Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Misso valgiau Lietuvoj. Vaikai vire

Restar nu briedas,,vaikai juk negali gyvent atskirai.

Normalu juk. Darzelinukas saviizoloacijoj vienas juk nebus.

Atsakyti

O tai neturi duot rekomendacijų, kokio lygio ta saviizoliacija?

Arba mokykla, arba, jei rimtas kontaktas, tai Visuomenės sveikatos centras, ar kas ten kontroliuoja.

Rusai tai susigreibė kažkaip. Eiliniai rusai. Tikrai ženkliai daugiau matau su kaukėmis, apsauginiai prekybcentriuose kontrolę rimtai vykdo. 

Atsakyti

Apie LT subtilybes nepasakosiu,,nes juokinga.

Grizau gi is pavojingos salies, atlikau visas proceduras,,taip sakant pati praejau visa procesiuka.

Ka galiu pasakyt....patylesiu

Atsakyti

Labas rytas,

Gal jau neberytas :D

Liniuka, puikiai atrodai :wub:

Mano bendradarbės dukra izoliuojasi, nes klasiokui ir visai jo šeimai Covid19. Tai ji per savaitgalį apskambino, ką tik galėjo ir niekas nesugebėjo pasakyt, kaip elgtis jai. Tai nusprendė pati dirbti iš namų. Nors šiaip, tai reikalavimo izoliuotis nekontaktavusiam kaip ir nėr.

ingriduska, ir testą dareisi?

Atsakyti

Kol kas nieks jokių rekomendacijų neduoda. Nei kokia, nei iki kada. Bet aš tiek pavargau nuo visko, kad žiūriu ramiai ir nesidraskau. Anketoj dukra mano tel įrašė, tai, jeigu ką, skambins man kas nors.  Arba ne, nes neturi jie ten tokių pajėgumų jau.  Paskaičiau straipsnį, kaip draskėsi viena susirgusi ieškodama info, supratau, kad tokiems, kaip mes išvis reikia ramiai tupėt, ir tiek. Jeigu nenori nervų susigadinti. 

Ai, ar taip ar taip - jai sėdėt namie, mes gyvenam savo gyvenimą, kol kas nors nesustabdė.

Serganti matematikos mokytoja laišką parašė visų dėstomų klasių tėvams. Ji buvo iš tų, kuri prašydavo visų vaikų per pamokas būti su kaukėmis... Bent jau pati sąžiningai buvo, gal neužkrėtė vaikų daug.

Vat mano VJG mokinio klasiokas irgi serga su šeima, bet jokios saviizoliacijos nereikia.  Gal dėl to, kad jau susirgo per nuotolinio savaitę (jiems kas antrą). Ir net viešai mokykla nėra minima, kaip turinti sergančių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 spalio 2020 - 10:57

Nesidrąskyt tai jo, bet pvz norės ateit dukros draugė-leisi? Arba norės išeit į lauką? Nubėgt į biblioteką ar dar kur?

Kuo tada skiriasi saviizoliacija nuo nuotolinio mokymosi :D  tiesiog stebėt sveikatą, nes kontaktas buvo?  Man rodos ir taip stebi atidžiau nei visada.

Ingriduska-nereik ir LT. Pasakojau gi-RF nuo liepos vidurio neįleidžia be neigiamo testo. Taip rašo jų nutarimai. Be išimčių. Nė karto nepatikrino. Tai aš retai važiuoju, o yr kurie kiekvieną savaitgalį važiuoja, yr kurie į Maskvą skraido. Niekada nėr prašę parodyt.

Atsakyti

Testo nesidariau.

Aš laikausi minties kad draskytis ner ko.

Pasitiket lieka savo organizmu.

Jei tiwk serga kas nors anksciau ar veliau pasidalins.

Raseiniai raudoni. Bet niekas jiems nedraudzia vaziuoti i Akropoli

Atsakyti

Tai drąskytis nereiktų į abi puses :D 

Pvz rėkti  šaukti, kad dūsta nuo kaukių, kad ribojama teisė į laisvą kvėpavimą. Ir dar rėkti tau į akis per 10 cm nuo veido :D 

Arba kad kokia nors kelionė į Turkiją yr tavo gyvybės mirties klausimas.

Tiesiog kitokios gyvenimo taisyklės. Tik norėtųsi kad tos taisyklės būt biškį aiškesnės, tikslesnės.

Atsakyti

Noretusi, alia yr kaip yr Katuk. Man dabar rūpestis viza,darbo. Norėčiau spėti iki visų uždarymų. Bet jau nesitikiu smarkiai.

sakau tik,  kad ta pati zaraza is tos pacios RF ner blogesne nei iš zaraza iš Raseiniu,,Kelmės ar Radviliškio. Jei ten dideli kiekiai 100000 tai koks skirtumas,,arba kokia prasme uzdarumo.

Arba zaraza nuo sportininko ar kito atrodo tartu. mazesne gresme nei nuo pardavejos,,mokytojos ar siuvejos.

Atsakyti

Aš per šiuos metus įsisavinau vieną dalyką, kad reikia gerbti visas nuomones. Jos tokios skirtingos nuo perdėtos baimės iki sąmokslo teorijų, bet tai yra asmeninė tų žmonių nuomonė ir aš ją gerbiu, nebandau įrodinėti savo tiesos. Tol kol tai netrukdo man asmeniškai.

O šiaip esu pikts kekss :B Per pietus iškrito didelė plomba, dantis pasidarė žiauriai jautrus karščiui ir šalčiui. Laimei dantistė šiandien rado tarpelį ir priims pagelbėti. Bet turbūt laukia kanalų gydymas...

Atsakyti

Bendras pamastymas, niekam netaikau  :geda: 

Buvau pačioje pradžioje saviizoliacijoje, sažiningai, niekur nėjau, su niekuo nesusitikau, net šiukšlių negalmėjo išnešti, nes bendra laiptinė :frusty: Dabar laisviau, bet tikrai nesuprantu  kokia saviizoliacija bute bendrai,  kai vienas saviizoliuojasi kitas eina į darbą  :oh: 

Atsakyti

Ingriduska-zaraza ta pati, bet mažesnis kiekis kontaktų. T.y. sportininkų yra mažiau nei visų kitų.

Čia ir esmė-riboti kontaktus, ne juos visai uždrausti.

Uždarytos sienos=mažiau kontaktų. Gerokai mažiau. Matau iš MB darbo. Kiek vizų būdavo anksčiau, ir kiek dabar.

Lygiai taip pat saugimosi ir nuo kitų virusų. T.y. ribojant tai, kur didžiausia tikimybė jiems pasklisti. 

Ir visas tikslas-sveikatos apsaugos sistema. Kad ji neperdegtų.  Kad viskas vyktų pamažu, su turimais resursais.

O ne kad kuo mažiau užsikrėstų. Ne. Kaip tik reikia, kad didžioji dalis žmonijos prasirgtų. Taip įgaunant masinį imunitetą. 

O šitą :hmm:  kvailas klausimas-bet UA ne bevizis režimas su LT?

Liniukai :4u: 

man reiktų pas dantistę, ne mirtinai, ale bet būt neblogai. Tik bijau pradėt ir nebegalėt užbaigt. Nes procesas ne kelių valandų.

Atsakyti