Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, pagal užsakyma saulėtas rytas Liniukui ir Vilmak.

Tijrai išaušo gražus rytas, taip norisi iki kokio parko, miško, pasidžiaugti LT rudeniu ir į pardes rūbų.

Paaiškėjo kad kai 5 dienas reikia rengtis ofisiniais rūbais lyg ir mažai jų turiu.

Abeli ačiū tau, man visada apkink padrikai tokie pamąstymai makalavosi o tu gražiai surikiavai.

Stresas,,depresija kartais veikia ir atvirkščiai,,mano teta depresijoje svėrė 38kg 173ugio.

Nes kąsnio įkišt negalėjom.

Man dideli stresai veikia lygiai taip,,net gert,negaliu, pykina.

O tie pastovūs ilgalaikiai  irgi skatindavo užkąsti ypač saldumynais.

Atsakyti

O pas mus lietus.... toks ne visai mielas.

Džiovinu moliūgą. Plę, tokie gražūs gabaliukai buvo, viriau gal 5 minutes vietoj 10, nes momentaliai į košę virst ėmė :oh:  nu negaliu, taip susinervijau, visą dieną vaikščiojau pajautrinta :cry2: nu kažką ten pririnkau džiovinimui...

Dar pusė laukia :(​ 

Atsakyti

ne , Ingriduk, nėra saulės. Vėjas ir dulksna :)

Geriu antrą puodelį kavos ir bandau išjudėti, reikia į parduotuvę, bet taip nesinori į lauką :)

kol susiruošiau, jau ne tik nebedulkia, jau pliaupia lietus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 18 spalio 2020 - 10:29

Labas rytas, saulutė šviečia :wub:

Atsakyti

Saulė yra gėris :wub:  Atsikėliau ir toks energijos antplūdis. Ėmiau ir nutapiau paveikslą :D Dabar eisiu mažiau romantiškai pietų gamint :B​ 

Atsakyti

ner saules ner. :D tupiu pakurentam sodo namelyje. i lauka eit nesinori. Lietus jau taskosi

Atsakyti

Dėl tvarkos, manau esu vidutiniškai.

Norėčiau daugiau tvarkos, bet man tada reikia laiko, jį minusuot,reiktų iš laisvalaikio, o jis toks įdomus, kad gaunasi jog tvarkausi trumpuau,,mažiau nei reikėtų pagal tai ką norėčiau matyti.

Bet kai grįžau po 1.5men namo ir pamačiau tvarką, supratau kad aš visai tvarkinga 😂😂😂

Tai nesusilaikiau išveičiau vonią tuliką, dabar dralinu orkaitę.

Aupratau kad naujos tijrai nepirksiu k gyvenu ne pati🤣🤣🤣🤣

Atsakyti

Liniuk jūra ir laiviuks labai gražu😍

Atsakyti

Ingriduk, jaunimėlis taip sakant atsipalaidavęs, a ne...

Liniuka, nu eilini kartą pagalvoju, eina sau, kas per moteris ir kur ten pas tave tie visi gebėjimai telpa💙

Atsakyti

Kai  grįžti po nebuvimo namuose, kuriuose gyventa ne vienus metus, tai matai visus kampelius, kurių nematai gyvendamas nuolat.

Ar tikrai nusišveiti orkaitę po kiekvieno kepimo?

Ar renkiesi pavalyti vonią vietoj pasivaikščiojimo ar kitos smagios veiklos?

Tai taip ir atrodo, kad tas jaunimas apsileidęs. O iš tikro jie tiesiog gyvena. 

Mano anyta pvz. kai buvo jauna, šveisdavo nesustodama. Net naktim. Nu ir ką. Kas iš to muziejaus. Svečiai tik vaikai, alergija nuo menkiausios dulkės. Užsiėmimo jokio neturi, apart televizoriaus.

Aišku, reikia palaikyt tvarką, bet kaskart generalinę tai gal biškį per daug.

Atsakyti

Sveikos, galvoju, ko man energijos antplųdis :). Ryte prikepiau bandelių iš varškinęs tešlos, pritarkavau obuolių, galvojau - su įdaru bus bandelės, bet užteko kantrybės gal 8, plyšta, šlapias tas įdaras, tai kitas be nieko padariau. O kur įdarą? Užsimaišiau greit pyragą. Tada pradėjau siautėt po namus. 8 atsikėlus tik 12 papusryčiavau - sumuštinių su česnaku ir pomidorais. Nes pajutau, kad gal visgi peršalau ir kažkas kimba. 

Įsisukau į balkoną, vaikus užstrojinau... Vyras su maže kukurūzų labirinte. Aš supratau, kad noriu geriau namuose pabūti. 

Tvarkytis pas mus gali nuolat ir galo niekada nebus.... Tai darau tai, kada turiu noro ir mažais gabaliukais visada. Tiesiog turim perdaug daiktų ir mažai vietos. Kol kas drastiškiems pokyčiams neturiu tiek energijos, tai susitaikau.

Dabar dar reikia eit patalus nusiimti, išsiskalbt, išsidžiovint, dar kibinus planavau kept... Tai vakarop gal ir pailsėsiu. 

Atsakyti

Tvarkytis mėgėja nesu, todėl labai stengiuosi neapsikuisti.

Atsakyti