Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas dienas,

Šilingei ir kareivėliui :4u:

Aš tai gan gerai miegojau, tik  aa tėčio negyvą kūną sapnavau, kad tampyt reikėjo iš vienos vietos į kitą, jau ir nebepamenu, kaip ten tiksliai kas buvo, bet toks šiurpukas nušiurpino pabudus.

Ir šįryt jau skust langus mašinos prisiėjo. Šalna nebloga tokia buvo. Reiks ieškot pirštinių. Kol skutau langus, Rusnė nuėjo kepurės pasiimt, o brolis tai iki šiol vis taip pat - trumpos rankovytės ir striukė nuo lietaus ta plona tokia. Baisu man ir žiūrėt šalčmirei :D

Atsakyti

A vat sulaukėme ledukų,  barbenančių į palangę :blink:​ 

Atsakyti

Aš irgi šįryt keikiausi langą gramdydama. Tokiu bjauriu ledu pasidengęs, ranka skauda ir dar nepasiekiu paties vidurio, tai pilvu mašinos šoną nuvaliau :B O paskui sėdau į kamštį ir į darbą važiavau 75 minutes :B O darbe ant viso gazo įsijungęs kondicionierių pūtimas, drėgmė tik 25 proc, viskas džiūsta, ypač akys :B  Nu ir dar PMS :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 19 spalio 2020 - 14:20

Aš irgi šįryt keikiausi langą gramdydama. Tokiu bjauriu ledu pasidengęs, ranka skauda ir dar nepasiekiu paties vidurio, tai pilvu mašinos šoną nuvaliau :B O paskui sėdau į kamštį ir į darbą važiavau 75 minutes :B O darbe ant viso gazo įsijungęs kondicionierių pūtimas, drėgmė tik 25 proc, viskas džiūsta, ypač akys :B  Nu ir dar PMS :D​ 

Nu net pagalvojau kaip gerai autobusu važinėt :D nei ką skust nei gramdyt, darbe per 15 minučių...

Ir dar žingsnių nemokamai parinkau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 spalio 2020 - 14:28

Gražus tas Balloon sweater, aš šito jau rankoves atskyriau https://www.ravelry....rary/mousseux-2kada nors pabaigsiu  :ax: 

Atsakyti

Vat ir privalumas dirbt iš namų :). Nei ledo mačiau, nei kamščių. Tik alkana chebra protą knisa :).

Tiesą sakant, tai pačios savijauta tokia ribinė - jau antra dieną. Nei susergu, nei nuveju tą ligą, kuri ant slenksčio. Pašalau šiek tiek Dzūkijoje, nors su žiemine striuke buvau.

Ingriga, fainas ir labai panašus. Bet man šiuo metu su siūle per petį gražiau panelei atrodo. Būtinai apsirodyk, kai numegsi  :4u:​ .

Atsakyti

o aš blaškausi ar megzt tokiom nuleistom rankovėm kardiganą ar reglaninėm

nuleistom truputį kitoks būt, pūstesnėm rankovėm dar :) ir to ir ano noriu

turiu geltonų ir raudonų siūlų :)

(ir daug nebaigtukų)

Atsakyti

Išardžiau visus nebaigtukus  :B  

Atsakyti

QQute, aš tave labai suprantu. Atsakymas vienas - megzk abu, ypač, kad siūlų trūkumo nėra. Aš irgi norėčiau skirtingų spalvų kelių panašių.

Atsakyti

O aš nebaigtukus tik du turiu ir abu mezgamus.

o aš ryte pėsčia ėjau irgi jokių apledėjusių langų nemačiau. :) Nors sušilau tik baigdama trečią kilometrą.

Atsakyti

O aš nebaigtukus tik du turiu ir abu mezgamus.

Mezgami nesiskaito nebaigtukais :D

Atsakyti

O tai kas - megztukai? :lol:

Atsakyti