Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man reik džinsų. 

Vistiek rasiu😂😂😂

Megztų daiktų irgi noriu, o prie jų džinsai vos ne būtini,,kiek deriniukų su jais.

tai gal reikia pirkti iš tos Olandijos, ar kur ten  buvo  tie, kur tikrai geri yra  :hm: 

Ryt būtina kelionė į Kauną, o šiandien mašiniuks sugedo.... :oh:​ Kiaulystės dėsnis veikia..

Atsakyti

Šventė baigėsi. Prasideda gyvenimas vėl :D FB jau matėt, kad mano vizažistė pasistengė su įvaizdžiu. Grįžau, vyras žiūri.. sako- nu kožą ant nugaros ir į baikerių suvažiavimą :D o aš pati labai gerai jaučiausi. Visai smagias vestuves atšokom, tik jau link 2-3 val nakties abu sakom vienas kitam- senatvė, atsibodo :D Nors vyresnė karta turbūt ilgiau išbuvo, nei mes :) prisišokom, prisidainavom, viktorinų įvairiausių buvo. Smagiai vakaras praėjo. Bet 3 val miego mažoka, nes aš jei ryte prabundu ne savoj lovoj, tai dažniausiai ir nebeužmiegu. Stalas buvo gausiai gėlių oazėm dekoruotas per visą ilgį. Karštus ir gėrimus atnešdavo. O visus užkandžius paskui jau savarankiškai nuo švediško stalo kas ką nori vaišinosi. Šį rytą su jaunosios mama kaip tik kalbėjom, kad jai šitas užkliuvo. Kaip čia maistas ne ant pagrindinio stalo :) Dar ir vieną tokią puokštę dovanų gavau, nes jaunoji sakė, kad svečiams dalins. Nuvažiavau vaikų pasiimt iš mamos, Emilis sako- palik dar mane čia pas močiutę. Na ir palikau visų sutarimu. Jam atostogos nuo darželio, o man irgi atostogos, kai namie mažiau žmonių. Tvarkymai- skaudus klausimas. Dar šią savaitę kaip tik dirbau iš namų ir vyrui sakiau, kad jaučiuosi beviltiškai ir bejėgiškai. Tai vienas ten ką nors paliko, tai kitas nesuplovė ko nors, tai žaislų prisidaugino, tai kojinių primėtė, ryte atsikeli - ir vėl kaip vakar: indai, žaislai, rūbai, stalai, grindys... ooommmm

Atsakyti

Vilmak, aš  Kijeve labai apribota gavimais,siuntų.

Aleksiuko prapuolė nemažai ir negaliu atsekti, zodziu prapuole ir tiek.

Aleksiuks pinigu negrazino nes praso rasto is pašto kad tikrai negavau.

Joks pastas tokiu briedu neraso.

Vilnak gaila ,masiniuko gedimas pries kelione vistiek geriau nei kelioneje.

Kugelis pavyko,,pyragas,ne,,nebuvo kepimo miltuku sejau soda,,nugesinau  bet veuuuu kaip jauciasi.

Lagaminas sukrautas.

Batai abieju,,saldainiu , surio mano Ugnius nupirko.

Sijona radau senuka toki

10kg.

Keltis 4 ryto

Atsakyti

Kas kam gabus :). Aš- neįtikėtiniausiai susižaloti :D, net pačiai juokinga. Kol kepė kibinai, staiga sugalvojau kojų nagus virtuvėj pasilenkus nusikirpti. Aišku, pačiom didžiausiom aštriausiom žirklėm. Tai tik kirpt - ir įsikirpau į kairės rankos smilių.  Ir vėl - veiklos daug, vis plaunu ką nors. Gerai, Lace davė antpirštukų, bet ar turėsiu kantrybės kaskart naudot, kai tik reikia ką paplaut :oh: .

Tik dabar pamegzt atsisėdau. kad labai būtų matt, ką nuveikiau - tai beveik ne. kai gaminu, tai kelis kartus virtuvę valau :oh:​ .

Atsakyti

Ingriduska, tuo ir džiaugiuosi, kad šiandien, o ne ryt kelionėje :)

bet, jei siuntą atsisiųstum , nurodant ukrainietšką telefoną ir adresą?

Restar,  :4u:  atsiprašau, bet susijuokiau biškį :blush-anim-cl: įsivaizduoju  kortelėje įrašą: "Bekerpant kojų nagus, persikirpo rankos pirštą" Ir įsivaizduoju tooookias siuvėjo žirkles...Patepk nakčai tuo Baneomicino tep. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 18 spalio 2020 - 18:10

Kas kam gabus :). Aš- neįtikėtiniausiai susižaloti :D, net pačiai juokinga. Kol kepė kibinai, staiga sugalvojau kojų nagus virtuvėj pasilenkus nusikirpti. Aišku, pačiom didžiausiom aštriausiom žirklėm. Tai tik kirpt - ir įsikirpau į kairės rankos smilių.  Ir vėl - veiklos daug, vis plaunu ką nors. Gerai, Lace davė antpirštukų, bet ar turėsiu kantrybės kaskart naudot, kai tik reikia ką paplaut :oh: .

Tik dabar pamegzt atsisėdau. kad labai būtų matt, ką nuveikiau - tai beveik ne. kai gaminu, tai kelis kartus virtuvę valau :oh:​ .

Belieka pasidžiaugti, kad visi pirštai vietoj.

Atsakyti

Aš Restar tokia pati. Su tarka nusitarkavau nykštį dešnės rankos.

Man taip dažnai tai nudegiau, tai įsipjoviau, tai nutarkavau.

Vilmak dabar suvedus ir numeri UA ir adresa.

Tiesa adresas visada buvo UA,,bet nepadejo.

Padariau kontrini uzsakyma neseniai uz kelis euriukus,,žiūresime

Atsakyti

Ieškok ieškok Ingridžiuk, rasi tuos savuosius. Bet vistiek siūlau ir kokius juodus pamatuot.

Bet staiga supratau, kad ir man reik naujų džinsų :D  nes vasariniai per trumpi, nuoga koja kyšo, ne kas. Kiti turimi ne trende :D  paseno morališkai

Restar :4u: 

Atsakyti

nu, nusidegit tai ir aš specė :oh: - orkaitėje kaskart kur nors prisiliečiu, dujinę dažnai skubu pavalyti, nes apibėga, nėr kada laukt , reik tuoj nagus kišti.. :D 

apie tarkavimą nė nekalbu- tarka  man super pavojingas įrenginys.. :lol:​ 

Atsakyti

:D aš praeitą savaitę nykštį irgi su tarka pavariau. Bet jau sugijo.

Vakar aukcione įsigijau nauja 'Virtuvinį kombainą': :lol:

Priedas  received_809210149812142.jpeg   61,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man pačiai juokinga. O iš Ingriduko tai balsu susijuokiau :D. Nu nes tikrai, aš irgi - pvz keptuve esu sugebėjus bicepsą nusidegint  :lol: . Sąmoningai niekaip nesugebėčiau sugalvoti, kaip taip įmanoma :D.

Atsakyti

Labas rytas

3.15 kėliausi

Be miegelio,,savaitė darbo prieš akis. Savaitgalis absoliučiai nevykęs, bute be tikslo, nieko nenuveiksi, nieko nesusitvarkysi. Meluoju kugelis iškeptas,,butas aptvarkytas😂😂😂

Užtat kokie nuostabūs mūsų pakabukai😍.

Labai gerų žmonių ant svieto yra ir sekasi man su jais susitikti gyvai ir virtualiai.

Atsakyti