priepuoliai ir visai ne tas galvoj paliko...
Pradžioj nepavyko su riberiu susitarti - strigo, mėtė akis 🙄 tai pamylėjau bruoliuką, išvaliau, sutepiau, nustojo ožiuotis. Paskui vis sugebėdavau akis pamesti taip, kad pradėti iš pradžių atrodydavo paprasčiau, nei knistis su jų sugaudymu.
Užuojauta.... na bet trupytis meilės ir rezultatas džiugina🤩
Savitarnoj nesu siurbusis nei karto gyvenime
. Man stresas, kad limituotas laikas ir pan. Norisi kažkiek prisitrupinus imti ir išsisiurbti, o ne ruoštis kažkur važiuoti, pirkti žetonus ir pan. Kur jungiasi tai nežinau, bet mačiau, kad kažkokia ten jungtis yra. Gal ten, kur ir telefono pakrovėjas?
Qqute
. Tai mes irgi panašiai mašinai susitaupėm, nuplaukė atostogos, gavom su vyru premijas, jis gal net 2 ir dar už viršvalandžius kažkiek sumokėjo. Dabar tai taupysiu kitų metų atostogoms
.