Nepaprastai Katuk man gražus tavo pasirinktas megztukas ir pilkas ir rusvas but super na ir rausvas tikrai irgi. As vakar suknia pranesiojau, kolega sake seksualnia😊😂😂 Jei ka megzta golfine🤣🤣
Ingriduska su Katuku kaip kokios voverės per sieną tik strykt į vieną pusę, strykt į kitą
Merginos, gal kuri savaitgalį duoną kepsit ir raugo atidėti galit?
Labas rytas
mašinos leduku aptrauktos, bet pagaliau saulėta ![]()
Oho, Ingriduska, kaip tu čia , tikrai, kaip voverė
Restar, neberandu , rašei kokia ta išgirta knyga, bet neužsirašiau, dabar neberandu.
Labas rytas
Restar, neberandu , rašei kokia ta išgirta knyga, bet neužsirašiau, dabar neberandu.
![]()
kaip tik tokia pacia zinute Restar rasiau pries kelias min.
Netobuli, laisvi ir laimingi
Labas rytas.
Vos tik akis prasikrapščiau.
Miegant bent valgyt nesinori.
Liniuka, žadu šiandien kepti duoną.
Kerpena, ar gali man raugo atidėti? Taip užsinorėjau naminės duonos
Qqte, apie garintuvą - visai užmiršau, kad jis gi gali susimažinti - susižeminti
Aš tuo reguliuojamu aukščiu nesinaudoju, kaip iškėliau iki viršaus, taip ir laikau ![]()
Mes su vyru pakeliui į Dzūkiją, pas jo giminaičius.
Man gal paprasčiau per sieną strikinėt.... nu nes nereik lėktuvų. Ir su izoliacija galiu laisviau pachimičint, nes jokių kodukų negaunu. Ir nutarimu galiu prisidengt...
Ingriduska-dideliausios tau sėkmės-kuo mažiau stresinių situacijų ir šiaip streso.
Vakar prasiėjau vakarop, tai jau šalta... ausys paraudo
jau reik traukt šiltesnę striukę, nors taip nenoriu...
Restar-tiksliai! Gi tunelinė plovykla turi siurblius be jokių ten normuotų laikų. Nors aš siurbliais nesinaudoju, bet plauti ten dažnai važiuoju.
Siūlų dar nepirkau, bet noras nedingo. Tiesiog reiktų kažkaip pirma pabaigt blizgią čaiką- čarką (šarkos ir čaikos plakinys
). Nors kažkaip nebepatinka nei spalva nei blizgesys
bet gal ateinančią savaitę ir įveiksiu -turiu jau iki juosmens. Na ir dar rankovės, bet gi irgi nepilnos.
Šilinge o neišsiardo?pločio daug užima?
Labas rytas
Badu nemirsi net jei parä nevalgysi.
Tai jau. Aš va po keturių nevalgymo parų ne tik gyva, bet ir sveika. (Harpija mano nusprendė patyrinėt pasaulį ir per balkoną iššokus nulėkė nuotykių ieškot. Tai aš kiekvieną naktį su prožektorium keturiom po parką ir aplink mašinas bei šiukšliadėžes daviausi. Ir tik jai atsiradus susivokiau, kad per tą laiką nė kąsnio burnoj neturėjau.)