mes kitais metais rimtesnį remontą numatę-sienos visos, pertvaros, spintos, nes dabar gyvenam virtuvėj
, vaikis tik atskirai kambarį turi bet ten irgi sienas reik tvarkyt
Savitarnoj nesu siurbusis nei karto gyvenime
. Man stresas, kad limituotas laikas ir pan. Norisi kažkiek prisitrupinus imti ir išsisiurbti, o ne ruoštis kažkur važiuoti, pirkti žetonus ir pan.
o ko stresas? Baigėsi vienas žetonas, įmeti kitą...
Juk ne kalno viršuje užgesti, kai tuoj imsi riedėti atgal...
mes irgi turėjome tą mašininį, bet irgi jau seniai, vyras dovanų buvo gavęs..Seniai išmetėm..Net namų siurblys nuo kilimėlių šiukšlytes ar žvyriukus nenusiurbia taip gerai, kaip savitarnose...
Nu OK, gal ir mintis, reiks kada pabandyti nuvažiuoti iki savitarnos ![]()
Pas mus dar paprasčiausiau, nė žetonų pirkt nereikia, meti 50 ct. ar eurą ir siurbi.
Oi aš realiai tai net nežinau, buvau girdėjus apie žetonus, bet dabar net išsigooglint neina.
Galvoju, ką čia išsikept išvykoms rytdienai ir sekmadieniui. Ir labai skanaus, ir labai greito, ir patogaus vežtis ir dalintis
.
toje, kur aš siurbiu, tai kortelės yra. ten pat, prie plovyklos, yra terminalas, ten nusiperki kortelę, ten ją ir pasipildai.
Na, mano savitarna tai naminis siurblys
Kažkada esu pas tėvą siurbusi tuo rankiniu siurbliuku, pakraunamu, tam kartui gerai visai, bet rimtesniam valymui reik galingesnio.
Nors tokį mažiuką visai būt gerai turėt Karaliaučiuj, kieme tokia sena eglė ir tujos, apkrenta viršus spygliais, atidarai duris ir viskas vidun... ale bet čia populiarios rankinės plovyklos, kai berniukai rankytėm ir nuplauna ir išsiurbia
bet retai važinėju, tai retai ir į plovyklą suku.
Jonavoj yra ir zetonines ir kortelines ir tos uz centus. Tai kai jau žiauriai reik varau ten prasisiurbt. Nors namie galeciau. Vet trauk siurbli, purtyk, plauk... ai kol gyvate tik viena masinoj (ir ta pati uz vairo) tai dzin😊😂
Bet tie degalinių siurbliai irgi visokie būna, . Prisimenu, kad kartą buvau nuvažiavus išsisiurbt, tai nieko jis ten nesiurbė. Matyt koks tai ant sugedimo ribos buvo.
qqte, aš irgi neteisingai supratau tavo klausimą apie kaklą, bet kaip gerai, kad mano atsakymas tau padėjo ![]()
Mano drakius šiandien praturtėjo. Ėjau vienų siūlų, tai pakeliui dar dviejose vietose apsipirkau. Po nedaug, bet žvėriui džiaugsmas.
Šiandien senamiesty užėjau vietelę tarsi iš kokio atviruko.

O dar va kokį praeivį sutikau.

Restar, važiuok į Švaros brolių tunelinę. Ten pasiėmus brangesnę plovimo programą ir siurblį gauni.
Vakar taip smagiai boso dieną atšventėm pas direktorių sodyboje. Šiandien turėtų presą skaudėti nuo juoko
Mano darbo kolektyvas absoliučiai nerealus
Labutis, Aš oro uoste. Kodėl?
Todėl, kad iš 3 men.t.y iš 90ies dienų man suteiktų jau pralėkė, cielos 50.
Lėktuvai atšaukiami,,reisų,mažėja ir truputi nejauku.
Va skrendu su Rainairu bet jis šiandien paskutinis iš Kijevo....daugiau reisų nebėra. Pasitarem su MB, kad reik man kirsti siena dabar ir grizti vel į UA su 90 dienu galimybe buti čia.
Eiti niekur negalesiu.
Gaila, kad džinsų neteks nusipirkti. Nes saviizoliacija toks reikalas,,įdomu iš Raseinių atvykus reik izoliuotis😂😂😂😂 Knygos tos kur Restar skaito norėčiau, siūlų labai norėčiau, na bet teks lindėti namuose. Pirmadieni anksti ryte atgal, darbe būsiu lyg niekur nieko.
Restar nufotkink savo dzinsus prašau etiketes. Ten matysis modelis. Nusiusiu gal Ugniu😂😂😂
Kerpena,,nu o pabandyk nekovoti.
Nu nori valgyti, kada?
Vakare, tai imi ir pakenti iki pusryčių ar kada ten valgai.
Juk kai nori sysiot ar kakot nevarai į kelnes,,nu nebent jau visai viduriai pasileido,,jei jau ir maiste tokia avarija suvalgyk kartą, pamatysi nebus nieko blogo anei gero.
Man tas alkio kutulys patinka,,miegu geriau, ryte viskas skaniau.
Badu nemirsi net jei parä nevalgysi.
Man atrodo reik prisijaukinti ta nebaimę pabut alkanai.
Nes mes dažnai bijom išalkti.
Palaikau laikau,apkabinu