Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tvarkaus labai sporadiškai, nach Lust und Laune taip sakant... Šiukšlėse neskęstam, bet iki idealios svaros, kaip iki mėnulio. Situacija panaši, kaip pas Restar daug daiktų, mažai vietos. O ir šiaip dažniausiai randu įdomesnių veiklų, nei paskui kokį trupinį lakstyti.

Gerai, kad ir mb ne koks pedadantas, neina iš paskos perdėliodamas daiktus, tai įtampos namie nėr. bet prie tvarkymosi būna prikimba, o jei jau imasi, tai gal net kruopščiau už mane visas kertes pratikrina.

paskutiniu metu bado akis sėdimojo sienos, jau reiktų prabalinti, bet vis kažkur nukrypstam🙈bent jau esam vieningi tuo klausimu, reik kažką daryti, ir net dažus bei rolikus turim😁

Atsakyti

Terezza, tavo sugyventinės netvarkos nedaro? :D 

Mano sugyventinis tai daro :B  bet labiausiai nervas ima, kai pradeda priekaištaut dėl netvarkos. Nu. Tada biškį pakariaujam :D 

Apskritai tai labiausiai tvarkymosi prašosi virtuvė ir vonia. Nes ten daugiausia veiklos per dieną įvyksta.

Ir paskutiniu metu dažnai nepsitenkinimą man sukelia tas besaikis daiktų turėjimas. Tiek atrodo metu metu lauk, bet kažkokiu stebuklingu pirkimo būdu :D  vėl visi kampai užgrūsti

Atsakyti

Aš mėgstu tvarkingus namus, bet nemėgstu tvarkytis, tai kaip ir Terezza stengsiuosi neapkuist. O kad kažkur bus dulkių ar kalkių ant dušo kabinos, tai galiu išgyventi. O ko nepakenčiu labiau nei netvarkos tai daiktų :B Užėjus į namus, kur visko daug ir viskas ant paviršių, pavargstu vien nuo vaizdo :B Dėl to pas mane viskas suslėpta :D Nu ok sakysit man lengva suslėpt, kai daug vietos. Bet ne vietoj esmė. Pvz. virtuvė. Pas mane ant darbastalio tik arbatinis, kavinukas, vaisiai ir sausainiai ir popieriniai rankšluosčiai. O būna, kad visus samčius išsirikiuoja, puodeliųdėželiųsputkelių kolekcijas išsidėlioja, visos lentynos be durelių. Turim vienus draugus, pas kuriuos viskas taip. OMG :blink:​ 

Atsakyti

Terezza, tavo sugyventinės netvarkos nedaro? :D

Nu kad ne... Jei nekreipsim dėmesio į jų plaukus. Dar kartais iš balkono parneša kokių lapų ar šakelių. Bet tik tiek.

Atsakyti

Aš tvarkau dažnai vonią ir virtuvę.

Kijeve nuomotam bute labiau nei savuose saugau daiktus. Valau orkaite po kiekvieno kepimo.

Namuose orkaitės kas kart nešveičiau, bet mane nervina kai prisitaškius rūksta, tad vistiek kartą į mėn su Amway tuo tepalu nutepu ir išvalydavau. Kriaukles tai irgi kiekvieną vakarą nupurskiu ir nupurksdavau su cilit bang,ir nuvalydacau. Laike tai čia greit.

Na, o jaunimėlis tikrai atsipūtęs,,kad ir kaip teisinčiau, nes keliasi 6.20 veda suni,,pusryciai, mokslai, grizta apie 18.30 , dar daro namų darbus, bet vistiek reik biski prasikuopti nors išeiginem.

Šitie namai taip dar niekad nėra atrodę.

Bet aš spakaina, nes nebėra jie namai jau man. Tikiuosi į juos jau gyvent negrįžt,,po Kijevo į pajūry pagal svajonių planą.

Čia nebetaip, mat ir daiktai perdelioti ir miegu sveciu kambariuke ant sofkikes As su jais atsisveikinau, tik negaliu ziuret Miss Marpl netvarkoje, negaliu skaityt, gert kavos. Nors minimali tvarka turi būti. O šiukšlių, dulkių ir plaukų surinkau nemeluoju tris pilnas saujas.

