Pusvilnė čia. Mezgiau iš dvigubo siūlo. Pirkau tas babinas mašininiams eksperimentams. Bet mašina mezgant iš vieno siūlo labai lengvas gaunasi mezginys, neturi kritimo. O va angliškam purumui labai tinka. Kaip nešiojasi negreitai pasakysiu
Darbe per šilta su tokiu, tai nežinau, kur aš jį nešiosiu.
Liniuka, vis į spintą mezgi? ![]()
Esu nustebusi, kad tiek pagyrų sulaukė toks paprastas megztukas
Gi pilnos parduotuvės tokių
Bet malonu
![]()
Nėr čia ko stebėtis
pamatai megztinį, mintyse sau "prisimatuoji" ir matai, kad tinka
ir prie veido, ir nešiot rastum su kuo
O parduotuvėse dažniausiai sudėtis - fuuu, arba kaina - feee
arba ir tas, ir tas
O vat megzt tokius paprastuolius nuobodu
ir dar vis atrodo : nu kaip čia aš tokį primityvą mezgu
galiu gi kokį raštą pridėt, ar spalvą, ar dar ką
o paskui tas "dar kas" ir lieka nenešiojamas
Labas rytas, Liniuk nuostabus tavo megztas modnas grožis.
Net jaučiu jį, jo minkštumą.
O jei dar tik niekingi 300g.
Kaip sykis ir aš šiandien su dovanotu Liniuko MOCHERINIU megztiniu. Tad prašom jei gražus girti Liniuką, jei negražu kaltinti mane už nemokėjimą rengtis, derinti ferinius ir nemokėjimą pateikti grožių.
Kad ir ką sakysite jaučiuosi su juo elegantiška ir chaneliška😋
Pridėta:
Restar normaliai pavarai,,išneštų vagys pusė namų ir nepastebėtum.
O dar baisiau tavo mylimą vyrą😂😂😂
Kapseika laukiu kad parodytum.
Vakar ir šiandien mano meniu troškinti kopūstai švieži,,nes liko nuo balandukų, su lęšiais ir pievagrybiais.
Važiuosiu gal siūlų noriu tokių storesnių.
Labryt, o pas mane jau antras vaikas lieka mokytis per nuotolį... Mokykla laišką parašė naktį, radom ryte. Ir ne šiaip nuotolis, o saviizoliacija dėl kontakto...
kaip saviizuoliuositės kai tiek žmonių?
Nesigilinant į politiką, nenagrinėjant teisinga neteisinga, negalvojant apie sąmokslo teorijas Ukrainoje žiniasklaida kalba vienas,prie vieno kaip Lietuvoje kas,liečia covid.
Žodžiai, sakiniai, sprendimai, pasisakymai ministro, veiksmai ir net ligos židiniai ir lovų skaičiai ligoninėse, skirstymai regionais, mokyklų sprendimai žodžiu vienas prie vieno viskas.
Todėl net cekava kas rašo scenarijų, daro vertimus ir persiunčia😂😂😂😂.
O šiaip oras dar puikus, atvėso, bet saulėta, nors va šiandien ateina debesai. Man dabar svarbu nelytų. Aš be mašinos.
Darbe turiu problemą.
Darbuotoją.
Intuicija sako negeras jis, kad vogs, kad ims atkatus, įrodymų neturiu ir sunkiai rasiu.
Nesueina laukai, neduprantu jo, kertamės juodai.
Labas rytas 🌷
Liniuka, koks jaukus megztukas. ❤❤❤ Darei kažkokius nuleidimus, ar visiškas stačiakampis? Iš abiejų pusių nukeltos akys ar tik vienoje? Galvoju, gal Rūtai kažkokį tokį reiktų nuregzt...
Ingriduska, nu tikrai tau tas megztinis tinka labiau
O dėl scenarijaus - manau, kad čia PSO darbas teikti info šalims.
Lace, pečius nuleidinėjau kas 6 akį, neliemenavau. Akis nukėlinėjau iš abiejų pusių, dėl to toks purus.
Restar normaliai pavarai,,išneštų vagys pusė namų ir nepastebėtum.
O dar baisiau tavo mylimą vyrą😂😂😂
Važiuosiu gal siūlų noriu tokių storesnių.
Vyro tai nepaneštų, jeigu koks menkesnis vagis
. Pas mus dažniausiai durys atrakintos, nors jau ir nebėra tiek vaikščiotojų į svečius, kaip anksčiau, vos viena beliko, ir ta retai ateina. Bet jeigu kas skambina į duris ir pats po to iškart neatsidaro, tai supykstu. Nes kaimynai išauklėti patys įeiti, kad nereikėtų man viską mesti ir šokti durų atidarinėt.
kaip saviizuoliuositės kai tiek žmonių?
Mes tai niekaip
. Ta prasme, kad privaloma tik dukrai, mums neparašyta, o ją izoliuoti neturim kur, nebent į tamsų kambarį užrakintume. Tai jeigu jau sirgsim, tai visi. Mano pačios savijauta vis dar keista, tarpais užmirštu, tarpais galvoju tik apie gulimą padėtį.
Visos 5-12 klasės Čiurlionkėj išvarytos į nuotolį, nežinau, ar visoms tas pats režimas. Tai šiandien atostogos ir daiktus tėvai iš mokyklos turi paimti, o ryt jau mokslai prasidės.
O aš rezgiau slaptą mintį per vaikų atsotogas ar į kokį kurortą, ar prie jūros nuvažiuoti su nakvyne. Žiauriai reikia man poilsio jau.
Ingriduk, femme fatale
. Nors pirmoj foto kai labai prasišviečia, tai man neočen
.
Labas rytas
Vėl vos išsikrapščiau iš lovos....
Pas mus dar tik 9 jei ką
Ingriduska monekenė...
Aš vakar pagaminau miso sriubytę ir žemaičių blynus. Nu tokia kokofonija
Megztinio kūnelis eina į pabaigą,.nekantrauju pasimatuot, dažnai tai būna tiesos akimirka, būsiu graži ar nelabai
ir susitariau su savim, jog siūlų eisiu tik tada, kai liks tik rankovės numegzti. Na ir aišku, jei įitiks vaizdas
Aj, nusipirkau puspaltį/švarką
nieko mandro, languotas toks ir biškį trumpintom rankovėm. Šitas ne itin patinka, bet tokiu oru kaip.vakar
tai buvo laaaabai į temą. O be to mano pirštinės ( ir bepirštės) yr ilgintos
Acha, šiaip jau, man irgi, nuo blico matyt, gyvenime vaikstant nesviecia