Nebaigtukas, kur ilgiau voliojasi. Turiu tokių pora. Vieną gal ardyt, kitą yra šansas gal pabaigt, bet nežinau, ar noriu....
Va, Restar teisingai apibūdino
nebaigtukas - nemezgamas ir nežinia ar laikinai atidėtas, ar bus pasmerktas išardymui
O tai kas - megztukai?
Megztukai - baigti, bet neužaugę iki megztinio dydžio
Tada aš irgi nebaigtukų neturiu- turiu 5 pradėtukus ![]()
Yra užmestukai ir yra numestukai
Dar gali nutikti išmestukai
po septyniolikto ardymo
Oi su tuo išmetimu, labai kaunuosi su savim ką daryti su vienu mocheriuku, numezgiau aš tą megztinį, nu bet nesueina galai, kažkas ne taip su juo, pradinė mintis buvo nugaroj užsegimas, atrodė Š, demezgiau kokardas nu irgi kažkokia nesąmonė, o ir pats tokio neauškaus fasono... Nekyla rankos savęs apgaudinėti ir tokį dėvėti, o ardyti mocherą, kaip supratau irgi ne pyragai. Išmest gaila, vien dėl to, kad siūlus gimtadienio proga iš draugės buvau gavus, o ir kainavę tikrai ne kapeiką.
Kapseika: 1)parodyk, koks yra 2)vis tiek pabandyk gal ardyt, jei tankiai nesukalus? Ingriga gi išardė.
Jeigu laisvai mezgei tai visai normaliai ardosi, tik išlėto reikia
Labas rytas
3. Variantas Ingrida ima viska kas iş mocheros
Labutis
Bet jeigu jau susiūtas ir skalbtas, tai gali būt daugiau vargo
Vos akis atsikrapščiau ryte.
Nesumąstau, ką šiandien pagamint
Aš tai darbo dienom neturiu laiko galvot apie akių krapštymą, tai ir atsikeliu greitai ir gana neskausmingai. Nors būna retkarčiais, kad nenubudus dar į darbą ateinu. Nors dabar, kai pėsčia vaikštau, gal ir nelabai. Bet va savaitgaliais ypač šeštadieniais, tai jau tas akis žiauriai sunku atkrapštyti būna.
Vakar kažkokia įtartina savijauta buvo, net grįžus temperatūrą matavausi. Bet tebuvo 36,2.