Taigi kol jie baseine pasitvarkiau.

Kugelis kepa, kompotas isvirtas, pyrago tesla šaldikly saldosi,,bus trupiniuotis.

Restar jei labai bega obuolienė, reikia idet sauksta krakmolo,,tada ji bus stabilizuota košė ir netekės.

Atsakyti

O šiaip man tijrai atrodo kvaila,parduot dūšią tvarkai idealiai.

Gyvenimas per gražus, kad praleist jį užsidarius,su šveistukais vonioje.

Tad pritariu tvarkyt reikia pirmiausua neapsileidžiant. Daiktus gražinant į tas vietas iš kur paimti.

Liniuk mano daiktai labai apkrauna ir puse netvarkos nuo ju, bet tai būtent del spinteliu trukumo.

Kijeve ju daug ir mano širdis ir akys džiūgauja eina viska suslept juose. Vilniuje neįmanoma. 

Atsakyti

Sveikos gyvos.

Lyja visą dieną, visą kelią namo. Patinka man tokiu oru megzt :) gerai, kad šįkart vairuoju ne aš :) mezgu iš labai keistų siūlų... toks karakulis gaunasi 😁 vaikas megztinio užsinorėjo: minkšto, tamsiai žalio, kad negraužtų, puraus ir gauruoto  :blink: nu šiaip ne taip kažkokius panašius siūlus atradom mudu, megzt nelabai patogu, kol kas tik mėginukinu, matysim kas gausis...

Dėl tvarkos, tai labai labai pasijautė pakeitus būstą, kai viskas daug maž pradėjo tilpti ir nebėra apkrautų paviršių arba juos lengvai galima nurinkti. Dar pradėjau youtubėj sekti tokia MinimalMom, patinka jos metodai ir filosofija, kad viskas yra mūsų inventorius ir su juo visu reikia mums pačioms tvarkytis, tai jei nesusitvarkom, jei stresas, verta sumažint. Ir ne iškart per savaitę, o mažais gabaliukais :) tai stengiuos vis ką nors peržiūrėt, bet tikrai dar labai esu prisirišus prie daiktų...

Atsakyti

Na, gal biškį paprieštaraučiau Liniukai.

Tiksliau kontraargumentuočiau.

Dėl daiktų virtuvėj

Man patinka, kai viskas, ką naudoju kelis kart per dieną, yra po ranka, o ne reikia kuisti kokios mentelės pilnam stalčiui, kai tuo tarpu keptuvė svyla. Arba kad ištraukt kokį š-ką, visą spintutę iškraut, po to vėl sukraut :D 

bet skirtinguose namuose dėl to skirtingai ir organizuota. LT  visi įrankiai stalčiuj, nes nereik kuisti, o RF ant darbastalio, nes stalčiukas per mažas

Užtat LT vis randu svarstykles ant darbastalio. Kai "survarkiau", gavau nuo dukros bartis, nes pasirodo ji kasdien jas naudoja ir jai patogu laikyti taip.  

Ir t.t. ir pan. 

Anyta atvažiuoja ir "sutvarko" man pagal save.  Tada labai nervina, nes man patogu visai kiti dalykai.

Bet daiktų gausa ne maniškai irgi nervina. :D 

Atsakyti

Žodžiu vis kitais žodžiais aprašant esmė mūsų panaši. Tvarkingai, nepersistengiant ir patogiai.

Vaikai renka man džinsus pet mesengeri

Nes Ugniaus mergaite yra su manim vienodu dydžių ir ūgio.

Neišsirinkau🤣🤣🤣🤣

Atsakyti

Tai gal nereik tau tų džinsų :D 

Arba kitos spalvos...

Atsakyti

Pas mane galvoj tai verda mezgiminės idėjos :D  tikiuosi kai ateis laikas, jos niekur neišgaruos, t.y. noras nepraeis.

Ir dar toks noras pradėt kelis mezginius iš kart :hihihi:  nors ir taip jau turiu du

Atsakyti

Man reik džinsų. 

Vistiek rasiu😂😂😂

Megztų daiktų irgi noriu, o prie jų džinsai vos ne būtini,,kiek deriniukų su jais.

Atsakyti