Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduk, aš šiandie tavo draugė, irgi nuo 3 val. pušinėju.... 

Atsakyti

Blūdinėjau ir aš. Iš pačio ryto važiavom per Trakus, kūdikį pridavėm. Nerimavau, kad nevėluot netyčia. 

Ech, ta mamos širdis... Kaip ir buvau rami ir visai patenkinta, kad išeina Tėvynei tarnauti, ale va bet nu tačiau visgi kirba dabar.

Atsakyti

Labas rytas

Aš nakti prabudau, miego nenoriu, pažiūriu į laikrodį 2:30  :oh:  užtat tik dabar atsikėliau  :ax: 

Šilingės širdelei  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas

Aš irgi prie blūdinėjusių

Vėlai guliau-norėjau kolegei pusiaukojinius baigt megzt, nes buvau pažadėjus šiandien atnešt. O tada nusprendžiau kadmažoka miego bus tai ramybės nebuvo. Dar MB aktyviai knarkė :oh:

Atsakyti

Šilinge, tau ir kareivėliui  :4u: .

Aš tai tik apie 5 blūdyt pradėjau (wc šaukė), paskui dar migtelėjau ir jau sunkiai krapščiausi iš lovos.

Reikia dar vienos dienos pailsėt nuo savaitgalio :D.

Atsakyti

Nieko neblūdijau :D 

ech tos širdelės...

Ingrudushka tokia artima :D  man visada toks jausmas išvažiuojant iš namų. Kad važiavau kalnų nuverst, o net kupsto nepaspyriau :D​ ypač kai tik savaitgaliui

Atsakyti

Miegojau normaliai.

Šilingei :4u: 

Vakar ieškojau mezgimo įdėjų. Tradiciškai įlindau Ravelry į Šarangės lobynus... Toks liūdesys apėmė :( Taip trūksta jos čia :(​ 

Atsakyti

Aha, aš kažkaip irgi vis ieškodama idėjų apie ją galvoju... :heart:​ 

Atsakyti

Mezgimo idėjų tai daug pas mane šiuo metu ir visos panašios :). Nu koks gražus man tas Balloon sweater, noriu gal ir sau tokio, ir dar mažei, o dičkei dar iš kitokio siūlo. Tiesą sakant, tos dizainerės ir Cumulus blouse megsiu, ir No Frills sweater, o dar mano išsvajotas Simple Something (kitos dizainerės), tai čia va toks artimiausias minimumas, o kur dar visokios smulkmenos ir sudėtingesni norai beigi swapas. Šiemet dėl jo jau niekas netrizniuos, nes pavojinga tokiam mažam rate. Turiu idėją, tik kol kas jokio šanso realizuot. Jeigu nesulauksiu, ko laukiu, teks pergalvot.

Jeigu savaitgalis būtų buvęs mažiau užimtas, tai būčiau numezgus megztuką per savaitę, o dabar dar neįpusėjau antros rankovės. O pirmos užbaigimą reikės paardyt ir permegzt, nes per siauras riešas gavosi, net užbaigimas adata neleidžia rankai išlįst per skylę :D.

Liniuka, o kokį megztinį tu baigei? Parodysi?

Atsakyti

aha Restar man šiuo metu irgi viskas tos dizainerės patinka

gal labiausia savo faktūra ir paprastumu :wub:

noriu ir tokių megztukų ir švarkiukų pūstom rankovėm įvairių spalvų :wub:

Atsakyti

Restar, paprastainišką anglišku raštu. Ryte mačiau jau išdžiūvo, parodysiu.

Pasiskiepijau nuo gripo pirmą kartą gyvenime :B​ 

Atsakyti

Ir tie anglišku raštu man be galo gražūs,  tik kantrybės reikia ir siūlo jiems. Dukrai vieną dar norėčiau nuvaryt, bet pastaruoju metu norisi atsigriebti už nemegzimo laikotarį ir pasidžiaugti greitesniu rezultatu :). Visą vasarą prasikankinau su savo megztuku tuo raštu.

Atsakyti