Per tel leido, vadinasi. bandau kitą naršyklę per kompą. Nes jau ir pamiršau, apie ką bandžiau vis aprašyt pirmoj dienos pusėj.
Mano nuotaika tai vsisškas š...
Nors realiai gi nieko blogo nevyksta
Visus šiuos du metus kūriau visokius scenarijus, kaip bus, jei kas susirgs iš artimųjų, bet kažkaip va tokio scenarijaus nebuvo. Reik gal išvadas pasidaryt ir nustot kurt tuos scenarijus
Juodojo šaliko turiu 73 cm. Iš 180
Taip ir būna, kad 'įvyksta gyvenimas'. Ir tenka pagal realų scenarijų koreaguot planus
Ką jau ten priplanuosi, aš nieko nekūriau. Ir kadangi pas mus jokių šansų ką nors atskirai izoliuoti, tai buvau susitaikius, kad sirgsim visi bet kuriuo atveju.
Vyras grįžo su skiepu, įdomu, kaip ryt jausis.
Siūlai atsirado, bet neapsisprendžiu, ar eit, ar rytdienai pasilikt. Biškį tingiu, o dar tamsoj... Skaitau įdomią knygą, net megzt nenoriu. "Bevardės mergaitės".
Pavargau darbe kaip ciucikas. Bet sukaupiau jėgas ir dar nuvariau į sportą. Bet dabar jau visiškai nebėra jėgų. Net woolio siuntinio nebeužvažiavau pasiimti.
Katuk, o tai jo dukros pyksta? Kad tėvai į savo namus grįžo? Įsijautė gaspadinės
Panašiai.
Kad mes labai neatsakingai elgiamės.
Ko grįžom. Sakau, neįtarėm jog serga. Netiki.
Kodėl aš neužsidarau. Klausiu, ar jos nešios man ir jam arbatą. Ne.
Nu žodžiu.
Iš dalies tai suprantu, visi esam pasimetę biškį, nu bet norėtųsi bent truputuką empatijos.
Jo, mane irgi stebina namų šeimininkės . Turbūt, kai vyras pasijuto nekaip, reikėjo apsisukt ir važiuot atgal? Jos gi skiepijosi? Tai izoliuotis kaip ir nereikia? Tai ko ten pykt.O užsikrėst gali ir darbe, ir universitetuose.
Katuk, tavo viena dukra vis dar mokosi biologijoje? Tegul nueina pas virusologę pasikalbėt. Su šiuo virusu turim išmokti gyventi kaip su gripu. Peršalai - tyriesi, jei testas neigiamas, šiaip koks gripas, jei testas teigiamos - korona. Tiesiog, new normal.
Tiesa, šiandien nakvoju Bergame, tai šeimininkas sakė, kad nuo gegužės jau pilnu tempu turistai iš Europos važiuoja. Rytoj pamatysiu Veneciją be kinų turistų. Taip pagalvojau, kad šiuo metu reikia naudotis šansu, pamatyti ypatingus objektus be kinų gaujos. Prisimenu Luvrą, kur tik jie visur būriais, būriais.
Jurgitak . Faina bent mintimis persikelti, kur šilčiau ir kvepia atostogomis
. Viena iš keliavau ar pasiėmei kompaniją?

Maniškiam šiandien oficialiai baigiasi izoliacija. Pagaliau. Nes ir man ausis išūžė, kad gerai jaučiasi, o su draugais susitikt negali. Vyras vakar su gyd kalbėjo, tai vakar atidarė biuletenį, šiandien uždaro

Mama šiandie skiepijasi trečiu skiepu. Jei gerai rytoj jausis, laukia, kad Emilį atvežčiau. Pasitarsim ryt.
o aš pati rytoj pagaliau pas kirpėją pateksiu. Irgi 3 savaites laukiau, nes ir pas ją korona buvo. Į žmogų atvirsiu.
Vakar gerokai pamezgiau lygiu raštu. Pradžioj buvo abejonės, ar ne per mažai akių užsidėjau po pažastim, bet kai atsirado daugiau 'mėsos', panašu, kad viskas savose vietose. Kaip visada nuo viršaus ratu megzdama pasikoreguoju čiut pagal save. Pagrinde visur schemose nurodoma, kad vienodas akių skaičius nugaroje ir priekyje, bet aš į priekį permetu šiek tiek daugiau akių, nes kitaip po mentėm man bando klostuotis.
Katukai, laikykis

Aš vis paskaitau, kad Liniuka į sportus vaikšto ir vis pagalvoju, kad laikas ir man pradėt. Tiek kad dėl kaklo ir rankos turiu praeit reabilitaciją lapkričio gale. Tada perkalbėsiu su kineziterapeutu, ką galiu, ko negaliu ir jei dar nebus uždaryta- reikės vietinį klubą palankyt bent per žiemą-pavasarį.
Na, nai, siūlai jau pas mane ♥. Nenuvylė. Tie lediniai - tikras ledas . Mėginuką reiks prasimegzt kada vakare, bet pradėti ketinu nuo megztinio dukrai, jai mohera atkeliavo
. Per tą laiką toliau medituosiu apie modelį sau.
Vakar mažai pamezgiau, nes į stalo žaidimą įtraukė vyras su maže, nepadoru buvo atsisakyti, ypač, kai mano mėgstamas žaidimas buvo . Tai tik su viena neilga serija ir pamezgiau kojinę. Ūpo dar nėra dėl to ją megzt, kad nežinau, kam bus. Planas buvo dovanot, bet tam žmogui noriu labiau pasistengt, daug geresnių minčių kilo, kokias spalvas derint. Nes aš dar neatsimegziau arba tų helix, arba broken seed stich. Abiem atvejais mezgama iš dviejų kamuoliukų ir vis nežinai, kas įdomaus gausis
.
Labas
Ačiū už palinkėjimus, bet tikrai nėr taip blogai, kaip gali atrodyt. Aišku, tie nervai ir pykčiai sveikatos neprideda, bet kadangi ne naujiena, tai kaip nors. Tfutfutfu, ligoninių nereik, ir tas suteikia vilties.
Laukiu testo rezultato, kažkodėl kuo arčiau, tuo labiau galvoju, jog bus teigiamas. Vis dėl to savijauta nėra įprasta, nors jei ne šita pandemija, tai nepriskirčiau jos net peršalimui. Nu tokie keisti pojūčiai.
Jurgitak, faina tau. Dukrą lankai? Šiaip kai mano dukros buvo liepos pradžioj kažkur ten pietinėj daly, tai turistų buvo mažai. Hostely gyveno visiškai vienos. Bet gal dėl to,kad į tą daly apskritai mažiau turistų vyksta.