Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, aš tai nedrįsčiau teigti, kad jau taip tas skiepas įtakos neturi. Aš labai noriu tikėti, jog būtent dėl skiepo mūsų tokia lengva eiga. Nes nu tikrai lengva. Aišku, dabar jau nebepatikrinsi, kaip ten būtų, jeigu būtų. 

Net vat kad tas virusas tiesiog ore sklando :D  tai faktas. Ir kad stiprus bendrasis imunitetas nepadeda, irgi sakyčiau taip. Mano vyras praktiškai nėra turėjęs peršalimo jau n metų. 

Atsakyti

Nu tai aš savo persirgimą irgi norėčiau skiepui prilyginti. Bet kažkodėl to neužtenka. Yra laiko limitas. Pasiskiepijusiems kol kas ne. Ir norint tik LT būti, tai man užtektų 1 skiepo, o norint gauti europinį pažymėjimą - dviejų.

Tai visgi yra vyrui temperatūros. Pažiūrėjau į akis ir įdaviau termometrą. 37,2. O anas nelabai ir tejaučia. Visą dieną normaliai dirbo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 lapkričio 2021 - 18:45

Tai skiepytiems irgi yr limitas. Netgi mažesnis nei persirgus. 180 dienų.

Persirgus 210.

Atsakyti

Hm, lyg nebuvo. Bet aš nebespėju visko sekt.

Tik dabar prieinu prie siūlų, bandysiu mėginukus.

Atsakyti

Apie 20 eur laboratorijose.

Tarp kitko, prasirgus kolegė pakartotinai po kažkiek laiko laiko tikrinosi Antėjoj - nerado antikūnių. Tą pačią dieną pasitikrino Endemike. Rado antikūnių. Dar nesiskiepija. 

Atsakyti

Kiek skaičiau, skirtingi tie antikunių tyrimai yra. Vieni tiesiog bendrai nustato, kiti atskirus IG, jų ten gal trys yra.

Buvau užsirašius Kardiolitoj, ten 22 eurai.

Medica klinika savo klientams berods už 17 siūlo. Bet nebuvo tinkamo laiko.

Limitas skiepytiems nuo pat GP įvedimo. Tiesiog tau neaktualu buvo, tai ir nesidomėjai.

Užtat mano šalikas juda kosminiu greičiu.

Atsakyti

Katukai, taip, žinau, kad 3 skirtingi. Ir Antėja tiria juos visus. O atsakymą gavo, kad nėra.

Mano mezginukas irgi juda. Bet ne kosminiu greičiu. 

Atsakyti

Tai, katuk, dabar gal dukros nešioja arbatą į antrą aukštą? Kad ten nesibastytumėt sergantys. :)

Atsakyti

Tai, katuk, dabar gal dukros nešioja arbatą į antrą aukštą? Kad ten nesibastytumėt sergantys. :)

Aha :D 

bet mes kuklūs...

Aš tai net akis plę prasidezinfekavau...

Pasidėjau dezinfektorių ant lentynos aukščiau savęs, spaudžiamas toks, o jis kaip spjovė man virš delno, o jo spjūvio trajektorijoj mano akis pasitaikė. Jomajo :B​ 

Atsakyti

Labas vakaras,

Ojoj, kas čia per covidinė palata😯

Laikykitės ir sveikit!

Aš, kaip Restar, turbūt eisiu skiepo dėl šventos ramybės. Nors antikūnų iki soties. Bet va tyrimui pinigų gaila😀 O be tyrimo, tai ir be galimybių🤷‍♀️ Nors pirmadieniui dar užsirašiau, kad padarytų dėl įdomumo kaip keičiasi kiekis. 

Šiandien visą dieną su galvasopiu, nekažką darbai dirbasi. 

Restar siūlai dar labai domina, kas ten per ledas😀

Ai, ir koks stalo žaidimas?

Atsakyti

Šiaip tai aš irgi nebuvau girdėjus apie galimybių paso galiojimo laiką po skiepo, nebent dabar kas pasikeitė, kai trečius skiepus pradėjo skiepyt. .

Netgi esveikatoj dabar yra du eropiniai pažymėjimai. Tai tas kur po skiepo be galiojimo datos, o tas kur po persirgimo su galiojimo data.

Atsakyti

Man siūlai baisiai didelio įspūdžio nepadarė. Tie lediniai spalva graži, bet neatrodo švelnūs, kaži ar nesikandžios. O merinas tai pasirodo virvelė. Nesu tokių mezgus, nežinau kaip atrodys :hmm:​ 

Atsakyti