Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Įspūdingas megztinis, toks visas fabričnas ir dar siūlas tarsi su atsišvietimu tokiu. . Labai gražu.

Atsakyti

Liniuka, labai gražu.

Atsakyti

Liniuka  :super: 

Nu kuo toliau, tuo gražiau man tas angliškas stulpelis.

Turiu ir aš tokiam panašism siūlus paruošus tik bijau kad neužteks dvigubo

Bet tai kol daeis rankos :mastau: 

Jum taip nebūna- nori vieno, planuoji kitą o pradedi nei iš šio nei iš to trečią :)

Geltonas virto raudonu :)

Pritroškinau puodą kopūstų su mėsyte ir grybais, kvepia, bet jau po vakarienės, lauksiu ryt pietų. Atsiprašiau aš savo greitpuodžio :)

Atsakyti

Ingriduka, prajuokinai, mocheros surinkėja 🤭
Ryt pabandysiu nupaveiksluot tą savo keistenybę.
Liniuka, nu super, genialumas paprastume💙o ir tau tinka, tokia stilinga mergaičiukė.

Tie 300 g. skamba beveik neįtikėtinai, fainas siūlas. 

Atsakyti

qqte būna  :D 

Atsakyti

Jum taip nebūna- nori vieno, planuoji kitą o pradedi nei iš šio nei iš to trečią :)

Ir dar bemezgant tą trečiąjį vis kirba mintis, kad ir šitas ne tas  :huh2:​ 

Atsakyti

Liniuka- jaukiai :) 

Sužinojau, kax draugė serga covid. Sunkia forma. Jau kapstosi, bet dideli skausmai buvo. Gaila :( 

Senokai matėmės ir dar negreit susitiksim, o planavau kitą savaitę pasikviest kur mergaitiškiems pietums. 

Atsakyti

Labryt, o pas mane jau antras vaikas lieka mokytis per nuotolį... Mokykla laišką parašė naktį, radom ryte. Ir ne šiaip nuotolis, o saviizoliacija dėl kontakto... 

Atsakyti

Labas rytas

Restar tai gerai, kad paskaitėt

Mes pvz nė neskaitom laiškų ryte iki darbo, nu aš paštą autobuse atsidarau...

kažkokia daužta jaučiuos, miego trūkumas matyt, jau vakar visai kojų nepavilkau, o užmigt iki 12 niekaip nesigauna

Atsakyti

Tai dukra iš ryto pripuola prie telefono, vakar buvo tel atimtas. Laiškas atėjęs 00.08...

Atsakyti

Esu nustebusi, kad tiek pagyrų sulaukė toks paprastas megztukas :) Gi pilnos parduotuvės tokių :) Bet malonu :D  Jei kas tokio siūlo nori, galiu dalintis, turiu ddar virš kilo :B Ir dar tokio paties smėlinio didelę babiną :)​ 

Atsakyti

Nu, Liniuka, tik dabar pasakei :D. O kokia sudėtis? Ir kokia šito spalva - pilkas? Pasakysi, kaip nešiojasi, tada gal ir užsimanysiu :D.

Pilnos parduotuvės - reiškia ant bangos. O paprastuoliai man visada gražiausi. 

Atsakyti