Jo, aš irgi pastebėjusi, kad Maximoje pigiausi. Užsisakiau ir per Barborą (va: https://barbora.lt/p...rs-cov-2-1-vnt)
katuk
nu bet pagal viską tai bent jau pirtis nenuplaukė ania?
Oj, nežinau dėl pirties dar. Realiai tai iki 13sėdžiu čia. Tai išeitų po savaitės vėl turėčiau važiuot. Dar įdomu, kaip bus po sirgimo. Nekuriu tokių tolimų planų
Mano greitasis vakar buvo neigiamas, o vat PGR po keletos valandų+.
Beje, Niuma, mano simptomai sakyčiau panašūs į sinusito
Biškį tik nuotaiką taiso, kad vis tik ne aš užnešiau
Tai ką, laisvė papūgoms. Mezgam, skatom, žiūrim serialus ir auginam pūkus.
Aš kiek save pamenu, tai plyštančia galva bandžiau dirbti, o po to jau gulėdavau... Pūkai neaugo, nes valgyt buvo neskanu, tai atbulais dantim kažką...
Beje, Niuma, mano simptomai sakyčiau panašūs į sinusito
![]()
Tai aš prasirgau nežinodama prieš tai. Kai Vilius karščiavo, o jo pgr buvo neigiamas
Niuma tai gal verta tau vaikam antikūnų tyrimus padaryt? vis ramiau būtų, kiekvieną kart izoliuotis nereiktų jei kas
Mano bendradarbė kai pavasarį sirgo, kur pasakojau, kad ji, mama, sesuo darėsi greituosius ir visoms buvo neigiami, o paskui kita sesuo pasidarė pgr ir rado koroną, tai joms irgi buvo labai panašu į sinusitą visoms.
Aš tai jau kaip ir buvau baigus kosėt, bet vakar duonos trupinį įtraukiau valgydama, tai vėl kai pradėjau kosėt, dar ir šiandien vis erzinantis kosulys, gal dar tas trupinys ten kažkur liko, ar šiaip suerzinau kažką.
Qqte, galvojau, bet kad ir taip turiu kur tuos 60-70 eurų padėt. Nebadysiu.
Iš viso šiek tiek į viską žiūriu, kaip į papildomas išlaidas, dėl kurių visada galvoju- ar verta. Sutikimus dėl vaikų testavimo mokykloj esu davus.
Restar, kaip tavo vyras po skiepo?
O skiepijos, nes antikūnių nebėr?
Kažko man kosulys pareina
Niuma - kodėl taip brangiai? Aš tyrimą poliklinikoje pasidariau už 12 ar 13 eur. Atgailėjau. Bet nežinau, ar dar darysiu. Skiepysiuosi, matyt, dėl šventos ramybės. Ne dėl sveikatos. Nes kaip matau, sveikatai skiepas įtakos neturi, o galimybėms ir ramybei - taip...
Katuk, nesityrė mano vyrai. Nu negi man jais rūpintis, registruoti, siųsti. Jiems buvo paprasčiau užsregistruoti skiepui . O vyras nieko nejaučia, tik dūrio vietoj.
O aš kaip tik su savo gydytoja šnekėjau, tai sakė, kad mano turimų antikūnų turėtų dar bent pusei metų užtekt. Ale tai tirkis, mokėk pinigus. Ai, dar pagalvosiu. Dabar gavau visokių tyrimų (ir mokamų) bei siuntimą ps reumatologą.