Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi neturiu kada galvot apie akių krapštymą. Nors vakar, matyt, visgi toks autopilotas buvo, kad mergaitėms vienai pinigų nedavėm, kitai pietų neužsakėm.... Laimei, dėžutes tradiciškai sudėjau bent.

Mano savijauta vis dar keistai ribinė. O pagalbininkė, kuri nuimdavo didelį krūvį nuo mokymų organizavimo - iškrito, temperatūra, kosėja, o ar covid'as negauna galimybės išsitirti... Teks man keisti penktadienio planus, ir ne tik. Ima liūdėsys, kad geriau nežinia, kada bus, gali būti tik blogiau, kai reikia nuolat reaguoti į kasdien besikeičiančią situaciją (turiu omeny vaikus ir darbus...)

Atsakyti

Tokia tinginystė šiandien apėmus...

Gerai dar, kad kineziterapiją turėjau, tai nors pajudėjau. 

Vis dar neišsirenku ką megzt :B Čia man turbūt likimo bausmė, kad swape nedalyvauju :D​ 

Atsakyti

MG pusvilnė. Labai tinkamas siūlas šitam raštui.

Priedas  IMG_20201020_173331.jpg   182,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nuuuu :bigsmile: Liniuka :ploja2: valio valio -  gražiai gražu  :4u: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 20 spalio 2020 - 16:37

Liniuka labai gražu  :ploja2:  :wub: 

mano pietūs, grikiai su daržovėmis, dabar valgomi  :ax: 

Atsakyti

Liniuka kiek sumezgei?

Atsakyti

Koks fainas siūlas :wub: 

Parodyk rankoves :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Nu kaip, LIniuka, gražiai atrodai  :4u: . Ir megztukas labai jaukus ir atimtinas :4u:.

Ingriga - neturėjai per darbus kada supietaut? Aš tai nupušau šiandien dar įdomiai  :B . Paprašiau, kad vyras pavežtų sūnų iki Santariškių, nes turėjau keletą svarbių skambučių. Kalbėjau kalbėjau, tada pasižiūriu į laikrodį - praėjo jau 1,5 val nuo išvažiavimo, galvoju, ko gi jis negrįžta, nes turėjo nuvežt, apsisukt ir parvažiuot  :hmm: . Skambinu. Girdžiu - telefonas skamba miegamajam. Dar spėjau pyktelėt, kad telefoną pamiršo, kaip visada pasiimt  :oh: . Ir iš kambario pasigirsta brangiojo balsas: "Ko man skambini?"  :oh: . Tai per pokalbius nesugebėjau net pamatyt, kad grįžo, nors aš tai bendroj erdvėj būnu... Na, nebent į balkoną tuo metu galėjau būt išėjus arba labai jau susikoncentravus į pokalbį buvau...

Šiandien turėčiau teoriškai baigti dukros megztinį, o praktiškai bus matyt, ar užteks jėgų. Baisiai ėmė diegt ir per klubą ir per pečius nugarą...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 spalio 2020 - 17:23

Katuk, nu ką ten rodyti. Primegztos truputį siaurintos su atnara.

Sumezgiau kokius 300 g. 

Atsakyti

Restar, nespėjau pasidaryti tik grikius išsiviriau, iškvietė trumpam į darbą, dar prieš tai turėjau kurjerį pagauti  :oh: 

Atsakyti

Katuk, nu ką ten rodyti. Primegztos truputį siaurintos su atnara.

Sumezgiau kokius 300 g. 

O foto atrodo kaip būtų platintos ar bent jau nesiaurintos.

Rimtai tik 300? Atrodo kažkaip sunkesnis...

Atsakyti

katuks, 20 Spa 2020 - 19:09, parašė: O foto atrodo kaip būtų platintos ar bent jau nesiaurintos. Rimtai tik 300? Atrodo kažkaip sunkesnis...
Labai lengvas siūlas. Mezgiau iš dvigubo.

Priedas  received_396573108394409.jpeg   491,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti