Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba,

Surašiau litaniją ir viskas dingo..

Tai tik palinkėsiu sveikatos visoms ir mažiau nervuotis  :) 

Atsakyti

Labas.

Manęs vakar viena gydytoja, su kuria ne su kaip gydytoja bendraujam, irgi paklausė ar sunkiai sirgau. Kol kelias sekundes galvojau, kaip čia apibūdint, paklausė - buvai ligoninėj? ne? tai reiškia lengvai. :)

Mano vyras su dukromis šiuo metu Paryžiuje.

Atsakyti

Kerpena - vau! Labai gražiai skamba. Atostogų proga?

Atsakyti

Kažkaip užkabino Restar ledinis apibūdinimas...

Gal man siūlų reik :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Mane irgi labai suintrigavo, nes gi mano irgi panašūs paštomate guli :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mane guli apie 80 dekoratyvinių česnakų gumbų ir dar krūva smilgų. Ir laukia susodinimo.

O Paryžius su Venecija taip viliojančiai skamba..

Atsakyti

Vyras turi darbo reikalų, vienai dukrai atostogos, o kita šiaip prisigerino, nes studentams nėra atostogų dabar.

Atsakyti

Su sūnum jo atostogų metu keliaujam. Pagrindinis tikslas aplankyti dukrą, bet kartu ir pakeliauti. Saulėta šiandien. Tikiuosi, toks oras bus visas dienas.

Pas mane woolio siuntinukas atvyko prieš pat išvažiuojant iš namų. Palikau net neatidariusi.

Atsakyti

Sveikos,

kas nesveikos toms sveikatos :)

Aš pas tėvus dar kol vaiko atostogos iš čia ir dirbu, ryt į Druskininkus važiuosim :) greitų testų pasiėmiau reiks pasidaryt nes nu paskui dar neileis vaikio, nors čia šiaip, nes nei gi simpomų nei kontaktų jokių kaime tupim nosių niekur nekišam :)

Juodulį vieną baigiau, išskalbiau, patiesiau ant sudedamos lovelės be čiužinio, nes mama neturi džiovyklės :)

Gal išdžius iki ryt

Kitą juodulį pasiskaičiavau pradėjau- bus paprastas pusiau anglišku stulpeliu nuleistom rankovėm. metų darbą per išeigines pasidariau tai ir pamegzt galima :)

Atsakyti

Nu  taii ką-teigiamas. 

Man kažkoks paniškas juokas

Šveičiu ir dezinfekuoju namus ir einu izoliuotis. 

Atsakyti

Katuk, man tai irgi truputį juokinga. Na, bet nusiramink, greičiau pasveik. Ir nepersistenk :). Dabar galėsit kartu su vyru miegoti :)

Atsakyti
Katuk, svarbu lengvai. Tu ne šveisk, o eik ilsėtis smile.gif

O man kaip tik buvo mintis- kad jokių simtomų nejaučiu, greitieji, kiek dariausi- neigiami. Pusinėj izoliacijoj atsėdėjau (nueidavau trumpam maistu aprūpinti). Tai arba antikūniai gerai saugoja, arba sirgsiu kažkada vėliau ir vėl bus visiems vaikams iš naujo izoliacija kartu su manim.

Atsakyti